![](/media/img/86/e3/13a49ec5e9d3091ac605.jpeg)
Caliopi, uhvatila sam tako 2 x otkucaje oko 160-170, na kratko pa brzo nestanu.Ā Ali nisam ih Äula, dok kad stavim na svoje srce, Äujem. Znam da se moram opustiti, ali jednostavno je preteÅ”ko.Ā
Netko je pitao razlike u nipti testovima. Panorama jedina razlikuje majÄinu i fetalnu krv. Kod starijih trudnica može doÄi do promjena na x kromosomu, pa testovi to pokazuju kao Turnerov sindrom na djetetu, Å”to ustvari nije veÄ je promjena kod majke. Tako sam ja shvatila i zato sam ju radila, zbog svojih godina. Nalaz se Äeka 7-10 dana i to vrijeme nikako da proÄe.Ā
š©39, š±āāļø40, š¦ 7 g, pokuÅ”avamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoÄa
Stiže curica. š
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Evo mene s pregleda. Uzeti cervikalni brisevi, ovako pise: cerviks voluminozan, Å”iroki E oko vanjskog uÅ”Äa (jel se netko kuzi sta bi to dvoje trebalo znacit?)ā¦ kad je ulazio sa spekulumom bome nije islo glatko. I dalje sam uloziva za jagodicu prsta, pa kad je anomaly scan 24.7., tad ce ponovit i pregled opet, ako se pogorsa ide serklaža, iako on kaze da bi bez obzira napravio jer trebamo dogurat barem do 32. tjedna.Ā
Duphastoni 3x i dalje, i neka, samo da nas cuvaju āŗļø
Vidjela sam i curke, cista na mozgu se smanjila š„¹š„¹ i to su vec praveeeee velike bebice, a ni ne cudi me jer od jutra do navecer lupkaju po pupi, jedna po svojoj strani, a druga se javlja na svojoj š
Preporuka je strogo mirovanje, cim manje sjedit i ne naprezat se.
Misli su mi u pozitivi š
š© 26 šāāļø 37
ā 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema šøš«¶š½š©°š§š§
22.06.2024. š¼š¼ U raj poveli te anÄeli, D š¤
Dobro jutro buduÄe mame. Trebala bih malu pomoÄ od vas. Kako uskoro ulazim u 9 tjedan razmiÅ”ljam o Prenatalnim testovima. Dvoumim se izmeÄu dva: panorama i you51. Možete li mi pomoÄi ako mi napiÅ”ete koji ste radili, koji biste vi preporuÄili i zaÅ”to.
InaÄe sam i Zagreba. Äitam vas i pratim. Hvala na svim odgovorima š.
Hej, cestitam na trudnoci!š
Radila sam panoramu, srednji.Ā
Doktorica mi je preporucila panoramu. Jako sam zadovoljna, rezultati stigli za 5 radnih dana. Super zaista.Ā
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + š
1.pregled: 06.04. 5+4 ā¤ļø
21.11.2023 Ašš
Ja sam isto nakon istrazivanja, odlucila napraviti panoramu iako je najskuplja. Strah me lazno pozitivnih rezultata, koje su se znale dogadati sa niftyijem iako vjerujem da su statisticki male mogucnosti.
34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Matea, super! Sad samo bez stresa i drago mi je Å”ta si pozitivna āŗļø
27š©š»
33š¦š»
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5š¼š»
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5š¼š»
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm ššŖ
Pregled 30.5 imamo ā„ļø
27.6.23-11+2 4.7 cm š
14.7.23-13+5 7.55 cm š
10.08.23- stiže mamina djevojÄica šššØāš©āš§
Danas je dan blizanaca :D
Svim novim curama želim dobrodoÅ”licu i uredne trudnoÄe!
Matea, samo pozitivne misli, tako i treba :)
I ja upravo svoj pregled zavrÅ”ila, curke napreduju taÄno kako treba, kaže doktor da su baÅ” aktivne, jedna je teÅ”ka 138, a druga 139g. 26.07. zakazana samo cervikometrija, a 09.08. anomaly scan.Ā
TORCH test ok, urinokultura sterilna, posteljica je na zadnjem zidu, koliÄina plodne vode ok, uglavnom uredna trudnoÄa, bez ikakvih komplikacija i sumnji. Danas je uspio vidjeti da je jedna curica, ali mi svakako veÄ znamo da su obje pa nam je i to upisao na nalaz nakon Å”to je pregledao rezultate prenatalnog.
24.04. ā
OTP 28.12.2023.
Veritas test āļø
Z & E šš
Cure Äestitke na dobrim pregledima, nek se tako nastavi svima
Nove cure dobrodoÅ”leā¤
Cure, Äestitam na dobrim pregledimaš„³š„³š
š© 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
šØ1988. š
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ā”ļø ā /6+4 š/ Veritas š
Pozdrav cure!!! ššš
Äitam vas neko vrijeme, ali nisam se javljala jer sam joÅ” uvijek u strahu. Dugo smo Äekali na trudnoÄu, iÅ”li i na ivf, da bi se hvala Bogu, dogodilo prirodno. š
ProÅ”li tj sam radila Panoramu i uzv kod dr UjeviÄ koja je rekla da je sve super. Nalaz joÅ” nije stigao.
Aliā¦ā¦od juÄer ne osjeÄam niÅ”ta od trudnoÄe. MuÄnine stale s 12 tt negdje. Danas mi stigao jeftini fetal doppler s kojim nisam uspjela naÄi otkucaje. ProÅ”li tj.mi moja dr rekla da se opustim, da se niÅ”ta ne može napraviti viÅ”e, pijem duphastone i vitamine. SljedeÄi pregled tek 7.8., a ludim sad jer se bojim da se nije Å”ta dogodilo. Znam da nije dobro ni svaki Äas trÄati na preglede. ProÅ”li tj sam radila 2 x uzv jer sam radila Panoramu i obiÄan probir u bolnici koji je isto doÅ”ao dobar, samo je dobni rizik poveÄan, ali to sam znala i bez njega. JoÅ” nismo nikome ni rekli iako mi se trbuh veÄ nazire. Znam da ima ovdje cura sa sliÄnim iskustvima pa vjerujem da Äete razumjeti.
Stavila sam i ticker, nadam se da sam dobro. Iako mi on kaže 13+0, a po mom sam 13+2.
Evo da te malo smirim, mi smo zapravo u istom tjednu, ja ti isto nista ne osjecam. Nisam ni imala mucnine š na pregledima sve ok. Nemoj previse razmisljati i pusti prirodi da odradi svoje š bolje da te nista ne boli i ne smeta nego da imas neke problemeā¦
š©š¼ 31 š§š»āāļø 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ā¤ļø
Panorama - low risk - stize nam curica šø
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Dobro jutro buduÄe mame. Trebala bih malu pomoÄ od vas. Kako uskoro ulazim u 9 tjedan razmiÅ”ljam o Prenatalnim testovima. Dvoumim se izmeÄu dva: panorama i you51. Možete li mi pomoÄi ako mi napiÅ”ete koji ste radili, koji biste vi preporuÄili i zaÅ”to.
InaÄe sam i Zagreba. Äitam vas i pratim. Hvala na svim odgovorima š.
Ja sam ti isto isla na panoramu. Nisam bas previse nista istrazivala nego mi je moja ginekologica kojoj stvarno vjerujem to preporucila i rekla je da je najbolji. Izvadila 2 epruvete krvi, rezultati dosli za 8 dana, platila 590ā¬ā¦
š©š¼ 31 š§š»āāļø 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ā¤ļø
Panorama - low risk - stize nam curica šø
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Sortiraj odgovore
Najstariji