Cestitam svima na dobrim pregledima ☺️ Dva dana nisam citala pa sam sad lovila zaostatke. Moj iduci pregled je 30.8. jer mi je u 7mj gin bila na GO a sad smo mi na moru, ali odradila sam privatno mini anomaly i Nifty pa sam mirna dotad.
Cure koje su vec odradile anomaly, u kojem tjednu ste isle i gdje (ako ste u ZG)? Prva dva puta sam u Petrovoj ali tamo se jako dugo ceka pa se sad premisljam dal bi privatno…
Sa 17 i nesto. Gineko na crnomercu, dr Ujevic. 90 e je, ali ne zalim ni centa. Savrseno, detaljno, doktorica cijeli vrijeme obkasnjava sto gleda i kakvo je i na kraju dobijes sve slike na mobitel. Oni ce te sami naruciti kad bi bilo najbolje, samo im kazes koliko si trudna kad se narucujes
Joj super to bi mi zapravo bas i odgovaralo jer je muz trazio mjesec dana roditeljskog za starijeg pa cemo biti mjesec dana na putu, taman kad cu biti 18-22tj, bilo bi mi lakse da to odradim prije putovanja ☺️ Pitat cu svoju gin na iducem pregledu pa im se javit
2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
Cure, evo mene sa današnjeg pregleda, da se javim. Bebe su super, 280g i 317g. Sve je uredu, curice super napreduju, diraju se, upoznaju jedna drugu, jako su aktivne.
Danas je i dragi bio sa mnom, malo mu je falilo da se onesvijesti, nervoza i strah, ali mu je laknulo kad ih je vidio i baš je sretan izašao iz ordinacije.
Što se mene tiče, u plusu sam 6kg od početka, tlak je normalan napokon, d-dimer 0,3, krvna slika uredna.
Na usb kartici smo dobili 4d isječke, moram vam pokazati jedan momenat kad je jedna od beba počela da trlja okice rukama, ja sam zaplakala.
https://ibb.co/vL1DJQf
24.04. ➕
OTP 28.12.2023.
Veritas test ✔️
Z & E 💗💗
I da, naredni pregled je 13.09., a mjerenje cerviksa 23.08.
24.04. ➕
OTP 28.12.2023.
Veritas test ✔️
Z & E 💗💗
Cure, evo mene sa današnjeg pregleda, da se javim. Bebe su super, 280g i 317g. Sve je uredu, curice super napreduju, diraju se, upoznaju jedna drugu, jako su aktivne.
Danas je i dragi bio sa mnom, malo mu je falilo da se onesvijesti, nervoza i strah, ali mu je laknulo kad ih je vidio i baš je sretan izašao iz ordinacije.
Što se mene tiče, u plusu sam 6kg od početka, tlak je normalan napokon, d-dimer 0,3, krvna slika uredna.
Na usb kartici smo dobili 4d isječke, moram vam pokazati jedan momenat kad je jedna od beba počela da trlja okice rukama, ja sam zaplakala.
https://ibb.co/vL1DJQf
Juuuuuj kako slatko 😍😍😍😍 i super da je sve super 😊
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Cure pomagajte ako je neka bila u sličnoj situaciji. Već otprilike 10 dana u toku spavanja dok se okrećem na stranu svaki put me tako bole leđa i stomak da se i jedva okrenem. Nekada i prepone u tom trenutku okretanja. Zadnja dva dana je ta bol pojačana i sad boli i ako npr. sjedim na plaži i trebam ustati. Inale dok hodam, stojim ili sjedim ne boli. Jel neka od vas ima isto takve bolove?
👱♀️27 PCOS 🧔27 normo
Ovulacije potvrdjene
💊 Novalac prenatal
11/22 missed ab.
2/23 IUI ❌
4/23 IUI ➕
A. 🧸👣
8/24 ➕️ spontana trudnoca
Isti problem imam, baš kao što si opisala, već dva puta sam pitala doktora da li je to normalno i rekao je da nema brige, da je sasvim ok i normalno osjetiti bolove u preponama, u stidnoj kosti, pri ustajanju i slično :)
Ja se u krevetu okrećem kao foka
24.04. ➕
OTP 28.12.2023.
Veritas test ✔️
Z & E 💗💗
Ney Čestitam na pregledu. Bebica je preslatka 🥰
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Obavili pregled, malac ima 500gr, cerviks 36mm, T oblik. Sve je u redu i iduca kontrola za 4 tj.
12/2023 dječak 💙
Cure bravo za dobre preglede🥳😊
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Isti problem imam, baš kao što si opisala, već dva puta sam pitala doktora da li je to normalno i rekao je da nema brige, da je sasvim ok i normalno osjetiti bolove u preponama, u stidnoj kosti, pri ustajanju i slično :)
Ja se u krevetu okrećem kao foka
Baš sam se prepala, pogotovo sinoc sam spavala na tvrđoj površini i bukvalno mi je došlo da i ne spavam uopšte koliko je boljelo to okretanje s boka na bok. U isto vrijeme i donji dio kičme, stomak i prepone. Baš ću i ja pitati dr kad budem išla na pregled, ali nadam se da nije ništa opasno. Hvala na iskustvu i čestitam na urednom pregledu, neka tako i ostane 🥰
👱♀️27 PCOS 🧔27 normo
Ovulacije potvrdjene
💊 Novalac prenatal
11/22 missed ab.
2/23 IUI ❌
4/23 IUI ➕
A. 🧸👣
8/24 ➕️ spontana trudnoca
Sortiraj odgovore
Najstariji