Zimske bebe 2023./24. šŸ©¶ā„ļøā˜ƒļøšŸ¤°

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eva892
    28. Srpanj 2023. 22:51

ItsMarija

Eva892

Da napomenem, zaboravila sam napisati ranije, ja sam radila Torch nakon spontanog da provjerimo je li sve ok, ne znam je li Torch standardna praksa u trudnoci ako nema neke povijesti bolesti ili indikacija.

Je li se to placa il je normalan slijed ako doktor odluci da je dobro napravit poslije spontanog?

Ne placa se, ide na uputnicu kao i ostale pretrage. Mozes i sama pitati doktora u slucaju da on ne spomene, to je da iskljucis moguce uzrocnike spontanog, tj. postojanje infekcija koje su mogle dovesti do spontanog.

šŸ‘© 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
    šŸ‘Ø1988. šŸ‘
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.
    04/2023 āž”ļø āž• /6+4 šŸ’•/ Veritas šŸ’™

ItsMarija
    28. Srpanj 2023. 22:53

Eva892

ItsMarija

Eva892

Da napomenem, zaboravila sam napisati ranije, ja sam radila Torch nakon spontanog da provjerimo je li sve ok, ne znam je li Torch standardna praksa u trudnoci ako nema neke povijesti bolesti ili indikacija.

Je li se to placa il je normalan slijed ako doktor odluci da je dobro napravit poslije spontanog?

Ne placa se, ide na uputnicu kao i ostale pretrage. Mozes i sama pitati doktora u slucaju da on ne spomene, to je da iskljucis moguce uzrocnike spontanog, tj. postojanje infekcija koje su mogle dovesti do spontanog.

Ok, hvala na informaciji jer nisam ni znala za to. Def budem vidjela u ponedjeljak sta će reći na odjelu pa onda i moj sam ginekolog. (ja vjerujem da su morali uzeti i uzorak na kiretazi ako se sta bude moglo vidjet, saznat razlog... Iako sumnjam da će neÅ”to naci odnosno dobiti neki odg.)Ā 

Ana_Maria
    29. Srpanj 2023. 08:11

Noir

Cure, kako vi stojite s kilažom? šŸ™ˆ ja inace u zivotu nisam bas nesto opterecena time sto se na meni i vidi, ali evo bas u trudnoci ne bih htjela nabiti 20+ kg. Mislim da bi ih ja jako tesko skinula kasnije

Ja na isto kilazi od pocetka, trbuh i dalje uspjesno mogu sakriti jer jos uvijek nije onaj okrugli trudnicki šŸ˜… tako da sam se na pocetku opterecivala kaj cu kad se krenem nenormalni debljati, a sad me mrvicu brine sto se uopce ne debljam šŸ˜… ali mislim da je to sve normalno dok doktora ne alarmira iz nekog razloga, pokusaj ne razmisljati o tome jos, pogotovo kako ces skinuti poslije jer ce ti biti ipak drukciji zivot od ovoga sad šŸ˜Š

Btw cure, zaboravila sam pitati na zadnjem pregledu za odnose, pretpostavljam da mogu sve normalno, cerviks mi je bio 38 mm i zatvoren, ali kaj ja znam, neka vrsta i kolicina straha uvijek postoji šŸ¤·ā€ā™€ļø

37šŸ§”ā€ā™‚ļøšŸ©·šŸ‘©29
    29.11.2023. šŸ‘¶šŸ»šŸŽ€šŸ’•

• Joćolina
    29. Srpanj 2023. 08:36

Pozdrav cure..
    Odbrojavam zadnje sate godisnjeg odmora na moru.
    Nama stiže curka, jučer sam isla privatno u Zadar na uzv (ne bih bila mirna i mogla se vratiti na posao u pon) kod dr Marić Ilve, znači žena me oduÅ”evila koliko je divna i kakav pristup ima. Preporuke za nju tko je u okolici Zadra.
    Curka je, kako je rekla, po mjerama točno u dan trudnoće, sve Å”kolski Å”to bi se reklo.
    Å to se tiče kupanja i sunčanja na moru, odradila sve bez problema, jedino sam sunčanje prekardaÅ”ila šŸ¤¦ al dobro, bitno da je curka dobro pa mi je sad lakÅ”e, od jednog dana sunčanja ne može biti niÅ”ta.Ā 
    Kažu da se se ne preporuča, pogotovo u prvom tromjesečju izlaganje jakom suncu dok je organogeneza u tijeku.Ā 

Selmaa34
    29. Srpanj 2023. 08:48

Jutro curke, kod mene radna subota prije godisnjeg. Sto se tice kilaze, u prvoj trudnoci sam se bojala debljanja i pazila sam koliko toliko. Krenula sa 65 kg i udebljala se 15 kg, koje sam bez problema skinula u periodu dojenja, cak sam se spustila na 63. Ovaj put me kilaza uopce ne opterecava jer mi se cini da sa dvije bebice tesko da cu biti u plusu. Trenutno sam na + 3.

34 šŸ‘©šŸ¼ā€ā¤ļøā€šŸ’‹ā€šŸ‘ØšŸ» 41 ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € Ā ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    2020 šŸ‘¦šŸ¼ ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    7+0 imamo ā¤ļø ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    ā €ā €ā €ā € Itā€™s a girl šŸŽ€ (panorama low risk)

• Joćolina
    29. Srpanj 2023. 09:18

Caliopi ā˜˜

Joćolina

Pozdrav cure..
    Odbrojavam zadnje sate godisnjeg odmora na moru.
    Nama stiže curka, jučer sam isla privatno u Zadar na uzv (ne bih bila mirna i mogla se vratiti na posao u pon) kod dr Marić Ilve, znači žena me oduÅ”evila koliko je divna i kakav pristup ima. Preporuke za nju tko je u okolici Zadra.
    Curka je, kako je rekla, po mjerama točno u dan trudnoće, sve Å”kolski Å”to bi se reklo.
    Å to se tiče kupanja i sunčanja na moru, odradila sve bez problema, jedino sam sunčanje prekardaÅ”ila šŸ¤¦ al dobro, bitno da je curka dobro pa mi je sad lakÅ”e, od jednog dana sunčanja ne može biti niÅ”ta.
    Kažu da se se ne preporuča, pogotovo u prvom tromjesečju izlaganje jakom suncu dok je organogeneza u tijeku.
    Evo sad mi je izbacilo 17+1. Izgleda da se izblesirao malo šŸ˜‚

Meni ti zna uopće ne prikazivati tu traku, nego samo link šŸ¤£ neÅ”to je do sustava šŸ¤£Ā 
    Ma ja sam rekla da sam za doček nove godine u bolnici šŸ¤£ kad me netko pita kad je termin, reko za novu godinu smo u bolnici šŸ¤£

ItsMarija
    29. Srpanj 2023. 09:43

Meni prijateljica od zarucnika rodica rodila danas ujutro. Nema se sta reci nego da sam presretna al u istu ruku tako tuzna. Tako bi htjela naci neku grupu zena koje su to isto prosle pa da mi mozda mrvicu bude lakse.Ā 

ItsMarija
    29. Srpanj 2023. 09:45

Ima tko danas pregled nisam baÅ” pratila. Zelim vam sreču šŸ„³ i bas ko i filmu kad se dogadja sad mi kroz ulixu prolaze sto mladim mama s bebama ili trudnica a meni oci pune suze.Ā 

Jana25
    29. Srpanj 2023. 09:45

ItsMarija

Meni prijateljica od zarucnika rodica rodila danas ujutro. Nema se sta reci nego da sam presretna al u istu ruku tako tuzna. Tako bi htjela naci neku grupu zena koje su to isto prosle pa da mi mozda mrvicu bude lakse.

Imas ovdje temu spontani pobacaj. Cure tipkaju cesto.
    Drzi se šŸ™

MamašŸ™‹šŸ¼ā€ā™€ļø28
    TatašŸ™‹ā€ā™‚ļø32
    KšŸ§’ šŸ’™ 09/21
    LšŸ‘¶šŸ©µ 11/23

ItsMarija
    29. Srpanj 2023. 09:51

Ma imam da. Al rijetko tko kad pise zapravošŸ¤£šŸ«£

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.