Zimske bebe 2023./24. đŸ©¶â„ïžâ˜ƒïžđŸ€°

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • VaĆŸna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuĆĄteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji ĆŸeli komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miss88
    12. Srpanj 2023. 09:01

Miss88

Sunce12

Pozdrav ĆŸene,
    pratim vas i veselim se s vama, ja sam nova trudnica i cekamo nasu bebu da stigne 27.2.2024đŸ„°
    Imali smo u subotu prvi ultrazvuk i čuli smo otkucaje srca. Sve je za sada dobro. Samo sa nestrpljenjem cekamo novi ultrazvuk 21.7.😇
    Ja sam danas 7 tjedana ali od simptoma nemam skoro nista. Povremeno neko zatezanje u trbuhu i grudima, ali ne bas cesto i ucestalije mokrenje (ali papamo puno lubenice pa je i realno). Da nisam u MPO nebi ni znala da sam trudna😉
    Nadam se da nas ima jos bez simptoma. Pratimo se i pisemo. Cuvajte se sveđŸ„°đŸ„°â€ïž

Pozdrav dobrodoĆĄla i Čestitam na lijepim vijestima. Vidim da ti je termin na proljeće, moĆŸda da se pridruĆŸiĆĄ proljetnim bebama. Ali ne tjeramo te naravno!! đŸ™ˆđŸ„°

Sad vidim da sam se prevarila. Oprosti. JoĆĄ si datumom u zimskim bebama. Haha. Nemoj se ljutiti đŸ™ˆđŸ™ˆđŸ™ˆđŸ€Ł

đŸ™‹â€â™€ïž - 35đŸ™‹đŸ»â€â™‚ïž - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❀
    31.5. stiĆŸe nam 2. dečko đŸ©”
    16.12. stigao Vito, ⚖3760g i📏53cm. đŸ©”

mateak44
    12. Srpanj 2023. 09:11

Bravooo za dobre preglede i dobrodosle nove cure đŸ„°đŸ„ł moj je u 13h, probudila se s glavoboljom i mucninom, ocito me izjeda iznutra to kak ce pregled proci 😅

đŸ‘© 26 đŸ™‹â€â™‚ïž 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema đŸŒžđŸ«¶đŸœđŸ©°đŸ‘§đŸ‘§
    22.06.2024. đŸ‘ŒđŸŒ U raj poveli te anđeli, D đŸ€

• lana202021
    12. Srpanj 2023. 09:53

Ja imam pregled sutra, krivi datum sam zapisala malo mi se pomjeơalo 🙈😁

PokuĆĄavamo od 11/22
    ➕19.3 💞

Tami0910
    12. Srpanj 2023. 10:03

mateak44

Bravooo za dobre preglede i dobrodosle nove cure đŸ„°đŸ„ł moj je u 13h, probudila se s glavoboljom i mucninom, ocito me izjeda iznutra to kak ce pregled proci 😅

Znam kako ti je. Prosli put sam povracala dan prije pregleda, na pregled i jos dan nakon, ali bas onako jakođŸ€Ł

Cure moje, mene mucnine i dalje prate. Jutros jedva dosla do ureda.. kako je Vama?

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❀
    21.11.2023 A💙🙏

• lana202021
    12. Srpanj 2023. 10:14

Ja nemam mučnine, ali zato mi se ĆŸeludac diĆŸe na jake mirise. Gledam ovu traku vidim da sam već na pola i razmiĆĄljam kako je to sve brzo proĆĄlo. Jel i vama vrijeme brzo prolazi?

PokuĆĄavamo od 11/22
    ➕19.3 💞

Selmaa34
    12. Srpanj 2023. 10:36

Jutro svima, dobrodosle nove cure, a ostalima koji imaju uskoro preglede, sretno. Ja se osjecam bolje u zadnje vrijeme, nemam stalne mucnine nego onako povremeno. Umor me i dalje prati i stalno bih spavala. Muz mi se izlanuo nekim njegovim prijateljima sto me ljuti jer sam htjela pricekati bar to ponedjeljka, do drugog pregleda. On ne razumije moj strah, i uvjeren je da ce sve biti uredu. Cak se ne slaze sa mojom odlukom za panoramu, misli da je to nepotrebno. Zavidin mu na opustenosti. 

34 đŸ‘©đŸŒâ€â€ïžâ€đŸ’‹â€đŸ‘šđŸ» 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 đŸ‘ŠđŸŒ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

Dorja91
    12. Srpanj 2023. 10:42

Dobro jutro buduće mame. Trebala bih malu pomoć od vas. Kako uskoro ulazim u 9 tjedan razmiĆĄljam o Prenatalnim testovima. Dvoumim se između dva: panorama i you51. MoĆŸete li mi pomoći ako mi napiĆĄete koji ste radili, koji biste vi preporučili i zaĆĄto.
    Inače sam i Zagreba. Čitam vas i pratim. Hvala na svim odgovorima 💕. 

Dorja91
    12. Srpanj 2023. 11:01

Caliopi ☘

Dorja91

Dobro jutro buduće mame. Trebala bih malu pomoć od vas. Kako uskoro ulazim u 9 tjedan razmiĆĄljam o Prenatalnim testovima. Dvoumim se između dva: panorama i you51. MoĆŸete li mi pomoći ako mi napiĆĄete koji ste radili, koji biste vi preporučili i zaĆĄto.
    Inače sam i Zagreba. Čitam vas i pratim. Hvala na svim odgovorima 💕.
    Hej! Čestitam na trudnoći i neka bude ơkolska i dosadna! Ơto se NIPT-a tiče, iskreno ne znam kakve su cijene, ali ja sam osobno radila Nifty standard proơli tjedan u kojemu su rezultsti rizika na 3 najčeơća sindroma plus spolne aneuploidije kromosoma i koơtalo me 500€. Jedini je uvijet da treba biti trudnoća barem 10 tjedana jer je onda test daleko pouzdaniji obzirom da se beba već razvila viơe manje, plus njen krvotok se odvojio od majčinog i lakơe je izdvojiti fetalnu krv i nemoguće je da se zabunom uzme majčina i dobiju krivi rezultati 🙈 sad čekam samo da nazovu s rezultatima 🙈 s time da obavezno prije uzimanja naprave detaljni UZV, mjerenje nuhalnog nabora, gleda se nosna kost, srce,cijela anatomija bebe da se vidi postoji li neka fizička abnormalnost vidljiva na oko

Hvala na odgovoru. Čitala sam dosta o testovima,ali ĆĄto viĆĄe čitam, manje i znam. Za sad imam miĆĄljenje da je Nifty najviĆĄe zastupljen i da ga liječnici najviĆĄe i nude. MoĆŸda jer je bio prvi na trĆŸiĆĄtu. Sad od ĆĄume ne vidim stablo pa stoga ĆŸelim i vaĆĄe miĆĄljenje i iskustva. 

Dorja91
    12. Srpanj 2023. 11:46

Da vidjela sam da neki labarstoriji rade tipa dođem i izvade krv. Ne traĆŸe nalaz uzv. Meni bi najbolje bilo, bila sam prije 4 dana na uzv i sve je ok, ponuda uzv plus test. Moram joĆĄ googlati. Pa eto ako koja buduća mama ima iskustva da me uputi tko to radi u Zagrebu. 

Miss88
    12. Srpanj 2023. 11:48

Mame kojima je ovo druga trudnoća. Jeste li s prvim koristili moĆŸda avent bočice? Ja sam s prvim mam i sad mi kuma kupila nove aventove natural response ali mala bočica od 125 ml dođe sa sisačem 2. Ne znam kakav je protok, jel trebam moĆŸda uzeti jedinicu?

đŸ™‹â€â™€ïž - 35đŸ™‹đŸ»â€â™‚ïž - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❀
    31.5. stiĆŸe nam 2. dečko đŸ©”
    16.12. stigao Vito, ⚖3760g i📏53cm. đŸ©”

• Uključi se u raspravu, znaĆĄ da ĆŸeliĆĄ!

Zdravo! Čini se da uĆŸivate u raspravi, ali joĆĄ se niste prijavili na račun. NemaĆĄ korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI