Ja sam od danas na go. Putujemo s nedjelje na ponedjeljak. Polako nas spremam. Glancam malo stan da nije rusfraj kad se vratimo. Nadam se dobrom putu. Svakako ću sjediti naprijed, udobnije je. Jel i vi koji putujete nosite svašta od hrane za tamo da se ima? Ja uvijek skuham punjene paprike pa ponesem da imamo za par dana 🤷🏼♀️🤣 klasika mi sa sela, luka, paradajza, slanine 😁
Naravnoo, ja nakuhala bolonjeza i pileceg safta i na kraju samo bolonjez greskom uzela, na usi ce nam ici 😂😂
Uzivaj na GO, more je top, da imam negdje nesto na moru ostala bih do duboke jeseni 🙈
Ja sam od danas na go. Putujemo s nedjelje na ponedjeljak. Polako nas spremam. Glancam malo stan da nije rusfraj kad se vratimo. Nadam se dobrom putu. Svakako ću sjediti naprijed, udobnije je. Jel i vi koji putujete nosite svašta od hrane za tamo da se ima? Ja uvijek skuham punjene paprike pa ponesem da imamo za par dana 🤷🏼♀️🤣 klasika mi sa sela, luka, paradajza, slanine 😁
Naravnoo, ja nakuhala bolonjeza i pileceg safta i na kraju samo bolonjez greskom uzela, na usi ce nam ici 😂😂
Uzivaj na GO, more je top, da imam negdje nesto na moru ostala bih do duboke jeseni 🙈
Ja kupila još graha u konzervi pa ćemo i po grahu ahahaha
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Jeste vidjele ovo? Mi se tu cuvamo, pregledajemo, razmisljamo svaku sekundu da nesto ne podje krivo, a neki ni ne znaju da su trudni do poroda... 😂
https://www.index.hr/mobile/magazin/clanak/detalji-o-rodilji-iz-npa-paklenica-nije-znala-da-je-trudna-rodila-je-sama-u-wcu/2483524.aspx?index_ref=naslovnica_magazin_prva_m
Cure jel može od orgazma, bez seksa. Doći do krvarenja? Znači diranje, orgazam, odlazak na WC i krv u wcu i na papiru. Jel može od jačine orgazma? Baš me sramota. Krv je prošla sad je smeđarenje. Kad sam išla me i poteralo kakiti pa sam jače stisla. 😭🤦🏼♀️🥴 U bedu sam totalno. Bebač se mrda sve je okej. Ali ja nisam okej.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Jel pati me tvrda stolica zadnjih par dana, nije stalno. I malo jače sam stisla kad me poteralo. Možda je pukla neka žilica. 🥴🤦🏼♀️
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Jel pati me tvrda stolica zadnjih par dana, nije stalno. I malo jače sam stisla kad me poteralo. Možda je pukla neka žilica. 🥴🤦🏼♀️
Prije da ti je od kakice ako seksa nije bilo. Jer orgazamom se stisce maternica. Meni se cijeli trbuh stisne nakon O.
To je i dobro jer se tako vjezba.
Ne brini. Ti si vjerojatno dolje više prokrvljena pa je zato tako.
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Usput Miss88 čega te sramota? Čekaj da si počnemo slikat iscjetke i sluzne čepove 🤣
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Usput Miss88čega te sramota? Čekaj da si počnemo slikat iscjetke i sluzne čepove 🤣
Haha joj baš ste me oraspoložile. 😭🤣😭🤣😭🤣😭 U prošloj trudnoći sam bila u proljetnim bebama i naravno da smo si slikale sluzne čepove hahahaha.
...
Baš sam se uplašila. Cijelu noć sam muku mučila. Reko na more idemo večeras, jel mito treba i petsto scenarija. 🤦🏼♀️
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Usput Miss88čega te sramota? Čekaj da si počnemo slikat iscjetke i sluzne čepove 🤣
Haha joj baš ste me oraspoložile. 😭🤣😭🤣😭🤣😭 U prošloj trudnoći sam bila u proljetnim bebama i naravno da smo si slikale sluzne čepove hahahaha.
…
Baš sam se uplašila. Cijelu noć sam muku mučila. Reko na more idemo večeras, jel mito treba i petsto scenarija. 🤦🏼♀️
Pa zato ti i kažem 🤣 slike samo wc papri i sluzni cepovi 🤣
Opusti se, znas i sama ako je smeđe da nema panike. Pogotvo ako je i malo bilo svježe krvi. Kad je frka to bude puno, ko kad ode sluzni čep 🤣
Uvijek mozes stat u Os i otic se javit na hitnu, al ne znam koliko ce ti malac i muž imat živaca za to. 🙈
Ideš u neko mjesto koje ima bolnicu u blizini?
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
…
Pa zato ti i kažem 🤣 slike samo wc papri i sluzni cepovi 🤣
Opusti se, znas i sama ako je smeđe da nema panike. Pogotvo ako je i malo bilo svježe krvi. Kad je frka to bude puno, ko kad ode sluzni čep 🤣
Uvijek mozes stat u Os i otic se javit na hitnu, al ne znam koliko ce ti malac i muž imat živaca za to. 🙈
Ideš u neko mjesto koje ima bolnicu u blizini?
Idem do Makarske ☺️
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Misssretan put i odmori se 😎😎 mene više muči činjenica što ja svako malo imam orgazam u snu koji me probudi jer me toliko trbuh boli, al računam da je bolja cirkulacija pa nekako tu zabrinutost preživim 😂😂
To mi se zna događati. Najljepši osjećaj 😁😁☺️☺️
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji