Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eva892
    31. Srpanj 2023. 12:50

Vitara

Pozdrav, cure!!!!
    Ovako, na moru sam od petka okupala se svega 3x s mijenjanjem gaćica. Od jutros često idem na wc i "osjetim" mjehur. Ne boli me, ne peče, ali onako osjetim da je nešto drugačije nego inače. Ići na hitnu ili???? Što uopće mogu kupiti u ljekarni da smijemo?? Prije sam znala piti uro d manozu i pisalo je da nije za trudnice.

Koliko znam d manoza od Femidoca i Vitalie se smije u trudnoci ali provjeri u ljekarni za svaki slucaj👌

👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
    👨1988. 👍
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.
    04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙

PiaBuu
    31. Srpanj 2023. 13:09

https://ibb.co/kKyxWK8 Evo i mene, ovo je od prošlog tjedna, vaši su trbuščići bas lijepi, meni je moj mal😂 ujutro se smanji a navečer sam buhtla 😅
    Imam pitanje, jel neka od vas imala ‘ bol iki nelagodu ‘ ispod grudnog kosa ? Kao probadanje al čudno.. zadnjih 10 dana živim na zelenoj salati, narescima, juhama i sladoledu pa me malo brine, pričala sam s jednom trudnicom i ona se prehrane predzrzava jer se boji listerije i sad mi je dala za misliti… a ja bi jela sve šta ne treba 😂 da napomenem, bol je krenula iza kad sam pojela dva lisnata od hrenovke.. i dal netko koristi gattart tablete ?

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

• samojed5
    31. Srpanj 2023. 13:30

PiaBuu

https://ibb.co/kKyxWK8Evo i mene, ovo je od prošlog tjedna, vaši su trbuščići bas lijepi, meni je moj mal😂 ujutro se smanji a navečer sam buhtla 😅
    Imam pitanje, jel neka od vas imala ‘ bol iki nelagodu ‘ ispod grudnog kosa ? Kao probadanje al čudno.. zadnjih 10 dana živim na zelenoj salati, narescima, juhama i sladoledu pa me malo brine, pričala sam s jednom trudnicom i ona se prehrane predzrzava jer se boji listerije i sad mi je dala za misliti… a ja bi jela sve šta ne treba 😂 da napomenem, bol je krenula iza kad sam pojela dva lisnata od hrenovke.. i dal netko koristi gattart tablete ?

Mozda zgaravica? Donat mg ili bademi. Meni to pomoglo :)  
    Btw meni se trbuh vidi od negdje 17 tj :) a sad u 21 tj pogotovo ljudi primjecuju, nema vise skrivanja :) navecer je najtvrdi 😅

• Burica17
    31. Srpanj 2023. 14:21

Caliopi ☘

Trudnicekoje imate višak kila, al onako da i imate sala (ako ima koja ovdje osim mene 🤣) i ako vam je možda i druga trudnoća, kada Vam se u prvoj trudnoći krenuo nazirati taj trudnički trbuščić? Ja u 16.TT i ni traga tome i dalje 😂 jedino kad legnem osjetim danje tvrđe dolje i malo napuhnuto jer popijem dosta vode tokom dana,ali kad ustanem apsolutno se ništa još ne nazire. Zanima me dokle ću tako moći šetati a da se ne zna 😎😁

Hiii, ja ti imam sala🤣🤣
    Pa ja primjetim da mi se zaokruzuje trbuh lagano, i tvrđi je, ali moja okolina...mislim poznanici ne kuze...jer sam i inače buhtla😅😅
    Primjetim po nekim hlačama da me malo stežu, pa odaberem haljine☺️

mateak44
    31. Srpanj 2023. 14:42

Caliopi gle mene u kojem sam tjednu, a od jutra mi je mučno opet, mislila sam čak da ću morat povratit, ali nisam  tako da razumijem te u potpunosti haha...
    .
    Mene zanima jel se ikome dogodilo da mu se trbuh i sve unutra onako kao zgrči, drži par sekundi i onda popusti.... koji vrag, jel mi se to cure namještaju unutra ili? 

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

• karlica18
    31. Srpanj 2023. 14:44

Ja sam sad 16t i počelo se baš vidjeti. Samo ja sam lani imala 56 kg na 168 cm i onda sam ove zime došla na 62 kg, sad sam na 70 kg i dobila sam od početka do sad 6-7 kg XD ja ne znam do koliko ću doći al ne bih preko 80 hahahaha a kao da mogu birat 

• karlica18
    31. Srpanj 2023. 14:46

Ja bi rekla da je to žgaravica.. ja imam slične probleme, samo šta se meni krene dizat kiselina do grla pa spavam polusjedečki  smije se reflustat.. čula sam i reniee ili tako nekako se zove

mateak44
    31. Srpanj 2023. 14:47

karlica18

Ja bi rekla da je to žgaravica.. ja imam slične probleme, samo šta se meni krene dizat kiselina do grla pa spavam polusjedečkismije se reflustat.. čula sam i reniee ili tako nekako se zove

Reflustat je nešto najbolje što sam otkrila  čak je i fin, da se smije više od dvije vrećice dnevno, pojela bi ih i više kroz dan 

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

• karlica18
    31. Srpanj 2023. 14:49

nisam znala da se ne smije .. mislim nisam ni koristila više al dobro da znam sad

• karlica18
    31. Srpanj 2023. 14:49

kako dodajete slike? *antitalenat*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.