![](/media/img/3a/cb/683f771e81bd3e55a6b2.jpeg)
Pozdrav, cure!!!!
Ovako, na moru sam od petka okupala se svega 3x s mijenjanjem gaćica. Od jutros često idem na wc i "osjetim" mjehur. Ne boli me, ne peče, ali onako osjetim da je nešto drugačije nego inače. Ići na hitnu ili???? Što uopće mogu kupiti u ljekarni da smijemo?? Prije sam znala piti uro d manozu i pisalo je da nije za trudnice.
Koliko znam d manoza od Femidoca i Vitalie se smije u trudnoci ali provjeri u ljekarni za svaki slucaj👌
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
https://ibb.co/kKyxWK8 Evo i mene, ovo je od prošlog tjedna, vaši su trbuščići bas lijepi, meni je moj mal😂 ujutro se smanji a navečer sam buhtla 😅
Imam pitanje, jel neka od vas imala ‘ bol iki nelagodu ‘ ispod grudnog kosa ? Kao probadanje al čudno.. zadnjih 10 dana živim na zelenoj salati, narescima, juhama i sladoledu pa me malo brine, pričala sam s jednom trudnicom i ona se prehrane predzrzava jer se boji listerije i sad mi je dala za misliti… a ja bi jela sve šta ne treba 😂 da napomenem, bol je krenula iza kad sam pojela dva lisnata od hrenovke.. i dal netko koristi gattart tablete ?
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
https://ibb.co/kKyxWK8Evo i mene, ovo je od prošlog tjedna, vaši su trbuščići bas lijepi, meni je moj mal😂 ujutro se smanji a navečer sam buhtla 😅
Imam pitanje, jel neka od vas imala ‘ bol iki nelagodu ‘ ispod grudnog kosa ? Kao probadanje al čudno.. zadnjih 10 dana živim na zelenoj salati, narescima, juhama i sladoledu pa me malo brine, pričala sam s jednom trudnicom i ona se prehrane predzrzava jer se boji listerije i sad mi je dala za misliti… a ja bi jela sve šta ne treba 😂 da napomenem, bol je krenula iza kad sam pojela dva lisnata od hrenovke.. i dal netko koristi gattart tablete ?
Mozda zgaravica? Donat mg ili bademi. Meni to pomoglo :)
Btw meni se trbuh vidi od negdje 17 tj :) a sad u 21 tj pogotovo ljudi primjecuju, nema vise skrivanja :) navecer je najtvrdi 😅
Trudnicekoje imate višak kila, al onako da i imate sala (ako ima koja ovdje osim mene 🤣) i ako vam je možda i druga trudnoća, kada Vam se u prvoj trudnoći krenuo nazirati taj trudnički trbuščić? Ja u 16.TT i ni traga tome i dalje 😂 jedino kad legnem osjetim danje tvrđe dolje i malo napuhnuto jer popijem dosta vode tokom dana,ali kad ustanem apsolutno se ništa još ne nazire. Zanima me dokle ću tako moći šetati a da se ne zna 😎😁
Hiii, ja ti imam sala🤣🤣
Pa ja primjetim da mi se zaokruzuje trbuh lagano, i tvrđi je, ali moja okolina...mislim poznanici ne kuze...jer sam i inače buhtla😅😅
Primjetim po nekim hlačama da me malo stežu, pa odaberem haljine☺️
Caliopi gle mene u kojem sam tjednu, a od jutra mi je mučno opet, mislila sam čak da ću morat povratit, ali nisam tako da razumijem te u potpunosti haha...
.
Mene zanima jel se ikome dogodilo da mu se trbuh i sve unutra onako kao zgrči, drži par sekundi i onda popusti.... koji vrag, jel mi se to cure namještaju unutra ili?
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍
Ja sam sad 16t i počelo se baš vidjeti. Samo ja sam lani imala 56 kg na 168 cm i onda sam ove zime došla na 62 kg, sad sam na 70 kg i dobila sam od početka do sad 6-7 kg XD ja ne znam do koliko ću doći al ne bih preko 80 hahahaha a kao da mogu birat
Ja bi rekla da je to žgaravica.. ja imam slične probleme, samo šta se meni krene dizat kiselina do grla pa spavam polusjedečki smije se reflustat.. čula sam i reniee ili tako nekako se zove
Ja bi rekla da je to žgaravica.. ja imam slične probleme, samo šta se meni krene dizat kiselina do grla pa spavam polusjedečkismije se reflustat.. čula sam i reniee ili tako nekako se zove
Reflustat je nešto najbolje što sam otkrila čak je i fin, da se smije više od dvije vrećice dnevno, pojela bi ih i više kroz dan
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍
nisam znala da se ne smije .. mislim nisam ni koristila više al dobro da znam sad
Sortiraj odgovore
Najstariji