Zimske bebe 2023./24. đŸ©¶â„ïžâ˜ƒïžđŸ€°

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • VaĆŸna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuĆĄteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji ĆŸeli komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchy09
    09. Kolovoz 2023. 19:22

MaĆĄnica_22

Neyy

Isti problem imam, baơ kao ơto si opisala, već dva puta sam pitala doktora da li je to normalno i rekao je da nema brige, da je sasvim ok i normalno osjetiti bolove u preponama, u stidnoj kosti, pri ustajanju i slično :)
    Ja se u krevetu okrećem kao foka

BaĆĄ sam se prepala, pogotovo sinoc sam spavala na tvrđoj povrĆĄini i bukvalno mi je doĆĄlo da i ne spavam uopĆĄte koliko je boljelo to okretanje s boka na bok. U isto vrijeme i donji dio kičme, stomak i prepone. BaĆĄ ću i ja pitati dr kad budem iĆĄla na pregled, ali nadam se da nije niĆĄta opasno. Hvala na iskustvu i čestitam na urednom pregledu, neka tako i ostane đŸ„°

Isti problem imam 🙈🙈 osjecam se ko baba od 90godina kad se moram okrenuti u krevetu 😅😅
    Ujutro se pokusam razgibati na lopti, za sad upali. Tek toliko da malo ta bol u zdjelici popusti jer bas ubija đŸ€ŠđŸ»â€â™€ïžđŸ€ŠđŸ»â€â™€ïždr.isto kaze da je to sve normalno. Reko, dooobro 😅

đŸ™‹đŸ»â€â™€ïž 30
    ➕ 23.04.'23 đŸ„°đŸ€đŸŒˆ
    7+0 kuca â€ïžđŸ„°
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

Noir
    09. Kolovoz 2023. 21:31

Ja uopce ne znam gdje se nalazi, samo osjetim kad lupi zadnjih tjedan dana, ali osjecam ga svuda pa nemam pojma kako je smjesten. Ali, nemam nikakvih bolova uopce, ako se nesto pojavi to je neka nelagoda kratkotrajna koja prodje za cas. Racunam da je to normalno

12/2023 dječak 💙

• MaĆĄnica_22
    09. Kolovoz 2023. 21:58

Tinchy09

MaĆĄnica_22

Neyy

Isti problem imam, baơ kao ơto si opisala, već dva puta sam pitala doktora da li je to normalno i rekao je da nema brige, da je sasvim ok i normalno osjetiti bolove u preponama, u stidnoj kosti, pri ustajanju i slično :)
    Ja se u krevetu okrećem kao foka

BaĆĄ sam se prepala, pogotovo sinoc sam spavala na tvrđoj povrĆĄini i bukvalno mi je doĆĄlo da i ne spavam uopĆĄte koliko je boljelo to okretanje s boka na bok. U isto vrijeme i donji dio kičme, stomak i prepone. BaĆĄ ću i ja pitati dr kad budem iĆĄla na pregled, ali nadam se da nije niĆĄta opasno. Hvala na iskustvu i čestitam na urednom pregledu, neka tako i ostane đŸ„°

Isti problem imam 🙈🙈 osjecam se ko baba od 90godina kad se moram okrenuti u krevetu 😅😅
    Ujutro se pokusam razgibati na lopti, za sad upali. Tek toliko da malo ta bol u zdjelici popusti jer bas ubija đŸ€ŠđŸ»â€â™€ïžđŸ€ŠđŸ»â€â™€ïždr.isto kaze da je to sve normalno. Reko, dooobro 😅

Znači ima nas dosta baba-trudnica đŸ€Ł e vidiĆĄ lopta nije loĆĄa stvar, bar nakratko ublaĆŸi bol. RazmiĆĄljam kako će biti u devetom mjesecu tek đŸ€”đŸ˜…

đŸ‘±â€â™€ïž27 PCOS 🧔27 normo
    Ovulacije potvrdjene
    💊 Novalac prenatal
    11/22 missed ab.
    2/23 IUI ❌
    4/23 IUI ➕
    A. 🧾👣
    8/24 ➕ spontana trudnoca

• DreamBig
    09. Kolovoz 2023. 23:39

Lijep pozdrav! Ja sam nova, koliko vidim po zadnjim stranicama spadam ovdje 🙈 termin je otprilike 18.01. 
    Mi smo danas bili na pregledu, sve u redu, bebać mjeri tjedan dana viĆĄe. Cerviks 1 članak zatvoren (to je navodno super) i imamo 180g đŸ„°Â 
    Također nam je dns ginekolog ponudio uputnicu za anomaly scan preko hzzo, ja sam neơto malo citala da bas i nisu neơto detaljni. Kakva su Vaơa iskustva? Jel netko iơao negdje privatno ili preko hzzo. Prijateljici koja je sad nedavno rodila to nisu ni ponudili pa me to bas sad zbunilo 😏

💃94'
    đŸ•ș91'

Ana_Maria
    10. Kolovoz 2023. 09:32

DreamBig dobro dosla! đŸ„° ukratko, ja sam bila na svetom duhu na anomaly i bila mi je skroz dobra i draga doktorica, objasnila nam je sve sto je gledala i dala si je vremena za uzv tako da je moje iskustvo skroz super! Sto se cekanja tice, mislim da smo cekali oko 45 min sto ajde, nije ni prestrasno kad cujem koliko se zna po drugim bolnicama cekati đŸ€·â€â™€ïž

37đŸ§”â€â™‚ïžđŸ©·đŸ‘©29
    29.11.2023. đŸ‘¶đŸ»đŸŽ€đŸ’•

• DreamBig
    10. Kolovoz 2023. 09:57

Caliopi nisam radila nikakve te Nipt testove, rekao je da mi ne proporucuje jer je kao sve okej al sam isla na onaj rani probir u Vinogradsku i tamo je doơlo sve low risk. Pa sad kako citam za ovo s obzirom da nisam radila te testove mislim da bi bilo super da se netko lijepo na tom uzv onda posveti 😁 

Ana_Maria hvala ti! Da nije to strasno za cekanje, toliko cekam kod svog dr opce prakse 😅  jel se sjecas kako se zvala doktorica? 

💃94'
    đŸ•ș91'

Miss88
    10. Kolovoz 2023. 11:18

Ja hvala bogu imam odličnu dr. Ima kvalitetan ultrazvuk pa ni ne moram nigdje. Sad mu je baơ na pregledu gledala srce i objaơnjavala klijetke i pretklijetke, bubrege, mjehur, mozak, veliki mali.čak sam htjela uzeti slikicu u boji i platiti, kod nje je 10€. Ali sakrio se rukama i zabio glavu u posteljicu pa nismo mogli. Sljedeći put ćemo. Nadam se.
    ...
    Ovaj tjedan me vrat i ramena neĆĄto zezaju. Valjda je do vremena ili do loĆĄeg jastuka na moru đŸ„Ž..
    ...
    Ćœelim dobrodoĆĄlicu novima i tko ima danas pregled sretno!!

đŸ™‹â€â™€ïž - 35đŸ™‹đŸ»â€â™‚ïž - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❀
    31.5. stiĆŸe nam 2. dečko đŸ©”
    16.12. stigao Vito, ⚖3760g i📏53cm. đŸ©”

Eva892
    10. Kolovoz 2023. 12:01

Caliopi ☘

I tako me naručili za nekih mjesec dana ponovno u bolnicu već na uzv-u 😂Mala je danas teĆĄka 193g, a neki tamo BPD joj je trenutno za 18+4 a ja sam ravno 17+0 i joĆĄ je uzimala neku mjeru ali sve zajedno odgovara otprilike veličini za 17+2E sad
koja se razumije ĆĄto je to BPD jer je po tome 11 dana naprednija bebuĆĄka pa ako koja moĆŸe pomoći đŸ„¶

Bravo za fobar pregled, ako se ne varam BPD je promjer bebine glave, moj je isto bio veci za tjedan dana u odnosu na tjedan kada smo radily anomaly, ali neke mjere su bile manje za par dana pa kada se sve skupa uzme u obzir onda se izgleda dobije neka srednja vrijednost za tjedne, ne bih se s time previse opterecivala ako je doktorica rekla da je sve u redu👌

đŸ‘© 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
    👹1988. 👍
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.
    04/2023 âžĄïž ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙

Selmaa34
    10. Kolovoz 2023. 12:05

Pozdrav svima, cestitke na dobrim pregledima. 
    Meni je stigao baby wacher sa alija i nema sanse da uhvatim otkucaje. Skuzila sam da je jacina 2 mhz, a kao bolja je od 3 mhz pa neznam dali je do toga ili ja ne znam ili uredaj ne valja. Ako netko ima neke trikove molim da ih podijeli.

34 đŸ‘©đŸŒâ€â€ïžâ€đŸ’‹â€đŸ‘šđŸ» 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 đŸ‘ŠđŸŒ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

Mom2One
    10. Kolovoz 2023. 12:40

Selmaa34

Pozdrav svima, cestitke na dobrim pregledima.
    Meni je stigao baby wacher sa alija i nema sanse da uhvatim otkucaje. Skuzila sam da je jacina 2 mhz, a kao bolja je od 3 mhz pa neznam dali je do toga ili ja ne znam ili uredaj ne valja. Ako netko ima neke trikove molim da ih podijeli.

Mozes provjeriti radi li tako da stavis watcher na svoje zapesce i ocitas svoje otkucaje srca. Isto kako bi i s prstima probala. 
    Probaj uz liniju gacica i watcher malo nakosi odnosno nemoj direktno na ravno prolazit s njime. 

♂ 34
    ♀ 31
    K đŸ‘±đŸŒâ€â™€ïžđŸ’— 11
    + 7.mjesec 2022.
    15. tjedan - abortus in tractu, kiretaĆŸa- baby boy đŸ‘¶đŸ»đŸ˜‡đŸ‘Ł
    +29.3 đŸŒˆâ€ïž
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

• Uključi se u raspravu, znaĆĄ da ĆŸeliĆĄ!

Zdravo! Čini se da uĆŸivate u raspravi, ali joĆĄ se niste prijavili na račun. NemaĆĄ korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.