Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Noir
    31. Srpanj 2023. 14:54

mateak44

Caliopi gle mene u kojem sam tjednu, a od jutra mi je mučno opet, mislila sam čak da ću morat povratit, ali nisamtako da razumijem te u potpunosti haha…
    .
    Mene zanima jel se ikome dogodilo da mu se trbuh i sve unutra onako kao zgrči, drži par sekundi i onda popusti…. koji vrag, jel mi se to cure namještaju unutra ili?

BH kontrakcije vjerojatno. Ja ih jos nemam

12/2023 dječak 💙

ItsMarija
    31. Srpanj 2023. 15:04

Cure letimicno sam proletila pa ne znam. Jel su vam trudnoce svima uredne?
    😘
    Ja sam bila na pregledu danas, kaze nema vise nicega ali je dosta krvi ostalo. Htio dat injekciju na kraju nije. Kaze proci ce sve to otici sa mengom. Aas bi se trebala glrdat od kiretaze tih nekih 28 dana. Pitam za odnose i ako se odlucim za sljedeće kada. Kaže prije je to bilo za 3 do 6mj ali sada ae može kaze cim prodje prva menga. Nakon menge moram na ult. Ali ću trazit i pretrage vadjenje barem krvi hormona ne znam cega sa vidi. I pitam jel nije cudno od 14.6 do 25.7 nist. Kaže prosjek na pocezku je 4tj (meni je i zo proslo) kaze malo je cudno i ak se ovo vec desilo sta se desilo teže je bilo sad to sve vadit i mucit mene. Ovih dana sam bas pala u depresiju sve sam odgurivala od sebe, svadjala se, s jedne strane sam svjesna da nije dobro da se ponasam jako glupo a druge ai mislim nekako se moram olaksati. Bit će bolje. Treba vremena. Ali ne smijem više tako. 

mateak44
    31. Srpanj 2023. 15:45

Noir

mateak44

Caliopi gle mene u kojem sam tjednu, a od jutra mi je mučno opet, mislila sam čak da ću morat povratit, ali nisamtako da razumijem te u potpunosti haha…
    .
    Mene zanima jel se ikome dogodilo da mu se trbuh i sve unutra onako kao zgrči, drži par sekundi i onda popusti…. koji vrag, jel mi se to cure namještaju unutra ili?

Ouu, valjda se nece ponovit vise 😅 nije bilo ugodno
    .
    Nisam uopce izreagirala na slikice trbuscica, sviiiii su takooo lijepiiii ❤️❤️❤️❤️ samo neka rastu.

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

mateak44
    31. Srpanj 2023. 15:51

ItsMarija

😘
    Ja sam bila na pregledu danas, kaze nema vise nicega ali je dosta krvi ostalo. Htio dat injekciju na kraju nije. Kaze proci ce sve to otici sa mengom. Aas bi se trebala glrdat od kiretaze tih nekih 28 dana. Pitam za odnose i ako se odlucim za sljedeće kada. Kaže prije je to bilo za 3 do 6mj ali sada ae može kaze cim prodje prva menga. Nakon menge moram na ult. Ali ću trazit i pretrage vadjenje barem krvi hormona ne znam cega sa vidi. I pitam jel nije cudno od 14.6 do 25.7 nist. Kaže prosjek na pocezku je 4tj (meni je i zo proslo) kaze malo je cudno i ak se ovo vec desilo sta se desilo teže je bilo sad to sve vadit i mucit mene. Ovih dana sam bas pala u depresiju sve sam odgurivala od sebe, svadjala se, s jedne strane sam svjesna da nije dobro da se ponasam jako glupo a druge ai mislim nekako se moram olaksati. Bit će bolje. Treba vremena. Ali ne smijem više tako.

Zao mi je kroz sve sto si prosla i normalno je da si potonula i da se moras olaksati nekako, ali umjesto da odgurujes i svadas se pokusaj si upaliti film, seriju, prosetati ako mozes sama sa svojim mislima, vjerujem da su bliznji uz tebe i da su ti potpora, a vjerujem i da razumiju razlog takvog ponasanja pa ti nece ni zamjerit jer ipak moras na neki nacin izbacit to sve iz sebe. Ja nisam kroz nista takvo prosla i ne znam sto bi ti mogla jos reci, ali ako nista odi psihologu/psihijatru… nekad je najbolji lijek popricati i otvoriti se nekome tko te ne pozna uopce 🤗 zelim ti svu snagu svijeta da se cim prije ponovno pocnes osjecat kao sto je to bilo i prije trudnoce i tijekom trudnoce, i svu srecu u ponovom pokusavanju trudnoce cim bude vrijeme za to jer tvoje vrijeme dolazi i drzat ces svoju bebicu u rukama jednog dana ❤️

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

Jana25
    31. Srpanj 2023. 16:25

mateak44

Noir

mateak44

.

.
    Nisam uopce izreagirala na slikice trbuscica, sviiiii su takooo lijepiiii ❤️❤️❤️❤️ samo neka rastu.

BH nisu i nebi trebale bit neugodne. Nebi trebalo boljet. Ako se ponovi, javi se doktoru. Ja ih imam par puta dnevno. U nepravilnim razmacima su i nepravilnog trajanja. Ali mi ne ometaju dan, ono sto trenutno radim itd.

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Noir
    31. Srpanj 2023. 16:27

Marija, uzmi si vremena i nemoj brzati ni sa čim. Razgovaraj s partnerom jer on prolazi isto sto i ti, isplaci se njemu i krenite dalje. Otidjite negdje i daj vremena i tijelu i dusi da se oporavi, a tek onda kreni u novi pokusaj. Tako bih ja, neki krenu odmah na drugu trudnocu. Svatko ima neki svoj nacin nada se s tim nosi. I iskljuci se s neta neko vrijeme. Koliko god je forum dobar, ja vjerujem da ti je podsvjesno tesko citati o drugim trudnocama i trenutno ti to ne treba. Veselis se zbog drugih i drago ti je, ali svaki put ti podsvijest radi u takvim slucajevima. Eto to je moj savjet. Nakon sto dobro porazgovsras o svemu sto ti se desilo s nekim, zaokupi se radom, setnjom, putovanjem, ucenjem. I bit ce to dobro, ali kao i za sve, treba vremena. Sretno!

12/2023 dječak 💙

Noir
    31. Srpanj 2023. 16:29

Jana25

mateak44

Noir

mateak44

.

.

BH nisu i nebi trebale bit neugodne. Nebi trebalo boljet. Ako se ponovi, javi se doktoru. Ja ih imam par puta dnevno. U nepravilnim razmacima su i nepravilnog trajanja. Ali mi ne ometaju dan, ono sto trenutno radim itd.

E da, to sam previdjela... ja ih nisam osjetila pa n ine znam o cemu pricam osim s foruma.. ja sam izgleda ipak zadnjih par dana pocela osjecat bebu, ali to je bas lagano lagano. Iako, nisu to mjehurici i leptirici vec udarci ali njezni i lagani. Kao da sam fazu mjehurica preskocila 🙈

12/2023 dječak 💙

Neyy
    31. Srpanj 2023. 18:00

Caliopi, ima nas koje smo krenule s viškom, ja sam isto sa 84kg krenula, na visinu od 164cm. Trbuh se baš baš vidi, ne mogu sakriti ni od koga. Prije par dana me tako poznanica pitala "jel to kod tebe neka novost" 😂 Kakvu god haljinu da obučem, trbuh iskoči. Posteljice su mi obje naprijed, pa se možda i radi toga više vidi, primjetan je od 15og tt.
    Ne znam sliku postaviti da vidite tu "ogromnost" 😂

24.04. ➕
    OTP 28.12.2023.
    Veritas test ✔️
    Z & E 💗💗

PiaBuu
    31. Srpanj 2023. 18:08

Samojed, probala sam, pomoglo mi je kad sam se smirila i legla, drugačije je od žgaravice. A kako spavaš po noći ? ☺️
    Marija, ja sam čekala godinu dana za ponovni pokušaj… najbolje kad budeš spremna..

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Mom2One
    31. Srpanj 2023. 20:28

ItsMarija

😘

Marija, iskreno mi je zao sto si prosla kroz sve to, poznato mi je, ali svaka zena je jedinka za sebe i svi drugacije to podnosimo. Ja dok nisam pocela s ljudima komunicirati i izlaziti iz kuce se nisam oporavila. Tek mi je tada bilo malo bolje, premda se nikad ne moze zaboraviti.
    Kod urednih trudnoca pregled ide na svakih 4-5 tjedana, znaci u pocetku jedan pregled da ti potvrdi trudnocu i onda tek u 12.tjednu. U nekim zemljama ni ne rade prvi pregled do 12.tjedna.
    Kod visokorizicnih trudnoca, pregled ide na svaka dva tjedna. 
    Mi smo ih dosad obavile vise jer je vecina nas isla i privatno. Inace su nam termini bili svima vise-manje jednako.
    Sto se tice odnosa, nakon prve menstruacije i kad se ti budes osjecala dobro. 
    Sto se tice nove trudnoce najmanje 3-6 mjeseci od kiretaze. U meduvremenu napraviti sve briseve, papa test, krvne i urino pretrage, hormone. I sve sto mislis da je moglo dovesti do ove neuspjesne trudnoce. Prije nego to sve bude ok, nemoj ici u nove pokusaje, za svoj mir. 

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.