Da napomenem, zaboravila sam napisati ranije, ja sam radila Torch nakon spontanog da provjerimo je li sve ok, ne znam je li Torch standardna praksa u trudnoci ako nema neke povijesti bolesti ili indikacija.
Je li se to placa il je normalan slijed ako doktor odluci da je dobro napravit poslije spontanog?
Ne placa se, ide na uputnicu kao i ostale pretrage. Mozes i sama pitati doktora u slucaju da on ne spomene, to je da iskljucis moguce uzrocnike spontanog, tj. postojanje infekcija koje su mogle dovesti do spontanog.
š© 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
šØ1988. š
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ā”ļø ā /6+4 š/ Veritas š
Da napomenem, zaboravila sam napisati ranije, ja sam radila Torch nakon spontanog da provjerimo je li sve ok, ne znam je li Torch standardna praksa u trudnoci ako nema neke povijesti bolesti ili indikacija.
Je li se to placa il je normalan slijed ako doktor odluci da je dobro napravit poslije spontanog?
Ne placa se, ide na uputnicu kao i ostale pretrage. Mozes i sama pitati doktora u slucaju da on ne spomene, to je da iskljucis moguce uzrocnike spontanog, tj. postojanje infekcija koje su mogle dovesti do spontanog.
Ok, hvala na informaciji jer nisam ni znala za to. Def budem vidjela u ponedjeljak sta Äe reÄi na odjelu pa onda i moj sam ginekolog. (ja vjerujem da su morali uzeti i uzorak na kiretazi ako se sta bude moglo vidjet, saznat razlog... Iako sumnjam da Äe neÅ”to naci odnosno dobiti neki odg.)Ā
Cure, kako vi stojite s kilažom? š ja inace u zivotu nisam bas nesto opterecena time sto se na meni i vidi, ali evo bas u trudnoci ne bih htjela nabiti 20+ kg. Mislim da bi ih ja jako tesko skinula kasnije
Ja na isto kilazi od pocetka, trbuh i dalje uspjesno mogu sakriti jer jos uvijek nije onaj okrugli trudnicki š
tako da sam se na pocetku opterecivala kaj cu kad se krenem nenormalni debljati, a sad me mrvicu brine sto se uopce ne debljam š
ali mislim da je to sve normalno dok doktora ne alarmira iz nekog razloga, pokusaj ne razmisljati o tome jos, pogotovo kako ces skinuti poslije jer ce ti biti ipak drukciji zivot od ovoga sad š
Btw cure, zaboravila sam pitati na zadnjem pregledu za odnose, pretpostavljam da mogu sve normalno, cerviks mi je bio 38 mm i zatvoren, ali kaj ja znam, neka vrsta i kolicina straha uvijek postoji š¤·āāļø
37š§āāļøš©·š©29
29.11.2023. š¶š»šš
Pozdrav cure..
Odbrojavam zadnje sate godisnjeg odmora na moru.
Nama stiže curka, juÄer sam isla privatno u Zadar na uzv (ne bih bila mirna i mogla se vratiti na posao u pon) kod dr MariÄ Ilve, znaÄi žena me oduÅ”evila koliko je divna i kakav pristup ima. Preporuke za nju tko je u okolici Zadra.
Curka je, kako je rekla, po mjerama toÄno u dan trudnoÄe, sve Å”kolski Å”to bi se reklo.
Å to se tiÄe kupanja i sunÄanja na moru, odradila sve bez problema, jedino sam sunÄanje prekardaÅ”ila š¤¦ al dobro, bitno da je curka dobro pa mi je sad lakÅ”e, od jednog dana sunÄanja ne može biti niÅ”ta.Ā
Kažu da se se ne preporuÄa, pogotovo u prvom tromjeseÄju izlaganje jakom suncu dok je organogeneza u tijeku.Ā
Jutro curke, kod mene radna subota prije godisnjeg. Sto se tice kilaze, u prvoj trudnoci sam se bojala debljanja i pazila sam koliko toliko. Krenula sa 65 kg i udebljala se 15 kg, koje sam bez problema skinula u periodu dojenja, cak sam se spustila na 63. Ovaj put me kilaza uopce ne opterecava jer mi se cini da sa dvije bebice tesko da cu biti u plusu. Trenutno sam na + 3.
34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Pozdrav cure..
Odbrojavam zadnje sate godisnjeg odmora na moru.
Nama stiže curka, juÄer sam isla privatno u Zadar na uzv (ne bih bila mirna i mogla se vratiti na posao u pon) kod dr MariÄ Ilve, znaÄi žena me oduÅ”evila koliko je divna i kakav pristup ima. Preporuke za nju tko je u okolici Zadra.
Curka je, kako je rekla, po mjerama toÄno u dan trudnoÄe, sve Å”kolski Å”to bi se reklo.
Å to se tiÄe kupanja i sunÄanja na moru, odradila sve bez problema, jedino sam sunÄanje prekardaÅ”ila š¤¦ al dobro, bitno da je curka dobro pa mi je sad lakÅ”e, od jednog dana sunÄanja ne može biti niÅ”ta.
Kažu da se se ne preporuÄa, pogotovo u prvom tromjeseÄju izlaganje jakom suncu dok je organogeneza u tijeku.Evo sad mi je izbacilo 17+1. Izgleda da se izblesirao malo š
Meni ti zna uopÄe ne prikazivati tu traku, nego samo link š¤£ neÅ”to je do sustava š¤£Ā
Ma ja sam rekla da sam za doÄek nove godine u bolnici š¤£ kad me netko pita kad je termin, reko za novu godinu smo u bolnici š¤£
Meni prijateljica od zarucnika rodica rodila danas ujutro. Nema se sta reci nego da sam presretna al u istu ruku tako tuzna. Tako bi htjela naci neku grupu zena koje su to isto prosle pa da mi mozda mrvicu bude lakse.Ā
Ima tko danas pregled nisam baÅ” pratila. Zelim vam sreÄu š„³ i bas ko i filmu kad se dogadja sad mi kroz ulixu prolaze sto mladim mama s bebama ili trudnica a meni oci pune suze.Ā
Meni prijateljica od zarucnika rodica rodila danas ujutro. Nema se sta reci nego da sam presretna al u istu ruku tako tuzna. Tako bi htjela naci neku grupu zena koje su to isto prosle pa da mi mozda mrvicu bude lakse.
Imas ovdje temu spontani pobacaj. Cure tipkaju cesto.
Drzi se š
Mamašš¼āāļø28
Tatašāāļø32
Kš§ š 09/21
Lš¶š©µ 11/23
Sortiraj odgovore
Najstariji