Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miss88
    29. Srpanj 2023. 12:26

Ja sam od danas na go. Putujemo s nedjelje na ponedjeljak. Polako nas spremam. Glancam malo stan da nije rusfraj kad se vratimo. Nadam se dobrom putu. Svakako ću sjediti naprijed, udobnije je. Jel i vi koji putujete nosite svašta od hrane za tamo da se ima? Ja uvijek skuham punjene paprike pa ponesem da imamo za par dana 🤷🏼‍♀️🤣 klasika mi sa sela, luka, paradajza, slanine 😁 

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Jana25
    29. Srpanj 2023. 12:39

Miss88

Ja sam od danas na go. Putujemo s nedjelje na ponedjeljak. Polako nas spremam. Glancam malo stan da nije rusfraj kad se vratimo. Nadam se dobrom putu. Svakako ću sjediti naprijed, udobnije je. Jel i vi koji putujete nosite svašta od hrane za tamo da se ima? Ja uvijek skuham punjene paprike pa ponesem da imamo za par dana 🤷🏼‍♀️🤣 klasika mi sa sela, luka, paradajza, slanine 😁

To i mi iz grada radimo 😁 nema mi plaže bez paradajiza, paštete i kifle iz neke pekare 😃
    Cijeli frižider onaj putni, a u njemu nektarine, lubenica, pivo, sokovi, voda  🤣🤣🤣

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Noir
    29. Srpanj 2023. 13:12

Miss88

Hehe, ja sam prije nosila sve, zadnjih godina bas nista. Razmusljam ove godine samo otici prije kod kuce po one vakumirane salamice i sir jee je to jeftinije sifurno nego dolje. Dorickujemo u apartmanu, veceramo vani, a popodne ako ostanemo na plazi pojedem neki fast food. Druge godine s bebom nece biti tako, ove jos laganini 🤣

12/2023 dječak 💙

Ana_Maria
    29. Srpanj 2023. 13:13

Miss88

Naravnoo, ja nakuhala bolonjeza i pileceg safta i na kraju samo bolonjez greskom uzela, na usi ce nam ici 😂😂 
    Uzivaj na GO, more je top, da imam negdje nesto na moru ostala bih do duboke jeseni 🙈

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Ana_Maria
    29. Srpanj 2023. 13:15

Jana25

Binchi0108

Pozz curke, ja sam u četvrtak imala pregled na Duhu obzirom da mi je ginekolog na godišnjem, sve je ok. U utorak imam anomaly, naručili me na sv.Duh isto. Htjeli mi napravit u četvrtak ali rekla je dr da je bolje slijedeci tjedan, kao bolje će se vidjeti 💁🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
    ItsMarija proci će s vremenom i ako Bog da bit će opet. Ja sam imala prije godinu i pol spontani u 21. tjednu, trudna 5 i pol mj, prošla porod i otišla doma bez bebe i vjeruj da je to puno ružniji osjećaj. Pogotovo kad si okružena trudnicama koje su na čuvanju u bolnici a ti čekaš porod koji neće imati sretan završetak. Uvijek nažalost ima gore od goreg. Ali mi žene svašta prebrodimo tako da drži se ❤️

Ajme. Ja ne znam kako bi dalje od tog. Stvarno kapa do poda i moj naklon za snagu.
    Jel se zna što se dogodilo da je bio talav završetak?
    Meni je jedan dana malac bio malo mirniji, valjda zato sto sam ja bila nervozna. I onda me odma oko toga pocela hvatat panika 😐
    Uzasno se bojim čvora na pupčanoj. To mi ne ono, noćna mora 🤯
    Ko ti je bio od dr na Sv.Duhu? Ja cu i drugi put ici tamo, nadam se da u 11 mjesecu nece bit prevelika guzva

Ajme, ja sam skroz mirna dok ne procitam ovako neke stvari koje mogu biti, bas se dobro kaze bolje nekad manje znati... pokusat cu sad izbrisati ovo iz glave sto si napisala 😅

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Tami0910
    29. Srpanj 2023. 14:49

Cure,
    moja beba bila aktivna ovih dana i to jako, od jucer skroz mirnija, danas nisam ni sigurna dal sam je osjetila pa ovo je kidanje zivaca na najjace😑

Kako Vi podnosite vrucine? 
    Ja sam na plazi kao i prethodnih godina samo imam visoki kupaci koji pokriva trbuh.

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

Selmaa34
    29. Srpanj 2023. 16:08

Cure moje, pogotovo one sa malom djecom, dali se vi nervirate?? Dakle moj beban je ful aktivan i jako voli radit nepodopstine. U zadnje vrijeme bojkotira i popodnevno spavanje. Tako je bilo i danas, izludio me kad sam dosla s posla, a jos sam obecala mami napravit kolac sutra za obiteljsko druzenje. Tek sad je zaspao a ja sam se tako iznervirala, i naravno da me strah za bebu. A opet se mislim, pa nemozemo uvijek biti zen! 

34 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

Jana25
    29. Srpanj 2023. 16:08

Tami0910

Cure,
    moja beba bila aktivna ovih dana i to jako, od jucer skroz mirnija, danas nisam ni sigurna dal sam je osjetila pa ovo je kidanje zivaca na najjace😑

Kako Vi podnosite vrucine?
    Ja sam na plazi kao i prethodnih godina samo imam visoki kupaci koji pokriva trbuh.

Pojedi čokoladu,  popij vode. Lezi na lijevi bok i čekaj.
    Sad ti spavaju cca 20 sati. Imaju jednostavno dana kad su turbo aktivni, a kad miruju. Imaju i puno mjesta pa je vjerojatno zauzeo položaj koji mu sad odgovara☺️
    Meni sad moj zna odgovoriti i kad pritisnem, pa mi vrati, lakše je kasnije uspostavkt komunikaciju  😆
    .
    Šta ja znam, nisu mi ovo.neke vrućine. Ja sam sad u slavoniji. I ovih 30 stupnjeva je čisto okej.
    Idući cijeli tjedan će u Zg biti kiša pa...ne znam, ovo ljeto mi je laganica 🤣 nek se ovako nastavi i meni dobro. Ioš nisam počela naoticat tako da puj puj, nadam se da ni neću 😁

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Jana25
    29. Srpanj 2023. 16:12

Selmaa34

Cure moje, pogotovo one sa malom djecom, dali se vi nervirate?? Dakle moj beban je ful aktivan i jako voli radit nepodopstine. U zadnje vrijeme bojkotira i popodnevno spavanje. Tako je bilo i danas, izludio me kad sam dosla s posla, a jos sam obecala mami napravit kolac sutra za obiteljsko druzenje. Tek sad je zaspao a ja sam se tako iznervirala, i naravno da me strah za bebu. A opet se mislim, pa nemozemo uvijek biti zen!

A teško, zahtjevan je. Traži moju pažnju. Traži da ga nosim. Traži da se igramo na podu, trčimo u parku. Primjetila sam da što sam ja nervoznija on je gori. Tako da idem samo smireno i bit će nekako. Rastu mu trojke. Noću ne spava, samo plače, iscrpljena sam. Podočnjaci su mi do poda. Danju ne jede...al kažem ti, što sam ja živčanija on je gori.
    Granice postavljam, ne dam da me zajebava i manipulira samnom. Moramo napravit što moramo a onda po njegovom 😁

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Selmaa34
    29. Srpanj 2023. 16:53

Jana25

Selmaa34

A teško, zahtjevan je. Traži moju pažnju. Traži da ga nosim. Traži da se igramo na podu, trčimo u parku. Primjetila sam da što sam ja nervoznija on je gori. Tako da idem samo smireno i bit će nekako. Rastu mu trojke. Noću ne spava, samo plače, iscrpljena sam. Podočnjaci su mi do poda. Danju ne jede…al kažem ti, što sam ja živčanija on je gori.
    Granice postavljam, ne dam da me zajebava i manipulira samnom. Moramo napravit što moramo a onda po njegovom 😁

Definitivno osjete nervozu. I stvarno pokusavam smireno, al u jednom trenutku puknem ko kokica 🤣.

34 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.