Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miss88
    29. Srpanj 2023. 20:16

Ana_Maria

Miss88

Ja sam od danas na go. Putujemo s nedjelje na ponedjeljak. Polako nas spremam. Glancam malo stan da nije rusfraj kad se vratimo. Nadam se dobrom putu. Svakako ću sjediti naprijed, udobnije je. Jel i vi koji putujete nosite svašta od hrane za tamo da se ima? Ja uvijek skuham punjene paprike pa ponesem da imamo za par dana 🤷🏼‍♀️🤣 klasika mi sa sela, luka, paradajza, slanine 😁

Naravnoo, ja nakuhala bolonjeza i pileceg safta i na kraju samo bolonjez greskom uzela, na usi ce nam ici 😂😂
    Uzivaj na GO, more je top, da imam negdje nesto na moru ostala bih do duboke jeseni 🙈

Ana_Maria

Miss88

Ja sam od danas na go. Putujemo s nedjelje na ponedjeljak. Polako nas spremam. Glancam malo stan da nije rusfraj kad se vratimo. Nadam se dobrom putu. Svakako ću sjediti naprijed, udobnije je. Jel i vi koji putujete nosite svašta od hrane za tamo da se ima? Ja uvijek skuham punjene paprike pa ponesem da imamo za par dana 🤷🏼‍♀️🤣 klasika mi sa sela, luka, paradajza, slanine 😁

Naravnoo, ja nakuhala bolonjeza i pileceg safta i na kraju samo bolonjez greskom uzela, na usi ce nam ici 😂😂
    Uzivaj na GO, more je top, da imam negdje nesto na moru ostala bih do duboke jeseni 🙈

Ja kupila još graha u konzervi pa ćemo i po grahu ahahaha

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

• gospodjica
    30. Srpanj 2023. 08:45

Jeste vidjele ovo? Mi se tu cuvamo, pregledajemo, razmisljamo svaku sekundu da nesto ne podje krivo, a neki ni ne znaju da su trudni do poroda... 😂 

https://www.index.hr/mobile/magazin/clanak/detalji-o-rodilji-iz-npa-paklenica-nije-znala-da-je-trudna-rodila-je-sama-u-wcu/2483524.aspx?index_ref=naslovnica_magazin_prva_m

Miss88
    30. Srpanj 2023. 10:35

Cure jel može od orgazma, bez seksa. Doći do krvarenja? Znači diranje, orgazam, odlazak na WC i krv u wcu i na papiru. Jel može od jačine orgazma? Baš me sramota. Krv je prošla sad je smeđarenje. Kad sam išla me i poteralo kakiti pa sam jače stisla. 😭🤦🏼‍♀️🥴 U bedu sam totalno. Bebač se mrda sve je okej. Ali ja nisam okej.

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️

Miss88
    30. Srpanj 2023. 10:44

Jel pati me tvrda stolica zadnjih par dana, nije stalno. I malo jače sam stisla kad me poteralo. Možda je pukla neka žilica. 🥴🤦🏼‍♀️

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️

Jana25
    30. Srpanj 2023. 10:52

Miss88

Jel pati me tvrda stolica zadnjih par dana, nije stalno. I malo jače sam stisla kad me poteralo. Možda je pukla neka žilica. 🥴🤦🏼‍♀️

Prije da ti je od kakice ako seksa nije bilo. Jer orgazamom se stisce maternica. Meni se cijeli trbuh stisne nakon O.
    To je i dobro jer se tako vjezba.
    Ne brini. Ti si vjerojatno dolje više prokrvljena pa je zato tako.

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Jana25
    30. Srpanj 2023. 10:57

Usput Miss88 čega te sramota? Čekaj da si počnemo slikat iscjetke i sluzne čepove 🤣

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Miss88
    30. Srpanj 2023. 11:02

Jana25

Usput Miss88čega te sramota? Čekaj da si počnemo slikat iscjetke i sluzne čepove 🤣

Haha joj baš ste me oraspoložile. 😭🤣😭🤣😭🤣😭 U prošloj trudnoći sam bila u proljetnim bebama i naravno da smo si slikale sluzne čepove hahahaha.
    ...
    Baš sam se uplašila. Cijelu noć sam muku mučila. Reko na more idemo večeras, jel mito treba i petsto scenarija. 🤦🏼‍♀️

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️

Jana25
    30. Srpanj 2023. 11:12

Miss88

Jana25

Usput Miss88čega te sramota? Čekaj da si počnemo slikat iscjetke i sluzne čepove 🤣

Haha joj baš ste me oraspoložile. 😭🤣😭🤣😭🤣😭 U prošloj trudnoći sam bila u proljetnim bebama i naravno da smo si slikale sluzne čepove hahahaha.

Baš sam se uplašila. Cijelu noć sam muku mučila. Reko na more idemo večeras, jel mito treba i petsto scenarija. 🤦🏼‍♀️

Pa zato ti i kažem 🤣 slike samo wc papri i sluzni cepovi 🤣
    Opusti se, znas i sama ako je smeđe da nema panike. Pogotvo ako je i malo bilo svježe krvi. Kad je frka to bude puno, ko kad ode sluzni čep 🤣
    Uvijek mozes stat u Os i otic se javit na hitnu, al ne znam koliko ce ti malac i muž imat živaca za to. 🙈
    Ideš u neko mjesto koje ima bolnicu u blizini?

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Miss88
    30. Srpanj 2023. 12:01

Jana25

Miss88

Jana25

Pa zato ti i kažem 🤣 slike samo wc papri i sluzni cepovi 🤣
    Opusti se, znas i sama ako je smeđe da nema panike. Pogotvo ako je i malo bilo svježe krvi. Kad je frka to bude puno, ko kad ode sluzni čep 🤣
    Uvijek mozes stat u Os i otic se javit na hitnu, al ne znam koliko ce ti malac i muž imat živaca za to. 🙈
    Ideš u neko mjesto koje ima bolnicu u blizini?

Idem do Makarske ☺️

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️

Miss88
    30. Srpanj 2023. 19:45

Caliopi ☘

Misssretan put i odmori se 😎😎 mene više muči činjenica što ja svako malo imam orgazam u snu koji me probudi jer me toliko trbuh boli, al računam da je bolja cirkulacija pa nekako tu zabrinutost preživim 😂😂

To mi se zna događati. Najljepši osjećaj 😁😁☺️☺️

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.