Ma imam da. Al rijetko tko kad pise zapravo🤣🫣
Imas na instagramu profil cure Spontano.ja, ona je isto prosla i radi grupe podrske pa ako ti treba mozes joj se javiti👌
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Lijepi pozdrav svima, ja vas redovito citam, al nemam bas signala na moru pa cu biti aktivnija kad se vratim. Zao mi je zbog tuznih vijesti. Imam pitanje za cure koje koriste utrogestan. Nitko mi nije dao konkretne upute kaj je sa kupanjem u moru. Jel smijem uopce ili? Ja stavim utrogestan npr. u 6 ujutro i okupam se oko 10. Jel to ok ili?
Pozz curke, ja sam u četvrtak imala pregled na Duhu obzirom da mi je ginekolog na godišnjem, sve je ok. U utorak imam anomaly, naručili me na sv.Duh isto. Htjeli mi napravit u četvrtak ali rekla je dr da je bolje slijedeci tjedan, kao bolje će se vidjeti 💁🏻♀️🤷🏻♀️
ItsMarija proci će s vremenom i ako Bog da bit će opet. Ja sam imala prije godinu i pol spontani u 21. tjednu, trudna 5 i pol mj, prošla porod i otišla doma bez bebe i vjeruj da je to puno ružniji osjećaj. Pogotovo kad si okružena trudnicama koje su na čuvanju u bolnici a ti čekaš porod koji neće imati sretan završetak. Uvijek nažalost ima gore od goreg. Ali mi žene svašta prebrodimo tako da drži se ❤️
👩🏻 mama 33 🧔♂️tata 29
Termin 26.12.2023. 🐣
P.S. Anomaly imam točno na rođendan 1.8. 😊
👩🏻 mama 33 🧔♂️tata 29
Termin 26.12.2023. 🐣
Pozz curke, ja sam u četvrtak imala pregled na Duhu obzirom da mi je ginekolog na godišnjem, sve je ok. U utorak imam anomaly, naručili me na sv.Duh isto. Htjeli mi napravit u četvrtak ali rekla je dr da je bolje slijedeci tjedan, kao bolje će se vidjeti 💁🏻♀️🤷🏻♀️
ItsMarija proci će s vremenom i ako Bog da bit će opet. Ja sam imala prije godinu i pol spontani u 21. tjednu, trudna 5 i pol mj, prošla porod i otišla doma bez bebe i vjeruj da je to puno ružniji osjećaj. Pogotovo kad si okružena trudnicama koje su na čuvanju u bolnici a ti čekaš porod koji neće imati sretan završetak. Uvijek nažalost ima gore od goreg. Ali mi žene svašta prebrodimo tako da drži se ❤️
Ajme. Ja ne znam kako bi dalje od tog. Stvarno kapa do poda i moj naklon za snagu.
Jel se zna što se dogodilo da je bio talav završetak?
Meni je jedan dana malac bio malo mirniji, valjda zato sto sam ja bila nervozna. I onda me odma oko toga pocela hvatat panika 😐
Uzasno se bojim čvora na pupčanoj. To mi ne ono, noćna mora 🤯
Ko ti je bio od dr na Sv.Duhu? Ja cu i drugi put ici tamo, nadam se da u 11 mjesecu nece bit prevelika guzva
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Hvala hvala opet svima. Uzasno je al bit će bolje. Ako Bog da javim ću vam se kroz par mj i reći da ocekujem bebicu, koja je zdrava. Sve ima svoje samo je trenutno tesko vidjeti. Sorry opet na bediranju.💙❤️
Isla sam na anomaly u Petrovu i tamo mi je Dr rekao da nema otkucaja srca, poslali me doma i da dođem sutra ujutro da me porode. Od tad sam rekla da u Petrovu vise ne ulazim. Nisu mi dali nikakva velika objašnjenja već da se događa, najvjerojatnije kromosomska greška, testove neke da nadu razlog rade jedino ako imaš vise uzastopnih spontanih, inače se ne isplati kažu skupo je 🤷🏻♀️ Iskreno bila sam luda nekoliko mjeseci ali pomiriš se s tim jer MORAŠ 🤷🏻♀️ nitko ne ne razumije, ispočetka kao imaju razumijevanja i nakon par dana kao da ništa nije bilo.. smuči ti se od rečenice ‘Žao mi je..’ i tako.. teško jako ali prebrodiš nekako jer life goes on.. ovu trudnoću sam iskreno na iglama od početka, na pregled bi da mogu isla svaka 2-3 dana i sad me strah tog anomaly scana iako znam da sam bila prekjučer i da je sve ok ali ne možeš protiv tog straha u sebi nakon toliko ružnog iskustva, ništa drugo ti ne preostaje nego moliti Boga da je sve u redu jer je na kraju krajeva sve u njegovim rukama.
Sad mi je na pregledu bila Katja Vince, mlada neka curka 🤷🏻♀️
Sto se gužve tiče nije je ni sada bilo a bila sam tamo 3 sata 🙄🤦🏻♀️
👩🏻 mama 33 🧔♂️tata 29
Termin 26.12.2023. 🐣
Lijepi pozdrav svima, ja vas redovito citam, al nemam bas signala na moru pa cu biti aktivnija kad se vratim. Zao mi je zbog tuznih vijesti. Imam pitanje za cure koje koriste utrogestan. Nitko mi nije dao konkretne upute kaj je sa kupanjem u moru. Jel smijem uopce ili? Ja stavim utrogestan npr. u 6 ujutro i okupam se oko 10. Jel to ok ili?
Ja ga uzimam i na moru sam..ma meni je rekla sve normalno da mogu raditi pa tako i kupanje. To ti je skroz ok 😀
👩🏼 31 🧔🏻♂️ 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Cure, kako vi stojite s kilažom? 🙈 ja inace u zivotu nisam bas nesto opterecena time sto se na meni i vidi, ali evo bas u trudnoci ne bih htjela nabiti 20+ kg. Mislim da bi ih ja jako tesko skinula kasnije
Hej ja sam dosad dobila 2,5 kile. Imam zasad 58,5 kg, na zadnjem vaganju. Kontam da bi mogla doći do 65-70kg. 🤷🏼♀️ Meni je uvijek sva kilaža u trbuhu.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Cure, kako vi stojite s kilažom? 🙈 ja inace u zivotu nisam bas nesto opterecena time sto se na meni i vidi, ali evo bas u trudnoci ne bih htjela nabiti 20+ kg. Mislim da bi ih ja jako tesko skinula kasnije
Ja na isto kilazi od pocetka, trbuh i dalje uspjesno mogu sakriti jer jos uvijek nije onaj okrugli trudnicki 😅 tako da sam se na pocetku opterecivala kaj cu kad se krenem nenormalni debljati, a sad me mrvicu brine sto se uopce ne debljam 😅 ali mislim da je to sve normalno dok doktora ne alarmira iz nekog razloga, pokusaj ne razmisljati o tome jos, pogotovo kako ces skinuti poslije jer ce ti biti ipak drukciji zivot od ovoga sad 😊
Btw cure, zaboravila sam pitati na zadnjem pregledu za odnose, pretpostavljam da mogu sve normalno, cerviks mi je bio 38 mm i zatvoren, ali kaj ja znam, neka vrsta i kolicina straha uvijek postoji 🤷♀️
Možeš imati odnose ako je sve u redu sa trudnoćom i nema nikakvih komplikacija. Laganini.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji