Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anchiii97
    12. Srpanj 2023. 06:52

Drage zenice izvinite sad na možda glupom pitanju Al’ ja moram nekoga pitati 😅 Imala sam veceras jednu stres u situaciju/svadju preko telefona pa sam bas plakala i malo galamila u toj svadji i sad me strah da nisam šta naškodila bebi sa tim 😞 da li takve stvari mogu naskoditi plodu nije da se često dešava Al veceras je takva situacija bila… 

Miss88
    12. Srpanj 2023. 07:31

Anchiii97

Drage zenice izvinite sad na možda glupom pitanju Al’ ja moram nekoga pitati 😅 Imala sam veceras jednu stres u situaciju/svadju preko telefona pa sam bas plakala i malo galamila u toj svadji i sad me strah da nisam šta naškodila bebi sa tim 😞 da li takve stvari mogu naskoditi plodu nije da se često dešava Al veceras je takva situacija bila…

I ja sam imala jednu stresni situaciju. Muž se nije javljao. Isključio mu se telefon. Rekao je da dolazi za 15 minuta a na kraju je prošloo dva sata. Znači odmah sam si crni scenarij u glavi. Deset sati navečer, oluja vani on se ne javlja. Ja sam plakala dva sata. Hormoni čuda rade. Naravno da nije dobro za bebu. 🤷🏼‍♀️

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

• Elenicaa20
    12. Srpanj 2023. 07:40

Anchiii97

Zamisli da imaš pored trogodišnjaka koji je u fazi da radi sve sto ne treba
    Onda vjecito galamis.Ja jednistavno drugacije ne funkcionisem u zadnje vrijeme vjecito sam u galami nekoj jer dijete ne slusa.
    Ne znam koliko to šteti ali jednistavno ne mozemo uvijek bit raspolozeni i mirni.

• Anchiii97
    12. Srpanj 2023. 07:55

Elenicaa20

Anchiii97

Zamisli da imaš pored trogodišnjaka koji je u fazi da radi sve sto ne treba
    Onda vjecito galamis.Ja jednistavno drugacije ne funkcionisem u zadnje vrijeme vjecito sam u galami nekoj jer dijete ne slusa.
    Ne znam koliko to šteti ali jednistavno ne mozemo uvijek bit raspolozeni i mirni.

Uf znam, nego sam se bas bila posvadjala na telefon i onda samu svemu tome i galamila i plakala i nervirala se… i onda posle mi krivo bilo sto sam dozvolila to sebi jer stetim bebi tako… Al i hormoni i sve čini svoje… bas se trudim da nemam takve situacije  🤦‍♀️ Al me toliko trenutno svega strah, pa reko da pitam i ovdje da mi bude malo lakse :D

slavonka92
    12. Srpanj 2023. 08:40

Miss super za dobar pregled. Nove curke dobrodošle. Caliope najbolje da pitaš ginekologa, možda je samo žulj ili prištić u pitanju. Ja sam neplanski danas bila kod zubara, noćaš sam cijela otekla i bolovi su bili neizdrživi, uglavnom raste mi umnjak ali nije upaljeno pa nisam dobila antibiotik. Odmah mi je provjerila sve zube i očistila tako da sam mirna do iduće godine.

Leon 10.10.2018
    Franjo 09.09.2020

Miss88
    12. Srpanj 2023. 08:54

Sunce12

Pozdrav žene,
    pratim vas i veselim se s vama, ja sam nova trudnica i cekamo nasu bebu da stigne 27.2.2024🥰
    Imali smo u subotu prvi ultrazvuk i čuli smo otkucaje srca. Sve je za sada dobro. Samo sa nestrpljenjem cekamo novi ultrazvuk 21.7.😇
    Ja sam danas 7 tjedana ali od simptoma nemam skoro nista. Povremeno neko zatezanje u trbuhu i grudima, ali ne bas cesto i ucestalije mokrenje (ali papamo puno lubenice pa je i realno). Da nisam u MPO nebi ni znala da sam trudna😉
    Nadam se da nas ima jos bez simptoma. Pratimo se i pisemo. Cuvajte se sve🥰🥰❤️

Pozdrav dobrodošla i Čestitam na lijepim vijestima. Vidim da ti je termin na proljeće, možda da se pridružiš proljetnim bebama. Ali ne tjeramo te naravno!! 🙈🥰

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️

Miss88
    12. Srpanj 2023. 09:01

Miss88

Sunce12

Pozdrav žene,
    pratim vas i veselim se s vama, ja sam nova trudnica i cekamo nasu bebu da stigne 27.2.2024🥰
    Imali smo u subotu prvi ultrazvuk i čuli smo otkucaje srca. Sve je za sada dobro. Samo sa nestrpljenjem cekamo novi ultrazvuk 21.7.😇
    Ja sam danas 7 tjedana ali od simptoma nemam skoro nista. Povremeno neko zatezanje u trbuhu i grudima, ali ne bas cesto i ucestalije mokrenje (ali papamo puno lubenice pa je i realno). Da nisam u MPO nebi ni znala da sam trudna😉
    Nadam se da nas ima jos bez simptoma. Pratimo se i pisemo. Cuvajte se sve🥰🥰❤️

Pozdrav dobrodošla i Čestitam na lijepim vijestima. Vidim da ti je termin na proljeće, možda da se pridružiš proljetnim bebama. Ali ne tjeramo te naravno!! 🙈🥰

Sad vidim da sam se prevarila. Oprosti. Još si datumom u zimskim bebama. Haha. Nemoj se ljutiti 🙈🙈🙈🤣

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️

mateak44
    12. Srpanj 2023. 09:11

Bravooo za dobre preglede i dobrodosle nove cure 🥰🥳 moj je u 13h, probudila se s glavoboljom i mucninom, ocito me izjeda iznutra to kak ce pregled proci 😅

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

• lana202021
    12. Srpanj 2023. 09:53

Ja imam pregled sutra, krivi datum sam zapisala malo mi se pomješalo 🙈😁

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

Tami0910
    12. Srpanj 2023. 10:03

mateak44

Bravooo za dobre preglede i dobrodosle nove cure 🥰🥳 moj je u 13h, probudila se s glavoboljom i mucninom, ocito me izjeda iznutra to kak ce pregled proci 😅

Znam kako ti je. Prosli put sam povracala dan prije pregleda, na pregled i jos dan nakon, ali bas onako jako🤣

Cure moje, mene mucnine i dalje prate. Jutros jedva dosla do ureda.. kako je Vama?

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.