Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PiaBuu
    11. Srpanj 2023. 19:03

Noir, ukucala sam šta to znaci i imala sam šta citat… dr mi nije ništa rekao, samo mi je dao nalaz i to je to..u petak imam pregled pa ću pitat😅

29👩🏻
    35👦🏻
    Mom of 3 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj
    04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧
    23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
    -Hashimoto, terapija 100 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
    God will carry you trought the storm 🌈

Miss88
    11. Srpanj 2023. 19:41

Eh da i za posteljicu mi je rekla da obuhvaća i prednju i zadnju stranu 🤷🏼‍♀️

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

ItsMarija
    11. Srpanj 2023. 20:38

Caliopi ☘

Curke pitanje. Ne znam ima li koja iskustva sa herpesom u životu, ali mislim da osim aktivnog tipa 1 imam i aktiviran tip 2 ali moram to provjeriti sutra sa doktorom. Naime prilikom tuširanja i brisanja mi se učinilo nešto čudno dolje na koži i uočila sam da je mjehurić u pitanju pa sam prilično sigurna da može biti u pitanju genitalni herpes, osim ako postoji neka druga bolest koja se tako javlja a da nije od svih onih spolno prenosivih koje se detektiraju brisevima jer su oni uredni, kao i negativno na hepatitis i sifilis pa sam malo “mirnija”. Ne znam ima li koja iskustva s time i je li moguća zaraza genitalnim herpesom u trudnoći ili aktivacija istog dok sutra popodne ne dođem do ginekologa. Spolne odnose nisam imala otprije zadnje ovulacije, dakle skoro 3 puna mjeseca pa nekako sumnjam da bi to moglo biti aktivator? 🤷‍♀️ ne znam malo sam izgubljena i zabrinuta 😞

Ja sam imala herpes zoster ispod sise i dio ledja. Uzas jedan. Ne smijem se ni sjetit kak mi je bilo. 

Tinchy09
    11. Srpanj 2023. 20:53

Bravo cure, cestitam na dobrim pregledima 🥳💪🏼😁 nek se samo tako nastavi!
    ...
    Zubar, bila sam taman mjesec prije nego sam ostala trudna, a inace idem svakih 6mj, tako da cu to obaviti tamo negdje u 10mj 😊
    ...
    Mi bili malo na moru 😁 iako nije bilo u planu uopce ici.. Ja osobno ne volim bas u vodu pa eto, pokusala, izasla, ostatak provela u dubokoj hladovini😂🙈
    .. 
    Krenula sam jucer na trudnicko vjezbanje u prenatalni centar i super mi je to 😁 zadovoljna sam, male su grupe, uci se disanje, vjezbe su super, svatko ih moze izvesti, ima cura koje su 34tt.. plus za kraj, kegelove 👌🏼

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

• samojed5
    11. Srpanj 2023. 21:00

Curke, jel imao tko ureaplasmu? Meni je dosao nalaz brisa i pise 10na4. :( ne znam jel to strasno, ali kada guglam, bolje da ne guglam.

Sunce12
    11. Srpanj 2023. 22:39

Pozdrav žene, 
    pratim vas i veselim se s vama, ja sam nova trudnica i cekamo nasu bebu da stigne 27.2.2024🥰
    Imali smo u subotu prvi ultrazvuk i čuli smo otkucaje srca. Sve je za sada dobro. Samo sa nestrpljenjem cekamo novi ultrazvuk 21.7.😇
    Ja sam danas 7 tjedana ali od simptoma nemam skoro nista. Povremeno neko zatezanje u trbuhu i grudima, ali ne bas cesto i ucestalije mokrenje (ali papamo puno lubenice pa je i realno). Da nisam u MPO nebi ni znala da sam trudna😉 
    Nadam se da nas ima jos bez simptoma. Pratimo se i pisemo. Cuvajte se sve🥰🥰❤️

🧏‍♀️32
    🧏‍♂️34
    PCOS, endometrioza
    Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
    stanice✅️ kariogram✅️
    2024; AMH 13,5 = 2025; AMH 34
    Fet 12/2022 X
    Fet 2/2023 X
    Fet 3/2023 X
    Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
    Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
    Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
    Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
    Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
    IVF Europe - Prag 🙏❤️

• Anchiii97
    11. Srpanj 2023. 22:57

Sunce12

Pozdrav žene,
    pratim vas i veselim se s vama, ja sam nova trudnica i cekamo nasu bebu da stigne 27.2.2024🥰
    Imali smo u subotu prvi ultrazvuk i čuli smo otkucaje srca. Sve je za sada dobro. Samo sa nestrpljenjem cekamo novi ultrazvuk 21.7.😇
    Ja sam danas 7 tjedana ali od simptoma nemam skoro nista. Povremeno neko zatezanje u trbuhu i grudima, ali ne bas cesto i ucestalije mokrenje (ali papamo puno lubenice pa je i realno). Da nisam u MPO nebi ni znala da sam trudna😉

Isto tako kod mene sve bez siptoma… jedan dan ništa, drugi dan me grudi bole i spava mi se previše… to je to 😅 Da nisam bila na pregled i vidjela da je sve okej bila bih zabrinuta

Artig
    11. Srpanj 2023. 23:08

samojed5

Curke, jel imao tko ureaplasmu? Meni je dosao nalaz brisa i pise 10na4. :( ne znam jel to strasno, ali kada guglam, bolje da ne guglam.

Ja ti ju imam, evo i nakon doze sumameda je opet izolirana. Nakon što su mi otkrili sam.se isto bedirala.jer svašta pišu, ali dosta žena ju vuće i ne uspije se riješiti. Sad čekam sutra da mi jave za novu turu antibiotika. Za sad srećom nije smetala i nadam se da niti neće 😊

👩30, 👨35
    PCOS, povišen prolaktin
    3/23 AIH = 💓
    Baby H 🩷

Sunce12
    11. Srpanj 2023. 23:24

Anchiii97

Sunce12

Pozdrav žene,

Isto tako kod mene sve bez siptoma… jedan dan ništa, drugi dan me grudi bole i spava mi se previše… to je to 😅 Da nisam bila na pregled i vidjela da je sve okej bila bih zabrinuta

Utješila si me sada😂😂😂ja sve cekam neku navalu simptoma, ali za sada je sve u fazi mirovanja. Kod mene je problem sto previse citam po internetu🤭 Inace sam imala nedavno i krvarenje (i to svjeza krv ali ne puno) pa sam jurila na hitnu uvjerena da je spontani. Ali hvala Bogu sve je dobro🙏Kazu da zna to biti jer posteljica prelazi preko usca maternice pa puku kapilare.  Tako da ja na veliko osluskujem simptome i nadam da bude sve dobro😇
    Uzivajte svi 😊

🧏‍♀️32
    🧏‍♂️34
    PCOS, endometrioza
    Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
    stanice✅️ kariogram✅️
    2024; AMH 13,5 = 2025; AMH 34
    Fet 12/2022 X
    Fet 2/2023 X
    Fet 3/2023 X
    Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
    Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
    Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
    Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
    Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
    IVF Europe - Prag 🙏❤️

Tami0910
    11. Srpanj 2023. 23:34

samojed5

Ja sam imala. Popila sam 2 antibiotika i rjesila je se. 
    Ne misli lose. Bit ce sve okej. Antibiotik ce rjesit to. Obavezno uzmi lactogyn probiotik uz antibiotik. 

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI