Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mateak44
    12. Srpanj 2023. 13:34

Evo mene s pregleda. Uzeti cervikalni brisevi, ovako pise: cerviks voluminozan, široki E oko vanjskog ušća (jel se netko kuzi sta bi to dvoje trebalo znacit?)… kad je ulazio sa spekulumom bome nije islo glatko. I dalje sam uloziva za jagodicu prsta, pa kad je anomaly scan 24.7., tad ce ponovit i pregled opet, ako se pogorsa ide serklaža, iako on kaze da bi bez obzira napravio jer trebamo dogurat barem do 32. tjedna. 
    Duphastoni 3x i dalje, i neka, samo da nas cuvaju ☺️
    Vidjela sam i curke, cista na mozgu se smanjila 🥹🥹 i to su vec praveeeee velike bebice, a ni ne cudi me jer od jutra do navecer lupkaju po pupi, jedna po svojoj strani, a druga se javlja na svojoj 😅
    Preporuka je strogo mirovanje, cim manje sjedit i ne naprezat se.
    Misli su mi u pozitivi 😇

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

Tami0910
    12. Srpanj 2023. 13:36

Dorja91

Dobro jutro buduće mame. Trebala bih malu pomoć od vas. Kako uskoro ulazim u 9 tjedan razmišljam o Prenatalnim testovima. Dvoumim se između dva: panorama i you51. Možete li mi pomoći ako mi napišete koji ste radili, koji biste vi preporučili i zašto.
    Inače sam i Zagreba. Čitam vas i pratim. Hvala na svim odgovorima 💕.

Hej, cestitam na trudnoci!😍

Radila sam panoramu, srednji. 
    Doktorica mi je preporucila panoramu. Jako sam zadovoljna, rezultati stigli za 5 radnih dana. Super zaista. 

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

Selmaa34
    12. Srpanj 2023. 13:53

Ja sam isto nakon istrazivanja, odlucila napraviti panoramu iako je najskuplja. Strah me lazno pozitivnih rezultata, koje su se znale dogadati sa niftyijem iako vjerujem da su statisticki male mogucnosti.

34 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

PiaBuu
    12. Srpanj 2023. 14:21

Matea, super! Sad samo bez stresa i drago mi je šta si pozitivna ☺️

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Neyy
    12. Srpanj 2023. 14:59

Danas je dan blizanaca :D
    Svim novim curama želim dobrodošlicu i uredne trudnoće!
    Matea, samo pozitivne misli, tako i treba :)
    I ja upravo svoj pregled završila, curke napreduju tačno kako treba, kaže doktor da su baš aktivne, jedna je teška 138, a druga 139g. 26.07. zakazana samo cervikometrija, a 09.08. anomaly scan. 
    TORCH test ok, urinokultura sterilna, posteljica je na zadnjem zidu, količina plodne vode ok, uglavnom uredna trudnoća, bez ikakvih komplikacija i sumnji. Danas je uspio vidjeti da je jedna curica, ali mi svakako već znamo da su obje pa nam je i to upisao na nalaz nakon što je pregledao rezultate prenatalnog.

24.04. ➕
    OTP 28.12.2023.
    Veritas test ✔️
    Z & E 💗💗

• ro2345
    12. Srpanj 2023. 15:10

Cure čestitke na dobrim pregledima, nek se tako nastavi svima
    Nove cure dobrodošle❤

Eva892
    12. Srpanj 2023. 16:18

Cure, čestitam na dobrim pregledima🥳🥳😊

👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
    👨1988. 👍
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.
    04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙

Ens
    12. Srpanj 2023. 16:46

Vitara

Pozdrav cure!!! 👋👋👋
    Čitam vas neko vrijeme, ali nisam se javljala jer sam još uvijek u strahu. Dugo smo čekali na trudnoću, išli i na ivf, da bi se hvala Bogu, dogodilo prirodno. 🙏
    Prošli tj sam radila Panoramu i uzv kod dr Ujević koja je rekla da je sve super. Nalaz još nije stigao.
    Ali……od jučer ne osjećam ništa od trudnoće. Mučnine stale s 12 tt negdje. Danas mi stigao jeftini fetal doppler s kojim nisam uspjela naći otkucaje. Prošli tj.mi moja dr rekla da se opustim, da se ništa ne može napraviti više, pijem duphastone i vitamine. Sljedeći pregled tek 7.8., a ludim sad jer se bojim da se nije šta dogodilo. Znam da nije dobro ni svaki čas trčati na preglede. Prošli tj sam radila 2 x uzv jer sam radila Panoramu i običan probir u bolnici koji je isto došao dobar, samo je dobni rizik povećan, ali to sam znala i bez njega. Još nismo nikome ni rekli iako mi se trbuh već nazire. Znam da ima ovdje cura sa sličnim iskustvima pa vjerujem da ćete razumjeti.
    Stavila sam i ticker, nadam se da sam dobro. Iako mi on kaže 13+0, a po mom sam 13+2.

Evo da te malo smirim, mi smo zapravo u istom tjednu, ja ti isto nista ne osjecam. Nisam ni imala mucnine 😊 na pregledima sve ok. Nemoj previse razmisljati i pusti prirodi da odradi svoje 😃 bolje da te nista ne boli i ne smeta nego da imas neke probleme…

👩🏼 31 🧔🏻‍♂️ 35
    5.5.2023 +
    24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
    Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
    Iduci pregled - 5.9.
    OTP 15.01.2024

Ens
    12. Srpanj 2023. 16:48

Dorja91

Dobro jutro buduće mame. Trebala bih malu pomoć od vas. Kako uskoro ulazim u 9 tjedan razmišljam o Prenatalnim testovima. Dvoumim se između dva: panorama i you51. Možete li mi pomoći ako mi napišete koji ste radili, koji biste vi preporučili i zašto.
    Inače sam i Zagreba. Čitam vas i pratim. Hvala na svim odgovorima 💕.

Ja sam ti isto isla na panoramu. Nisam bas previse nista istrazivala nego mi je moja ginekologica kojoj stvarno vjerujem to preporucila i rekla je da je najbolji. Izvadila 2 epruvete krvi, rezultati dosli za 8 dana, platila 590€…

👩🏼 31 🧔🏻‍♂️ 35
    5.5.2023 +
    Iduci pregled - 5.9.
    OTP 15.01.2024

Ens
    12. Srpanj 2023. 16:50

mateak44

Evo mene s pregleda. Uzeti cervikalni brisevi, ovako pise: cerviks voluminozan, široki E oko vanjskog ušća (jel se netko kuzi sta bi to dvoje trebalo znacit?)… kad je ulazio sa spekulumom bome nije islo glatko. I dalje sam uloziva za jagodicu prsta, pa kad je anomaly scan 24.7., tad ce ponovit i pregled opet, ako se pogorsa ide serklaža, iako on kaze da bi bez obzira napravio jer trebamo dogurat barem do 32. tjedna.
    Duphastoni 3x i dalje, i neka, samo da nas cuvaju ☺️
    Vidjela sam i curke, cista na mozgu se smanjila 🥹🥹 i to su vec praveeeee velike bebice, a ni ne cudi me jer od jutra do navecer lupkaju po pupi, jedna po svojoj strani, a druga se javlja na svojoj 😅
    Preporuka je strogo mirovanje, cim manje sjedit i ne naprezat se.
    Misli su mi u pozitivi 😇

Samo pozitivno 🌸 
    Ja isto jedva cekam da krenem osjecati svoju curku! Ful me zanima kakav je to osjecaj 😃

👩🏼 31 🧔🏻‍♂️ 35
    5.5.2023 +
    Iduci pregled - 5.9.
    OTP 15.01.2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.