Caliopi kad se ide s djecom na more nema tu baš odmora. Hahahaha ali ajde preživjeti ćemo. 🤣😁
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Trudnicekoje imate višak kila, al onako da i imate sala (ako ima koja ovdje osim mene 🤣) i ako vam je možda i druga trudnoća, kada Vam se u prvoj trudnoći krenuo nazirati taj trudnički trbuščić? Ja u 16.TT i ni traga tome i dalje 😂 jedino kad legnem osjetim danje tvrđe dolje i malo napuhnuto jer popijem dosta vode tokom dana,ali kad ustanem apsolutno se ništa još ne nazire. Zanima me dokle ću tako moći šetati a da se ne zna 😎😁
Imam viška kila, i imam sala na trbuhu. Samo ne znam koliko ti imaš više ili manje od mene. Ali stavila sam svoju sliku u negdje 17 tjednu. Bila sam veća nego cure koje nose blizance 😃
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Trudnicekoje imate višak kila, al onako da i imate sala (ako ima koja ovdje osim mene 🤣) i ako vam je možda i druga trudnoća, kada Vam se u prvoj trudnoći krenuo nazirati taj trudnički trbuščić? Ja u 16.TT i ni traga tome i dalje 😂 jedino kad legnem osjetim danje tvrđe dolje i malo napuhnuto jer popijem dosta vode tokom dana,ali kad ustanem apsolutno se ništa još ne nazire. Zanima me dokle ću tako moći šetati a da se ne zna 😎😁
Ja isto imam, meni se u 16 tt bas poceo vidjeti, sad vec imam pravi trbuh 😅
12/2023 dječak 💙
Vidi se dosta sada, ali meni je treća trudnoća i nosim blizance. Salo visi dole ali stomak se zaokružio pošteno. Poslat ću sliku. Krenula sam sa 84 kg na 165 cm tako da me ima.
Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Ja imam inace 79kg na 168cm, malo sam pretjerala zadnjih godina jer inace na stres reagiram tako da jedem...i jedem..i jedem. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Pala sam na 75, vratila sam 1kg nazad...
Trbuh se bas jako zaokruzio, na ostatku tijela sam ista kao i do sada. Sutra 18tt, prva uspjesna trudnoca.
Stavim i sliku... za sebe nekako nemam dojam dok hodam da je vidljiv, tek kad se vidim u ogledalo ili sliku mi je jasnije 😂
Inace, iskocio je u 16tt, do tad, nista 😂 samo moje salce. 😂
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
https://ibb.co/bF2DCsG
Eto, slikano jucer...
E da, dok lezim isto osjetim samo lopticu cca 2cm ispod pupka...ak sam na boku, osjetim bas ako pritisnem maternicu, do kuda je.. ostatak se nekako "razlije", nestane 😂😂🤷🏼♀️
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Pozdrav, cure!!!!
Ovako, na moru sam od petka okupala se svega 3x s mijenjanjem gaćica. Od jutros često idem na wc i "osjetim" mjehur. Ne boli me, ne peče, ali onako osjetim da je nešto drugačije nego inače. Ići na hitnu ili???? Što uopće mogu kupiti u ljekarni da smijemo?? Prije sam znala piti uro d manozu i pisalo je da nije za trudnice.
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Evo slikica https://ibb.co/Jr6zYyF . Tako da Caliope nisi jedina krupnija i sa salom.
Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Pozdrav, cure!!!!
Ovako, na moru sam od petka okupala se svega 3x s mijenjanjem gaćica. Od jutros često idem na wc i "osjetim" mjehur. Ne boli me, ne peče, ali onako osjetim da je nešto drugačije nego inače. Ići na hitnu ili???? Što uopće mogu kupiti u ljekarni da smijemo?? Prije sam znala piti uro d manozu i pisalo je da nije za trudnice.
MIslim da nema potrebe ako te ne ništa ne boli i ne peče. Možda se samo beba tako namjestila. Promatraj zasad i pij puno čaja od brusnice.
Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Pozdrav, cure!!!!
MIslim da nema potrebe ako te ne ništa ne boli i ne peče. Možda se samo beba tako namjestila. Promatraj zasad i pij puno čaja od brusnice.
Hvala!!!! To sam i ja mislila.
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Sortiraj odgovore
Najstariji