Pozdrav ĆŸene,
pratim vas i veselim se s vama, ja sam nova trudnica i cekamo nasu bebu da stigne 27.2.2024đ„°
Imali smo u subotu prvi ultrazvuk i Äuli smo otkucaje srca. Sve je za sada dobro. Samo sa nestrpljenjem cekamo novi ultrazvuk 21.7.đ
Ja sam danas 7 tjedana ali od simptoma nemam skoro nista. Povremeno neko zatezanje u trbuhu i grudima, ali ne bas cesto i ucestalije mokrenje (ali papamo puno lubenice pa je i realno). Da nisam u MPO nebi ni znala da sam trudnađ
Nadam se da nas ima jos bez simptoma. Pratimo se i pisemo. Cuvajte se sveđ„°đ„°â€ïž
Pozdrav dobrodoĆĄla i Äestitam na lijepim vijestima. Vidim da ti je termin na proljeÄe, moĆŸda da se pridruĆŸiĆĄ proljetnim bebama. Ali ne tjeramo te naravno!! đđ„°
Sad vidim da sam se prevarila. Oprosti. JoĆĄ si datumom u zimskim bebama. Haha. Nemoj se ljutiti đđđđ€Ł

đââïž - 35đđ»ââïž - 36
đ -19.3.2018.
4.4. â
24.4. p.p. imamo â€ïž
31.5. stiĆŸe nam 2. deÄko đ©”
16.12. stigao Vito, âïž3760g iđ53cm. đ©”
Bravooo za dobre preglede i dobrodosle nove cure đ„°đ„ł moj je u 13h, probudila se s glavoboljom i mucninom, ocito me izjeda iznutra to kak ce pregled proci đ
đ© 26 đââïž 37
â 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema đžđ«¶đœđ©°đ§đ§
22.06.2024. đŒđŒ U raj poveli te anÄeli, D đ€
Ja imam pregled sutra, krivi datum sam zapisala malo mi se pomjeĆĄalo đđ

PokuĆĄavamo od 11/22
âïž19.3 đ
Bravooo za dobre preglede i dobrodosle nove cure đ„°đ„ł moj je u 13h, probudila se s glavoboljom i mucninom, ocito me izjeda iznutra to kak ce pregled proci đ
Znam kako ti je. Prosli put sam povracala dan prije pregleda, na pregled i jos dan nakon, ali bas onako jakođ€Ł
Cure moje, mene mucnine i dalje prate. Jutros jedva dosla do ureda.. kako je Vama?

06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + đ
1.pregled: 06.04. 5+4 â€ïž
21.11.2023 Ađđ
Ja nemam muÄnine, ali zato mi se ĆŸeludac diĆŸe na jake mirise. Gledam ovu traku vidim da sam veÄ na pola i razmiĆĄljam kako je to sve brzo proĆĄlo. Jel i vama vrijeme brzo prolazi?

PokuĆĄavamo od 11/22
âïž19.3 đ
Jutro svima, dobrodosle nove cure, a ostalima koji imaju uskoro preglede, sretno. Ja se osjecam bolje u zadnje vrijeme, nemam stalne mucnine nego onako povremeno. Umor me i dalje prati i stalno bih spavala. Muz mi se izlanuo nekim njegovim prijateljima sto me ljuti jer sam htjela pricekati bar to ponedjeljka, do drugog pregleda. On ne razumije moj strah, i uvjeren je da ce sve biti uredu. Cak se ne slaze sa mojom odlukom za panoramu, misli da je to nepotrebno. Zavidin mu na opustenosti.Â

34 đ©đŒââ€ïžâđâđšđ» 41 â â â â â â â â â â â â  â â â â â â â â â â â â
2020 đŠđŒ â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â
7+0 imamo â€ïž â â â â â â â â â â â â â â â â â â â
â â â â Itâs a girl đ (panorama low risk)
Dobro jutro buduÄe mame. Trebala bih malu pomoÄ od vas. Kako uskoro ulazim u 9 tjedan razmiĆĄljam o Prenatalnim testovima. Dvoumim se izmeÄu dva: panorama i you51. MoĆŸete li mi pomoÄi ako mi napiĆĄete koji ste radili, koji biste vi preporuÄili i zaĆĄto.
InaÄe sam i Zagreba. Äitam vas i pratim. Hvala na svim odgovorima đ.Â

Dobro jutro buduÄe mame. Trebala bih malu pomoÄ od vas. Kako uskoro ulazim u 9 tjedan razmiĆĄljam o Prenatalnim testovima. Dvoumim se izmeÄu dva: panorama i you51. MoĆŸete li mi pomoÄi ako mi napiĆĄete koji ste radili, koji biste vi preporuÄili i zaĆĄto.
InaÄe sam i Zagreba. Äitam vas i pratim. Hvala na svim odgovorima đ.Hej! Äestitam na trudnoÄi i neka bude ĆĄkolska i dosadna! Ć to se NIPT-a tiÄe, iskreno ne znam kakve su cijene, ali ja sam osobno radila Nifty standard proĆĄli tjedan u kojemu su rezultsti rizika na 3 najÄeĆĄÄa sindroma plus spolne aneuploidije kromosoma i koĆĄtalo me 500âŹ. Jedini je uvijet da treba biti trudnoÄa barem 10 tjedana jer je onda test daleko pouzdaniji obzirom da se beba veÄ razvila viĆĄe manje, plus njen krvotok se odvojio od majÄinog i lakĆĄe je izdvojiti fetalnu krv i nemoguÄe je da se zabunom uzme majÄina i dobiju krivi rezultati đ sad Äekam samo da nazovu s rezultatima đ s time da obavezno prije uzimanja naprave detaljni UZV, mjerenje nuhalnog nabora, gleda se nosna kost, srce,cijela anatomija bebe da se vidi postoji li neka fiziÄka abnormalnost vidljiva na oko
Hvala na odgovoru. Äitala sam dosta o testovima,ali ĆĄto viĆĄe Äitam, manje i znam. Za sad imam miĆĄljenje da je Nifty najviĆĄe zastupljen i da ga lijeÄnici najviĆĄe i nude. MoĆŸda jer je bio prvi na trĆŸiĆĄtu. Sad od ĆĄume ne vidim stablo pa stoga ĆŸelim i vaĆĄe miĆĄljenje i iskustva.Â

Da vidjela sam da neki labarstoriji rade tipa doÄem i izvade krv. Ne traĆŸe nalaz uzv. Meni bi najbolje bilo, bila sam prije 4 dana na uzv i sve je ok, ponuda uzv plus test. Moram joĆĄ googlati. Pa eto ako koja buduÄa mama ima iskustva da me uputi tko to radi u Zagrebu.Â

Mame kojima je ovo druga trudnoÄa. Jeste li s prvim koristili moĆŸda avent boÄice? Ja sam s prvim mam i sad mi kuma kupila nove aventove natural response ali mala boÄica od 125 ml doÄe sa sisaÄem 2. Ne znam kakav je protok, jel trebam moĆŸda uzeti jedinicu?

đââïž - 35đđ»ââïž - 36
đ -19.3.2018.
4.4. â
24.4. p.p. imamo â€ïž
31.5. stiĆŸe nam 2. deÄko đ©”
16.12. stigao Vito, âïž3760g iđ53cm. đ©”
ObriĆĄi komentar
Jeste li sigurni da ĆŸelite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji