Zimske bebe 2023./24. šŸ©¶ā„ļøā˜ƒļøšŸ¤°

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Vitara
    12. Srpanj 2023. 12:44

Caliopi, uhvatila sam tako 2 x otkucaje oko 160-170, na kratko pa brzo nestanu.Ā  Ali nisam ih čula, dok kad stavim na svoje srce, čujem. Znam da se moram opustiti, ali jednostavno je preteÅ”ko.Ā 
    Netko je pitao razlike u nipti testovima. Panorama jedina razlikuje majčinu i fetalnu krv. Kod starijih trudnica može doći do promjena na x kromosomu, pa testovi to pokazuju kao Turnerov sindrom na djetetu, Å”to ustvari nije već je promjena kod majke. Tako sam ja shvatila i zato sam ju radila, zbog svojih godina. Nalaz se čeka 7-10 dana i to vrijeme nikako da prođe.Ā 

šŸ‘©39, šŸ‘±ā€ā™‚ļø40, šŸ‘¦ 7 g, pokuÅ”avamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. šŸ’“
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

mateak44
    12. Srpanj 2023. 13:34

Evo mene s pregleda. Uzeti cervikalni brisevi, ovako pise: cerviks voluminozan, Å”iroki E oko vanjskog uŔća (jel se netko kuzi sta bi to dvoje trebalo znacit?)ā€¦ kad je ulazio sa spekulumom bome nije islo glatko. I dalje sam uloziva za jagodicu prsta, pa kad je anomaly scan 24.7., tad ce ponovit i pregled opet, ako se pogorsa ide serklaža, iako on kaze da bi bez obzira napravio jer trebamo dogurat barem do 32. tjedna.Ā 
    Duphastoni 3x i dalje, i neka, samo da nas cuvaju ā˜ŗļø
    Vidjela sam i curke, cista na mozgu se smanjila šŸ„¹šŸ„¹ i to su vec praveeeee velike bebice, a ni ne cudi me jer od jutra do navecer lupkaju po pupi, jedna po svojoj strani, a druga se javlja na svojoj šŸ˜…
    Preporuka je strogo mirovanje, cim manje sjedit i ne naprezat se.
    Misli su mi u pozitivi šŸ˜‡

šŸ‘© 26 šŸ™‹ā€ā™‚ļø 37
    āž• 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema šŸŒøšŸ«¶šŸ½šŸ©°šŸ‘§šŸ‘§
    22.06.2024. šŸ‘¼šŸ¼ U raj poveli te anđeli, D šŸ¤

Tami0910
    12. Srpanj 2023. 13:36

Dorja91

Dobro jutro buduće mame. Trebala bih malu pomoć od vas. Kako uskoro ulazim u 9 tjedan razmiÅ”ljam o Prenatalnim testovima. Dvoumim se između dva: panorama i you51. Možete li mi pomoći ako mi napiÅ”ete koji ste radili, koji biste vi preporučili i zaÅ”to.
    Inače sam i Zagreba. Čitam vas i pratim. Hvala na svim odgovorima šŸ’•.

Hej, cestitam na trudnoci!šŸ˜

Radila sam panoramu, srednji.Ā 
    Doktorica mi je preporucila panoramu. Jako sam zadovoljna, rezultati stigli za 5 radnih dana. Super zaista.Ā 

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + šŸŒˆ
    1.pregled: 06.04. 5+4 ā¤ļø
    21.11.2023 AšŸ’™šŸ™

Selmaa34
    12. Srpanj 2023. 13:53

Ja sam isto nakon istrazivanja, odlucila napraviti panoramu iako je najskuplja. Strah me lazno pozitivnih rezultata, koje su se znale dogadati sa niftyijem iako vjerujem da su statisticki male mogucnosti.

34 šŸ‘©šŸ¼ā€ā¤ļøā€šŸ’‹ā€šŸ‘ØšŸ» 41 ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € Ā ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    2020 šŸ‘¦šŸ¼ ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    7+0 imamo ā¤ļø ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    ā €ā €ā €ā € Itā€™s a girl šŸŽ€ (panorama low risk)

PiaBuu
    12. Srpanj 2023. 14:21

Matea, super! Sad samo bez stresa i drago mi je Å”ta si pozitivna ā˜ŗļø

27šŸ‘©šŸ»
    33šŸ‘¦šŸ»
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5šŸ‘¼šŸ»
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5šŸ‘¼šŸ»
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm šŸ€šŸ’Ŗ
    Pregled 30.5 imamo ā™„ļø
    27.6.23-11+2 4.7 cm šŸ€
    14.7.23-13+5 7.55 cm šŸŒˆ
    10.08.23- stiže mamina djevojčica šŸ’œšŸŒˆšŸ‘Øā€šŸ‘©ā€šŸ‘§

Neyy
    12. Srpanj 2023. 14:59

Danas je dan blizanaca :D
    Svim novim curama želim dobrodoÅ”licu i uredne trudnoće!
    Matea, samo pozitivne misli, tako i treba :)
    I ja upravo svoj pregled zavrÅ”ila, curke napreduju tačno kako treba, kaže doktor da su baÅ” aktivne, jedna je teÅ”ka 138, a druga 139g. 26.07. zakazana samo cervikometrija, a 09.08. anomaly scan.Ā 
    TORCH test ok, urinokultura sterilna, posteljica je na zadnjem zidu, količina plodne vode ok, uglavnom uredna trudnoća, bez ikakvih komplikacija i sumnji. Danas je uspio vidjeti da je jedna curica, ali mi svakako već znamo da su obje pa nam je i to upisao na nalaz nakon Å”to je pregledao rezultate prenatalnog.

24.04. āž•
    OTP 28.12.2023.
    Veritas test āœ”ļø
    Z & E šŸ’—šŸ’—

• ro2345
    12. Srpanj 2023. 15:10

Cure čestitke na dobrim pregledima, nek se tako nastavi svima
    Nove cure dobrodoÅ”leā¤

Eva892
    12. Srpanj 2023. 16:18

Cure, čestitam na dobrim pregledimašŸ„³šŸ„³šŸ˜Š

šŸ‘© 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
    šŸ‘Ø1988. šŸ‘
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.
    04/2023 āž”ļø āž• /6+4 šŸ’•/ Veritas šŸ’™

Ens
    12. Srpanj 2023. 16:46

Vitara

Pozdrav cure!!! šŸ‘‹šŸ‘‹šŸ‘‹
    Čitam vas neko vrijeme, ali nisam se javljala jer sam joÅ” uvijek u strahu. Dugo smo čekali na trudnoću, iÅ”li i na ivf, da bi se hvala Bogu, dogodilo prirodno. šŸ™
    ProÅ”li tj sam radila Panoramu i uzv kod dr Ujević koja je rekla da je sve super. Nalaz joÅ” nije stigao.
    Aliā€¦ā€¦od jučer ne osjećam niÅ”ta od trudnoće. Mučnine stale s 12 tt negdje. Danas mi stigao jeftini fetal doppler s kojim nisam uspjela naći otkucaje. ProÅ”li tj.mi moja dr rekla da se opustim, da se niÅ”ta ne može napraviti viÅ”e, pijem duphastone i vitamine. Sljedeći pregled tek 7.8., a ludim sad jer se bojim da se nije Å”ta dogodilo. Znam da nije dobro ni svaki čas trčati na preglede. ProÅ”li tj sam radila 2 x uzv jer sam radila Panoramu i običan probir u bolnici koji je isto doÅ”ao dobar, samo je dobni rizik povećan, ali to sam znala i bez njega. JoÅ” nismo nikome ni rekli iako mi se trbuh već nazire. Znam da ima ovdje cura sa sličnim iskustvima pa vjerujem da ćete razumjeti.
    Stavila sam i ticker, nadam se da sam dobro. Iako mi on kaže 13+0, a po mom sam 13+2.

Evo da te malo smirim, mi smo zapravo u istom tjednu, ja ti isto nista ne osjecam. Nisam ni imala mucnine šŸ˜Š na pregledima sve ok. Nemoj previse razmisljati i pusti prirodi da odradi svoje šŸ˜ƒ bolje da te nista ne boli i ne smeta nego da imas neke problemeā€¦

šŸ‘©šŸ¼ 31 šŸ§”šŸ»ā€ā™‚ļø 35
    5.5.2023 +
    24.5.2023 prvi pregled, imamo ā¤ļø
    Panorama - low risk - stize nam curica šŸŒø
    Iduci pregled - 5.9.
    OTP 15.01.2024

Ens
    12. Srpanj 2023. 16:48

Dorja91

Dobro jutro buduće mame. Trebala bih malu pomoć od vas. Kako uskoro ulazim u 9 tjedan razmiÅ”ljam o Prenatalnim testovima. Dvoumim se između dva: panorama i you51. Možete li mi pomoći ako mi napiÅ”ete koji ste radili, koji biste vi preporučili i zaÅ”to.
    Inače sam i Zagreba. Čitam vas i pratim. Hvala na svim odgovorima šŸ’•.

Ja sam ti isto isla na panoramu. Nisam bas previse nista istrazivala nego mi je moja ginekologica kojoj stvarno vjerujem to preporucila i rekla je da je najbolji. Izvadila 2 epruvete krvi, rezultati dosli za 8 dana, platila 590ā‚¬ā€¦

šŸ‘©šŸ¼ 31 šŸ§”šŸ»ā€ā™‚ļø 35
    5.5.2023 +
    24.5.2023 prvi pregled, imamo ā¤ļø
    Panorama - low risk - stize nam curica šŸŒø
    Iduci pregled - 5.9.
    OTP 15.01.2024

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.