Caliopi, ima nas koje smo krenule s viškom, ja sam isto sa 84kg krenula, na visinu od 164cm. Trbuh se baš baš vidi, ne mogu sakriti ni od koga. Prije par dana me tako poznanica pitala "jel to kod tebe neka novost" 😂 Kakvu god haljinu da obučem, trbuh iskoči. Posteljice su mi obje naprijed, pa se možda i radi toga više vidi, primjetan je od 15og tt.
Ne znam sliku postaviti da vidite tu "ogromnost" 😂

24.04. ➕
OTP 28.12.2023.
Veritas test ✔️
Z & E 💗💗
Samojed, probala sam, pomoglo mi je kad sam se smirila i legla, drugačije je od žgaravice. A kako spavaš po noći ? ☺️
Marija, ja sam čekala godinu dana za ponovni pokušaj… najbolje kad budeš spremna..
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Cure letimicno sam proletila pa ne znam. Jel su vam trudnoce svima uredne?
😘
Ja sam bila na pregledu danas, kaze nema vise nicega ali je dosta krvi ostalo. Htio dat injekciju na kraju nije. Kaze proci ce sve to otici sa mengom. Aas bi se trebala glrdat od kiretaze tih nekih 28 dana. Pitam za odnose i ako se odlucim za sljedeće kada. Kaže prije je to bilo za 3 do 6mj ali sada ae može kaze cim prodje prva menga. Nakon menge moram na ult. Ali ću trazit i pretrage vadjenje barem krvi hormona ne znam cega sa vidi. I pitam jel nije cudno od 14.6 do 25.7 nist. Kaže prosjek na pocezku je 4tj (meni je i zo proslo) kaze malo je cudno i ak se ovo vec desilo sta se desilo teže je bilo sad to sve vadit i mucit mene. Ovih dana sam bas pala u depresiju sve sam odgurivala od sebe, svadjala se, s jedne strane sam svjesna da nije dobro da se ponasam jako glupo a druge ai mislim nekako se moram olaksati. Bit će bolje. Treba vremena. Ali ne smijem više tako.
Marija, iskreno mi je zao sto si prosla kroz sve to, poznato mi je, ali svaka zena je jedinka za sebe i svi drugacije to podnosimo. Ja dok nisam pocela s ljudima komunicirati i izlaziti iz kuce se nisam oporavila. Tek mi je tada bilo malo bolje, premda se nikad ne moze zaboraviti.
Kod urednih trudnoca pregled ide na svakih 4-5 tjedana, znaci u pocetku jedan pregled da ti potvrdi trudnocu i onda tek u 12.tjednu. U nekim zemljama ni ne rade prvi pregled do 12.tjedna.
Kod visokorizicnih trudnoca, pregled ide na svaka dva tjedna.
Mi smo ih dosad obavile vise jer je vecina nas isla i privatno. Inace su nam termini bili svima vise-manje jednako.
Sto se tice odnosa, nakon prve menstruacije i kad se ti budes osjecala dobro.
Sto se tice nove trudnoce najmanje 3-6 mjeseci od kiretaze. U meduvremenu napraviti sve briseve, papa test, krvne i urino pretrage, hormone. I sve sto mislis da je moglo dovesti do ove neuspjesne trudnoce. Prije nego to sve bude ok, nemoj ici u nove pokusaje, za svoj mir.

♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Evo i nas na moru. Uživamo. 😁https://ibb.co/RC3qrxj

🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Samojed, probala sam, pomoglo mi je kad sam se smirila i legla, drugačije je od žgaravice. A kako spavaš po noći ?☺️
Marija, ja sam čekala godinu dana za ponovni pokušaj… najbolje kad budeš spremna..
Navecer kad legnem je najgore bilo, ali sam uspjela zaspat..
Meni su bademi i donat mg pomogli, ali meni prijateljica uzimala Gastal cijelo vrijeme jer drugo nista nije pomoglo.
Baš imate lijepe pupice 🤰😍
Ja naspram vas izgledam kao da sam debelo u 7mj, minimalno 🤣
Sliknem se sutra za okrugli 23tt (već 😳😬🥹?!?!)
Počinje me bit strah OGTT-a. Ne zato jer se bojim da će mi bit mučno, nego rezultata 😒
Pregled na Sv.Duhu mi je 8.8., a ogtt 10.8.
Nešto ste mi tihe danas.
Mom2One kako si? ❤️
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Počinje me bit strah OGTT-a. Ne zato jer se bojim da će mi bit mučno, nego rezultata 😒
Nešto ste mi tihe danas.
Mom2Onekako si? ❤️
Drzim fige za OGGT, bit ce ok, samo smireno 😘
Ja se nekako drzim. U subotu sam izasla iz bolnice, napravljena mi serklaza. U zadnji cas, cerviks na 13mm, porodajni kanal otvoren, bebica se okrenula glavicom za van.
Nadamo se da ce sav izdrzati. Drugo nam nista ne preostaje.
Danas me jako boli u ledima i naprijed, iskreno se nadam da je zbog probave.

♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Nešto ste mi tihe danas.
Mom2Onekako si? ❤️
Drzim fige za OGGT, bit ce ok, samo smireno 😘
Ja se nekako drzim. U subotu sam izasla iz bolnice, napravljena mi serklaza. U zadnji cas, cerviks na 13mm, porodajni kanal otvoren, bebica se okrenula glavicom za van.
Nadamo se da ce sav izdrzati. Drugo nam nista ne preostaje.
Danas me jako boli u ledima i naprijed, iskreno se nadam da je zbog probave.
A joooj 🥺 a sto kazu doktori? Koje su prognoze? Koliko beba ima grama?
Jel znaju sto je s krvnom slikom?
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Evo i nas 🤰🐷
https://ibb.co/7NKfF18
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Zenice ja sam bila nocas na poslu nisam ništa specialno radila Al samo u jednom momentu sam osjetila mučninu (ne povrace mi se) ali mi je nekako muka… i imam osjecaj da će stomak da mi pukne 🤦♀️ ponekad imam osjecaj kao da mi se mucka nešto unutra 😅 dosla sam odmah kuci i evo lezim al mi samo odgovara polozaj na ledja…
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji