Isti problem imam, baĆĄ kao ĆĄto si opisala, veÄ dva puta sam pitala doktora da li je to normalno i rekao je da nema brige, da je sasvim ok i normalno osjetiti bolove u preponama, u stidnoj kosti, pri ustajanju i sliÄno :)
Ja se u krevetu okreÄem kao foka
BaĆĄ sam se prepala, pogotovo sinoc sam spavala na tvrÄoj povrĆĄini i bukvalno mi je doĆĄlo da i ne spavam uopĆĄte koliko je boljelo to okretanje s boka na bok. U isto vrijeme i donji dio kiÄme, stomak i prepone. BaĆĄ Äu i ja pitati dr kad budem iĆĄla na pregled, ali nadam se da nije niĆĄta opasno. Hvala na iskustvu i Äestitam na urednom pregledu, neka tako i ostane đ„°
Isti problem imam đđ osjecam se ko baba od 90godina kad se moram okrenuti u krevetu đ
đ
Ujutro se pokusam razgibati na lopti, za sad upali. Tek toliko da malo ta bol u zdjelici popusti jer bas ubija đ€Šđ»ââïžđ€Šđ»ââïždr.isto kaze da je to sve normalno. Reko, dooobro đ
đđ»ââïž 30
âïž 23.04.'23 đ„°đ€đ
7+0 kuca â€ïžđ„°
OTP 02.01.2024. Curica đ A đ
Ja uopce ne znam gdje se nalazi, samo osjetim kad lupi zadnjih tjedan dana, ali osjecam ga svuda pa nemam pojma kako je smjesten. Ali, nemam nikakvih bolova uopce, ako se nesto pojavi to je neka nelagoda kratkotrajna koja prodje za cas. Racunam da je to normalno
12/2023 djeÄak đ
Isti problem imam, baĆĄ kao ĆĄto si opisala, veÄ dva puta sam pitala doktora da li je to normalno i rekao je da nema brige, da je sasvim ok i normalno osjetiti bolove u preponama, u stidnoj kosti, pri ustajanju i sliÄno :)
Ja se u krevetu okreÄem kao foka
BaĆĄ sam se prepala, pogotovo sinoc sam spavala na tvrÄoj povrĆĄini i bukvalno mi je doĆĄlo da i ne spavam uopĆĄte koliko je boljelo to okretanje s boka na bok. U isto vrijeme i donji dio kiÄme, stomak i prepone. BaĆĄ Äu i ja pitati dr kad budem iĆĄla na pregled, ali nadam se da nije niĆĄta opasno. Hvala na iskustvu i Äestitam na urednom pregledu, neka tako i ostane đ„°
Isti problem imam đđ osjecam se ko baba od 90godina kad se moram okrenuti u krevetu đ đ
Ujutro se pokusam razgibati na lopti, za sad upali. Tek toliko da malo ta bol u zdjelici popusti jer bas ubija đ€Šđ»ââïžđ€Šđ»ââïždr.isto kaze da je to sve normalno. Reko, dooobro đ
ZnaÄi ima nas dosta baba-trudnica đ€Ł e vidiĆĄ lopta nije loĆĄa stvar, bar nakratko ublaĆŸi bol. RazmiĆĄljam kako Äe biti u devetom mjesecu tek đ€đ
đ±ââïž27 PCOS đ§27 normo
Ovulacije potvrdjene
đ Novalac prenatal
11/22 missed ab.
2/23 IUI â
4/23 IUI â
A. đ§žđŁ
8/24 âïž spontana trudnoca
Lijep pozdrav! Ja sam nova, koliko vidim po zadnjim stranicama spadam ovdje đ termin je otprilike 18.01.Â
Mi smo danas bili na pregledu, sve u redu, bebaÄ mjeri tjedan dana viĆĄe. Cerviks 1 Älanak zatvoren (to je navodno super) i imamo 180g đ„°Â
TakoÄer nam je dns ginekolog ponudio uputnicu za anomaly scan preko hzzo, ja sam neĆĄto malo citala da bas i nisu neĆĄto detaljni. Kakva su VaĆĄa iskustva? Jel netko iĆĄao negdje privatno ili preko hzzo. Prijateljici koja je sad nedavno rodila to nisu ni ponudili pa me to bas sad zbunilo đ
đ94'
đș91'
DreamBig dobro dosla! đ„° ukratko, ja sam bila na svetom duhu na anomaly i bila mi je skroz dobra i draga doktorica, objasnila nam je sve sto je gledala i dala si je vremena za uzv tako da je moje iskustvo skroz super! Sto se cekanja tice, mislim da smo cekali oko 45 min sto ajde, nije ni prestrasno kad cujem koliko se zna po drugim bolnicama cekati đ€·ââïž
37đ§ââïžđ©·đ©29
29.11.2023. đ¶đ»đđ
Caliopi nisam radila nikakve te Nipt testove, rekao je da mi ne proporucuje jer je kao sve okej al sam isla na onaj rani probir u Vinogradsku i tamo je doĆĄlo sve low risk. Pa sad kako citam za ovo s obzirom da nisam radila te testove mislim da bi bilo super da se netko lijepo na tom uzv onda posveti đÂ
Ana_Maria hvala ti! Da nije to strasno za cekanje, toliko cekam kod svog dr opce prakse đ
 jel se sjecas kako se zvala doktorica?Â
đ94'
đș91'
Ja hvala bogu imam odliÄnu dr. Ima kvalitetan ultrazvuk pa ni ne moram nigdje. Sad mu je baĆĄ na pregledu gledala srce i objaĆĄnjavala klijetke i pretklijetke, bubrege, mjehur, mozak, veliki mali.Äak sam htjela uzeti slikicu u boji i platiti, kod nje je 10âŹ. Ali sakrio se rukama i zabio glavu u posteljicu pa nismo mogli. SljedeÄi put Äemo. Nadam se.
...
Ovaj tjedan me vrat i ramena neĆĄto zezaju. Valjda je do vremena ili do loĆĄeg jastuka na moru đ„Ž..
...
Ćœelim dobrodoĆĄlicu novima i tko ima danas pregled sretno!!
đââïž - 35đđ»ââïž - 36
đ -19.3.2018.
4.4. â
24.4. p.p. imamo â€ïž
31.5. stiĆŸe nam 2. deÄko đ©”
16.12. stigao Vito, âïž3760g iđ53cm. đ©”
I tako me naruÄili za nekih mjesec dana ponovno u bolnicu veÄ na uzv-u đMala je danas teĆĄka 193g, a neki tamo BPD joj je trenutno za 18+4 a ja sam ravno 17+0 i joĆĄ je uzimala neku mjeru ali sve zajedno odgovara otprilike veliÄini za 17+2E sadâŠkoja se razumije ĆĄto je to BPD jer je po tome 11 dana naprednija bebuĆĄka pa ako koja moĆŸe pomoÄi đ„¶
Bravo za fobar pregled, ako se ne varam BPD je promjer bebine glave, moj je isto bio veci za tjedan dana u odnosu na tjedan kada smo radily anomaly, ali neke mjere su bile manje za par dana pa kada se sve skupa uzme u obzir onda se izgleda dobije neka srednja vrijednost za tjedne, ne bih se s time previse opterecivala ako je doktorica rekla da je sve u reduđ
đ© 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
đš1988. đ
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 âĄïž â /6+4 đ/ Veritas đ
Pozdrav svima, cestitke na dobrim pregledima.Â
Meni je stigao baby wacher sa alija i nema sanse da uhvatim otkucaje. Skuzila sam da je jacina 2 mhz, a kao bolja je od 3 mhz pa neznam dali je do toga ili ja ne znam ili uredaj ne valja. Ako netko ima neke trikove molim da ih podijeli.
34 đ©đŒââ€ïžâđâđšđ» 41 â â â â â â â â â â â â  â â â â â â â â â â â â
2020 đŠđŒ â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â
7+0 imamo â€ïž â â â â â â â â â â â â â â â â â â â
â â â â Itâs a girl đ (panorama low risk)
Pozdrav svima, cestitke na dobrim pregledima.
Meni je stigao baby wacher sa alija i nema sanse da uhvatim otkucaje. Skuzila sam da je jacina 2 mhz, a kao bolja je od 3 mhz pa neznam dali je do toga ili ja ne znam ili uredaj ne valja. Ako netko ima neke trikove molim da ih podijeli.
Mozes provjeriti radi li tako da stavis watcher na svoje zapesce i ocitas svoje otkucaje srca. Isto kako bi i s prstima probala.Â
Probaj uz liniju gacica i watcher malo nakosi odnosno nemoj direktno na ravno prolazit s njime.Â
âïž 34
âïž 31
K đ±đŒââïžđ 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaĆŸa- baby boy đ¶đ»đđŁ
+29.3 đâ€ïž
12.12.2023 baby girl đđ
Sortiraj odgovore
Najstariji