![](/media/img/86/e3/13a49ec5e9d3091ac605.jpeg)
Curke čestitam svima na dobrim pregledima! 💪🏻👶🏻❤️
...
Imam pitanje.
Evo danas smo ušli smo u 22. tt. Svoju žabicu osjećam već tjedan dana, onako kao neke valove, pa lagane udarce 👊 - tatu je sad jednu večer baš počastila sa pravim 👊
Osjećam kao neke bolove... Onako tupe bolove... Ne znam ni sama kako ih objasniti... Iznad stidne kosti (kao da sam radila trbušnjake) Više su rekla bi nelagodni nego bolni. Da li imam razloga za paniku? 🧐 19.7. idemo na more 🌊 pa me sad to malo muči. Ginekolog mi je na GO dp 17.7. pa sam čak razmišljala i da si platim pregled kod privatnog ginekologa (ona mi je doduše i prva potvrdila trudnoću jer se nisam mogla dočekati svog pregleda kod ginekologa) da bi se uvjerila da je sve ok.
Molim Vas za savjet.
👶🏻💕
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
Curke čestitam svima na dobrim pregledima! 💪🏻👶🏻❤️
…
Imam pitanje.
Evo danas smo ušli smo u 22. tt. Svoju žabicu osjećam već tjedan dana, onako kao neke valove, pa lagane udarce 👊 - tatu je sad jednu večer baš počastila sa pravim 👊
Osjećam kao neke bolove… Onako tupe bolove… Ne znam ni sama kako ih objasniti… Iznad stidne kosti (kao da sam radila trbušnjake) Više su rekla bi nelagodni nego bolni. Da li imam razloga za paniku? 🧐 19.7. idemo na more 🌊 pa me sad to malo muči. Ginekolog mi je na GO dp 17.7. pa sam čak razmišljala i da si platim pregled kod privatnog ginekologa (ona mi je doduše i prva potvrdila trudnoću jer se nisam mogla dočekati svog pregleda kod ginekologa) da bi se uvjerila da je sve ok.
Molim Vas za savjet.
👶🏻💕
Ne brini to ti je normalno. Što više odmičeš u trudnoći oni će postati još nelagodniji, širiš se. Stidna kost, guzna kost i sve okolo. Ali ako baš želiš biti sigurna provjeri.
Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Dobar dan cure. 🤗
Neka sam ja govorila kako je meni super i kako nemam mucnine i ne povraćam. Probudim se ovo jutro muuuuučnooo, čudan osjecaj… 😏 Valjda neću letat na toilet🤣Eto, meni ti je danas užasno od jutra a još sam ko za inat išla frizerki rano ujutro na pramenove. Malo je reć da jedva čekam da muž ode po namirnice za ručak i užinu pa da legnem hrkenzi 😂😂😂
Haha, a ja još moram kuhati. Ali dobro je sad, došla sam u normalu više manje😄
Ja danas prekidam duphaston,tacno sam 16 tjedan
Pa cemo vidjet bas me nesto strah hahAko te tješi ja sam se čula maloprije s doktorom jer moram popiti zadnju tabletu večeras i rekao je da popijem to i gotovo,a danas smo 12+5 🙈 ako ti pu pu nedaj Bože krenu jsči bolovi ili smeđarenje samo ponovno zovi doktora i dat će ti to kao terapiju. Meni je tako od danas službeno u terapiji za trudnoću samo Novalac što me iznenadilo 🙈🙈☺️
Ja sam jucer svoje popila ujutro i navecer
I od danas samo vitamini ujutro i meni je čudno🤣
Ja sam evo 20 tjedan sutra i sljedeci pregled 7.8!
Bolovi iznad stidne kosti i svukuda su normalni jer rastemo.
Nesmiju bit grcevi jaki bolni i krv a drugo vam je sve normala.
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Evo curke. Mi se jutros pregledali. Stiže još jedna curka 🩷 iako sam i sebe i druge uvjerila da je dečko. 🤣 Ali jako nam je drago, samo da je dobro. Imamo oko 200 g, doktor je pregledao sve organe, kralježnicu, koljena, stopala, sve smo vidjeli (više on nego mi 😅) i jako smo aktivni tako da se nismo niti dali lijepo uslikati. Idući pregled je tek početkom 9. mj. jer je privatnik na godišnjem, ali ću u međuvremenu kod socijalne da ipak pogleda da ne čekam preeedugo. Sretno svim drugim curkama na pregledu. 😊
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Dobar dan cure. 🤗
Neka sam ja govorila kako je meni super i kako nemam mucnine i ne povraćam. Probudim se ovo jutro muuuuučnooo, čudan osjecaj… 😏 Valjda neću letat na toilet🤣
Znaci da se i ja mogu nadati tome 🤣 jer 8 nedelja sam nemam ništa osim bolne grudi, idem svako malo u wc da piskim i gladna sam non stop
Dobar dan cure. 🤗
Neka sam ja govorila kako je meni super i kako nemam mucnine i ne povraćam. Probudim se ovo jutro muuuuučnooo, čudan osjecaj… 😏 Valjda neću letat na toilet🤣
Znaci da se i ja mogu nadati tome 🤣 jer 8 nedelja sam nemam ništa osim bolne grudi, idem svako malo u wc da piskim i gladna sam non stop
Pa evo isto. S tim da me vise ne bole grudi bas tak jako.. Wc se podrazumijeva, i ujutro sto mi zna bit mucno i dok lezim, ali meni se to brzo smiri. Valjd ak do sad nisam, kak ubrzo prolazi prvo tromesjecje valjd ni neću povracat🙃
Jeste išle kod zubara? Ili ste to obavile prije trudnoce? Onako cisto da se prekontrolira? Planiram negdje kad budem 5mj.ili preporucujete vec i sad?
Artig super za dobar pregled😊🥳
Marija ja inače odlazim zubari svakih 6 mj na kontrolu i točno se potrefilo da mi je pregled bio prošli tjedan, svakako odi bar jednom kada odlucis 👌
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji