Ja mislim da imaju u Zaboku po novom epiduralnu, al fkt nisam sigurna. I bez toga, opet cu u Zaboku, ko prvi puta
Ne znam nikog ko ju je dobio, bas cu pitati doktora drugi puta. 🙈 makar, mene to ne odbija, ja sam odusevljena doktorima i zato idem tamo 😊
12/2023 dječak 💙
Ja mislim da imaju u Zaboku po novom epiduralnu, al fkt nisam sigurna. I bez toga, opet cu u Zaboku, ko prvi puta
Kad je tebi termin? Mozda se sretnemo 😊
12/2023 dječak 💙
Caliopi, jučer sam bila na pregledu.. urin uredan, urinokultura i dalje je prisutan streptokok b, ali ne obraća veliku pozornost doktorica na to.. šta se tiče briseva, jučer sam vadila…
Al čudna bol, tupa.. bas kao da trebaš dobiti.. i leđa bole sad od toga, jaaao… ne znam šta ću..
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Koji sprej za nos mozemo?
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Djevojke 12+4 sam, u ponedeljak sam bila kod doktora sve je u redu bilo, sad u ponedeljak idem opet na ekspertski ultrazvuk Al od sinoc sam počela da osjecam ispod stomaka taman gdje je linija od veša kao neku čudnu bol, nije to ni da boli ali neki neprijatni osjecaj kad stojim ili kad treba da ustanem ili sjednem… ili onaj osjecaj kao da ćeš da dobiješ svakog momenta… Neko mi kaže to je normalno kao siri se materica ništa strasno… Al imali možda neka sličnu situacijj
Evo, drage mame, pridružujem se forumu.
Imam 30 god, trudna sam drugi put (prva završila tragično u 7.tj, prije par godina). 24.01. suprug i ja iščekujemo bebicu. Trenutno ima 16w-3d. Zasad je sve ok, svi nalazi uredni. Bila na 2 pregleda, idući je 21.08. Još ne znam spol, cerviks i posteljicu gin za sad nije spominjao.
Bogu hvala, od tegoba sam imala samo iscrpljenost i gađenje na hranu, a i to se povuklo. Sad me gnjavi spavanje, nikako mi taj bok ne paše, a i pod obavezno barem jednom po noći moram na WC. Trebala bih uložiti u onaj jastuk, ali nekako stalno odgađam kupovinu, kao prerano je za to, pa samo podmetnem jastuk i onda ga izguram tokom noći. Tu i tamo nisko lijevo i desno zna malo zaboliti, ali rekla bih da se to ligament rasteže, tako da me ništa ne brine. Trenutno sam na Mljetu na GO, bila sam dosta aktivna, verala se po stijenama kao da sam u najboljim godinama. Testiram svoje granice, ali čini se da mi zbilja tijelo ne dopušta ekstreme, energija se brzo troši, i šta ću, moram ga slušati.
Iskreno, u glavi mi je sve još apstraktno, i iznenadila sam se svaki put kad sam vidjela uzv. Jednostavno ne mogu vjerovati da je moje tijelo u stanju uzdržavati tuđi život u sebi, zbilja je to veliko čudo. Da mi trbuh ne buja, i da nisam vidjela bebu svojim očima, mislila bi da to sve nije istina. A da ne spominjem koliko sam u čudu što ću zapravo postati majka i to kroz pola godine. Molim??
Danas putujemo u Međugorje, eto koliko ste u vjeri - ne znam, ali pomolit ću se za vaše nakane, i da nas Bog blagoslovi, licem svojim obasja i da nam mir.
Sretno svima!
Ne znam nikog ko ju je dobio, bas cu pitati doktora drugi puta. 🙈 makar, mene to ne odbija, ja sam odusevljena doktorima i zato idem tamo 😊
Ni ja ne znam. Al kao da sam to negdje nacula evo. Svaki put zaboravim pitat, mozda zato jer mi nije tolko vazno pa eto😃
Termin mi je krajem 11 mjeseca😃
Djevojke 12+4 sam, u ponedeljak sam bila kod doktora sve je u redu bilo, sad u ponedeljak idem opet na ekspertski ultrazvuk Al od sinoc sam počela da osjecam ispod stomaka taman gdje je linija od veša kao neku čudnu bol, nije to ni da boli ali neki neprijatni osjecaj kad stojim ili kad treba da ustanem ili sjednem… ili onaj osjecaj kao da ćeš da dobiješ svakog momenta… Neko mi kaže to je normalno kao siri se materica ništa strasno… Al imali možda neka sličnu situacijj
Hej ja se javljam sa proljetnih trudnica, termin mi je 28.02. Meni je zadnja dva dana identičan taj osjećaj pa evo da znaš da nisi jedina. Isto tako mi je bilo i u skroz ranoj trudnoći, završila sam na hitnoj i rekli su mi da je to normalno i da dokle god nema krvarenja, da je okej. Preporučili su mi da kad krene boliti, legnem i odmorim od aktivnosti kojom se u tom trenutku bavim i to stvarno pomogne. Nakon drugog mjeseca su mi prestali ti bolovi, ali evo zadnja dva dana su se opet vratili, čak mi se čini i malo jači tako da opet ležim i mirujem. Probaj odmoriti i naravno prati stanje i ako dođe do krvarenja, odmah na hitnu. Ali sad je pred nama razdoblje puno bržih promjena po pitanju veličine bebe i tijela nam se pripremaju na to tako da ti je to stvarno najvjerojatnije širenje maternice
Gdje kupujete odjecu za sebe? Ja sam stalno u haljinama, a sad bi htjela neke traperice ili hlace. U kojim ducanima u Zg mogu probati nesto?
12/2023 dječak 💙
Gdje kupujete odjecu za sebe? Ja sam stalno u haljinama, a sad bi htjela neke traperice ili hlace. U kojim ducanima u Zg mogu probati nesto?
Imaš na about you još danas ja mislim 40% na sveeee
Ja sam od njih naručila bila dosta robe trudnicke i zadovoljna sam. Sad se isplati jer je sniženje i imaju velik izbor.
Sortiraj odgovore
Najstariji