Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jana25
    08. Kolovoz 2023. 12:19

I mi smo obavili pregled 🩵
    Moj prasac ima 780grama. Nekih 10 dana je veći.
    Spomenila sam ciste, vise se ni jedna ne vidi 🥹🙏
    Spomenila sam i konstantne BH kontrakcije, bolove u leđima. Mjeren cerviks 37mm. Sve idealno.
    Ja zadovoljna 🥰

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

MMMartinaaa
    08. Kolovoz 2023. 12:35

Bok curke, 
    Čestitke na dobrim pregledima 🤗 
    Mi smo isto odradili naš, napravljen je anomaly, doktorica je sve detaljno izmjerila, i sve mjere odgovaraju tjednima. Beba je aktivna bila i lijepo se okrenula tako da nismo imali problema s mjerenjima. Cerviks isto kao i kod Jane, 37mm, primjereno plodne vode, posteljica je ispred (a prošli pregled mi je doktorica na zamjeni rekla da je iza 🤦). Iiiiiii napokon potvrđeno da nam stiže još jedan pišulinac 🙈💙 
    Baš sam imala takav feeling od početka, očito mi je suđeno biti mama dječacima 💕 
    Sljedeći pregled 25.8. 
    PiaBuu - ja sam prvu trudnoću užasno loše spavala... Suosjecam. Za sada spavam dobro, ustajem se ići na wc 3 puta+ radi malog, tako da ja ne znam više šta je prespavati noć u komadu, ali ne žalim se 😂 bitno mi je da mogu ponovno zaspat. Ja ti se isto okrenem na leđa malo, samo da mi bokovi predahnu jer inače mi bude neugodno. Nemam jos veliki trbuh pa mi ne smeta ako sam malo na ledima. Ali većinu noći spavam na boku, vrtim se ko na raznju 😆 
    Htjela sam samo reći, jer vidim da često pišete o težini bebe, da to stvarno uzimate s rezervom. Pogotovo pred kraj trudnoće. Jako, jako cesto doktori krivo mjere i tu vam budu razlike po čak 1kg gore-dolje, a žene se istresiraju jer misle da nose veliko/malo dijete. Moja doktorica ni u prvoj trudnoći ni sad nije niti jednom rekla ni zapisala tezinu bebe. Naravno da ako je alarmantno odstupanje da se treba reagirati, ali nemojte previše se hvatat za to. Ja si pogledam u aplikaciji svaki tjedan kojoj voćki beba odgovara i to mi je simpatično 🤭

PiaBuu
    08. Kolovoz 2023. 13:01

Noir, super za tsh! ☺️ U drugom tromjesječju je normalno da bude 3, ali ja moram terapiju pit radi hashimota i ovako ju držim pod kontrolom jer mi divlja 😂
    Artig, sigurno bi me zezao 😂 mislim, po meni je ovo ok al čisto me zanimalo kako vi stojite s time, ja imam v javiti borbu s štitnjačom. Vjerovatno će bit da nas priprema 😂
    Jana, odlično zabsuper pregled! Šta ti veli za kontr? 
    Mmmmattina, čestitam na dečkiću i super pregled! ♥️ Razumijemo se, bit će da je normalno, izdržat ćemo sve za njih.. al bas me zanimalo dal se držite i vi striktno boka☺️

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Artig
    08. Kolovoz 2023. 13:06

Mene je spasio trudnički jastuk! Sad kad zaspim do pred jutro sam na lijevom boku sa svojih zagrljenim jastukom 😊

👩30, 👨35
    PCOS, povišen prolaktin
    3/23 AIH = 💓
    Baby H 🩷

PiaBuu
    08. Kolovoz 2023. 13:47

https://www.magicbaby.hr/magic-baby-jastuk-za-dojenje-soft.html Ja sam uzela ovaj al mi nikako ne odgovara 😅 tako da si razmišljam uzet onaj U ili C ☺️

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Tinchy09
    08. Kolovoz 2023. 14:08

Cestitam svima na dobrim pregledima 🥳🥳🥳 bilo vas je puno pa da ne nabrajam 😁😁
    ...
    PiaBuu, na zadnjem vađenju mi je TSH bio 2.3, terapiju su mi povisili jos u 1.tromj.i otad se drzi na nekoj ok brojci 🙂
    Jesi li ikada iskusila preskakivanja srca? Nedavno mi se to pocelo dogadati, a dr.me vec ranije pitao dal mi se to desava, kao zbog terapije i stitnjace, al tad je bilo sve oke. Krenulo je prije kojih tjedan dana 🤷🏼‍♀️
    Morat cu mu napomenuti iduci tjedan. 

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

Eva892
    08. Kolovoz 2023. 14:08

Vezano uz spavanje, trudnički jastuk spas, ja imam od Koala baby sa dodatnim dijelom koji može biti ispred trbuha ili iza, ovisno kako se jastuk postavi, pa samo mijenjam poziciju sa lijevog boka na desni.
    https://koalababycare.com/collections/for-mum/products/koala-hugs-plus?variant=41168022995095
    Bravo za dobre preglede danas😊🥳

👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
    👨1988. 👍
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.
    04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙

• Eden
    08. Kolovoz 2023. 15:33

Cestitam svima na dobrim pregledima ☺️ Dva dana nisam citala pa sam sad lovila zaostatke. Moj iduci pregled je 30.8. jer mi je u 7mj gin bila na GO a sad smo mi na moru, ali odradila sam privatno mini anomaly i Nifty pa sam mirna dotad.
    Cure koje su vec odradile anomaly, u kojem tjednu ste isle i gdje (ako ste u ZG)? Prva dva puta sam u Petrovoj ali tamo se jako dugo ceka pa se sad premisljam dal bi privatno...

2019 💙
    2022 💙
    2024 ❤️

Selmaa34
    08. Kolovoz 2023. 15:40

Tinchy09

Cestitam svima na dobrim pregledima 🥳🥳🥳 bilo vas je puno pa da ne nabrajam 😁😁

PiaBuu, na zadnjem vađenju mi je TSH bio 2.3, terapiju su mi povisili jos u 1.tromj.i otad se drzi na nekoj ok brojci 🙂
    Jesi li ikada iskusila preskakivanja srca? Nedavno mi se to pocelo dogadati, a dr.me vec ranije pitao dal mi se to desava, kao zbog terapije i stitnjace, al tad je bilo sve oke. Krenulo je prije kojih tjedan dana 🤷🏼‍♀️
    Morat cu mu napomenuti iduci tjedan.

Meni se dogadjaju povremena preskakanja srca koja su krenula nedugo nakon sto sam krenula s terapijom. Nisam ni znala da moze biti od toga. Malo mi je i ubrzan puls, medutim sada u trudnoci je to normalno. Na zadnjem vadjenju mi je tsh bio 1,9 a ft4 mi je blize gornjoj granici. Neznam ni sama sto da kazem, inace mi je prije terapije tsh godinama bio iedju 4-5 i nikakva preskakanja nisam imala. 

34 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

Selmaa34
    08. Kolovoz 2023. 15:41

Čestitke svima na dobrim pregledima 🥰.

34 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.