Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MMMartinaaa
    12. Kolovoz 2023. 10:23

Caliopi ☘

Jutro curkenadam se da ste dobro ☺️ ja sam se probudila malo čudna i nikakva. Nekako sad kad se vraćam na tu dnevnu bolnicu i UZV di sam vidjela malenu kako je aktivna kao da ne osjećam neku turbo povezanost s njom nego strah. A s druge strane dok ju ne vidim i samo kad znam da je u trbuhu i kad popričam s njom (iako znam da me još ne čuje) krenem plakati od sreće i sva sam si čudna i zbunjena zbog toga i osjećam se loše jer su mi te reakcije skroz kontradiktorne i baš imam grižnju savjesti kada ju vidim na UZV jer imam tu neku suzdržanost i kao vidim ju,al ju iz nekog dubinskog straha ne doživljavam 100% i ne usudim se toliko veseliti kad ju vidim kao kad smo nas dvije same i kad joj pričam. Jel još koja imala takvu situaciju ili sam samo ja toliko loša mama a da se još beba nije ni rodila? Izludit će me taj strah i grižnja savjesti jer joj se ne veselim toliko kad ju vidim na UZV,a nasamo je sasvim druga priča 😫

Mislim da je normalno ne osjećati povezanost tako rano. Meni je trebalo i nakon samog poroda da se povezem s djetetom. Ipak je to velika promjena i ta neizmjerna ljubav se razvija postepeno. Nerealno je očekivati da će baš svaka majka odmah osjetiti povezanost s bebom, a pogotovo dok je još u trbuhu i sve se čini tako nerealno. 
    Nemoj se radi toga uopce stresirati. Ljubav prema bebi pokazujemo i tako sto se brinemo o našem tijelu, sta jedemo, sta radimo, koliko se odmaramo, kako se pripremamo za porod i docek bebe, uredivanje sobice...sve su to mali znakovi koji nam pomazu da se povezemo s bebicom. Ja isto nikad nisam zaplakala na ultrazvuku, i ne mislim da sam radi toga lošija mama 🤷

• ro2345
    12. Kolovoz 2023. 11:34

Cure moje, jel gin na svakom pregledu mora mjerit kolicinu plodne vode? Ja jutros na gacicama primjetila bas fleku kao vodenu🤕

Artig
    12. Kolovoz 2023. 11:36

Noir

Gdje kupujete odjecu za sebe? Ja sam stalno u haljinama, a sad bi htjela neke traperice ili hlace. U kojim ducanima u Zg mogu probati nesto?

Ja sam si kupila 2 grudnjaka košaricu veću bez žice u C&A i nosim haljine isto sad jer sam i inače tip za lepršave haljine pa mi je sad sve super. I imam par tajica broj veći i preko tunike neke. Za jesen ću morati nešto ugrabiti, ali mi se iskreno ne troši na to. Par tajica i dužih debljih majica i briga me. 🤣 Rađe ću trošit na bebu nego tih par mjeseci na sebe 😁 

👩30, 👨35
    PCOS, povišen prolaktin
    3/23 AIH = 💓
    Baby H 🩷

Artig
    12. Kolovoz 2023. 11:39

ro2345

Cure moje, jel gin na svakom pregledu mora mjerit kolicinu plodne vode? Ja jutros na gacicama primjetila bas fleku kao vodenu🤕

Ma oni to vide odmah na UZV, a ja ti redovno vikendom ostavljam fleke. Zaboravim stavit dnevni pa samo lijepo po kutnoj iscurim 😅. Doktori kažu da je plodne vode dosta tako da vjerujem da ti je to isto samo iscjedak. Kako Caliopi testira, pusti da se gaćice osuše pa ćeš vidjeti je li bjelkasto 😊

👩30, 👨35
    PCOS, povišen prolaktin
    3/23 AIH = 💓
    Baby H 🩷

Artig
    12. Kolovoz 2023. 11:42

Caliopi ☘

Jutro curkenadam se da ste dobro ☺️ ja sam se probudila malo čudna i nikakva. Nekako sad kad se vraćam na tu dnevnu bolnicu i UZV di sam vidjela malenu kako je aktivna kao da ne osjećam neku turbo povezanost s njom nego strah. A s druge strane dok ju ne vidim i samo kad znam da je u trbuhu i kad popričam s njom (iako znam da me još ne čuje) krenem plakati od sreće i sva sam si čudna i zbunjena zbog toga i osjećam se loše jer su mi te reakcije skroz kontradiktorne i baš imam grižnju savjesti kada ju vidim na UZV jer imam tu neku suzdržanost i kao vidim ju,al ju iz nekog dubinskog straha ne doživljavam 100% i ne usudim se toliko veseliti kad ju vidim kao kad smo nas dvije same i kad joj pričam. Jel još koja imala takvu situaciju ili sam samo ja toliko loša mama a da se još beba nije ni rodila? Izludit će me taj strah i grižnja savjesti jer joj se ne veselim toliko kad ju vidim na UZV,a nasamo je sasvim druga priča 😫

Joj ja se nekad toliko oko posla naživciram i dignem si tlak i cijeli dan zaboravim da imam bebu pa se isto osjećam kao loša majka koja ignorira živo biće u sebi. Ali što će vrijeme ići dalje i što nas više budu lupkale mislim da će se i osjećaj mijenjati. 😊 I ja ju nekako više doživim kad me lupne i kad navečer legnem u krevet i smirim se nego preko tog UZV tako da se ništa ne živciraj oko toga 😊

👩30, 👨35
    PCOS, povišen prolaktin
    3/23 AIH = 💓
    Baby H 🩷

• Joćolina
    12. Kolovoz 2023. 17:36

Noir

Gdje kupujete odjecu za sebe? Ja sam stalno u haljinama, a sad bi htjela neke traperice ili hlace. U kojim ducanima u Zg mogu probati nesto?

Ja sam jučer bila u Mani, nasla traperice, hrpu dugih i kratkih majica 🙈 tako sam sretna bila sa trapericama, kao da sam osvojila eurojackpot. 

Miss88
    12. Kolovoz 2023. 20:47

Cure mene ovih dana toliko svrbi trbuh da ću izludit. S lijeve i desne strane izbile ko male piknjice. Mažem se stalno i luftam trbuh. 😬😣 jel još nekog svrbi?

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Jana25
    12. Kolovoz 2023. 21:00

Miss88

Cure mene ovih dana toliko svrbi trbuh da ću izludit. S lijeve i desne strane izbile ko male piknjice. Mažem se stalno i luftam trbuh. 😬😣 jel još nekog svrbi?

E mene je svrbilo, al je prestalo. I baš te sitne pikice male crvene su bile sa obje strane onako ispod trbuha, sa strane.
    Nisam nista posebno radila. Mazala onda i sad 2x dnevno s onim uljem iz dm od baby love. Proci ce 🙈
    Meni je najgore kad me uhvati svrbež pazuha. Ne znam zašto se događa i ne znam kad će se dogodit. Koristim jedan gel za tuširanje i dezodorans već godinama. Za izludit bude 😬

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Noir
    12. Kolovoz 2023. 21:03

Joćolina

Noir

Ja sam jučer bila u Mani, nasla traperice, hrpu dugih i kratkih majica 🙈 tako sam sretna bila sa trapericama, kao da sam osvojila eurojackpot.

Kakve su vrlicine hlaca? Ja cu online naruciti jer u mom ducanu nista nema

12/2023 dječak 💙

Miss88
    13. Kolovoz 2023. 09:34

Jana25

Miss88

E mene je svrbilo, al je prestalo. I baš te sitne pikice male crvene su bile sa obje strane onako ispod trbuha, sa strane.
    Nisam nista posebno radila. Mazala onda i sad 2x dnevno s onim uljem iz dm od baby love. Proci ce 🙈
    Meni je najgore kad me uhvati svrbež pazuha. Ne znam zašto se događa i ne znam kad će se dogodit. Koristim jedan gel za tuširanje i dezodorans već godinama. Za izludit bude 😬

Mene je svrbilo i prestalo ima nekih mjesec dana i sad opet. Baš je za izluditi. Pojela bi se živa. Namažem i s onim za alergije pa popusti malo. Jer baš bude kao alergija.

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.