Javljam se malo ranije, pregled prošao super, blizanci super.Sljedeći put ide anomaly scan, dvojajčani su blizanci. Cervix T oblika 52.3 potpuno zatvoren. Nije vidio spol. Dobila sam samo 600 grama u 4 tt.
Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Javljam se malo ranije, pregled prošao super, blizanci super.Sljedeći put ide anomaly scan, dvojajčani su blizanci. Cervix T oblika 52.3 potpuno zatvoren. Nije vidio spol. Dobila sam samo 600 grama u 4 tt.
Bravo, je li doktor sto komentirao tvoju kilažu?
12/2023 dječak 💙
Pozdrav curke,ja 13og imam drugi termin kod doktorice i bas imam tremu i brinem se sada sam trenutno u 9-oj sedmici.
Mucnine i slabost me ubise.
I da htjela sam da vas pitam (mozda je glupo) ali inace imam visa kg nista strasno nekih 5-6kg i sad bas me depresija neka hvata razmisljam da se ne ugojim puno..
Da li neka od vas brine o tome ili sam samo ja opterecena 😂
Bravo za dobar pregled🥳🥰 ja inace isto dobivam oko 0,5 kg od pregleda do pregleda, svatko svojim tempom, ako doktor nije nista komentirao onda je sve u redu👌
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Jako zadovoljan. Samo da nastavim tako.
Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Curke sutra ulazim u 15 tj. Imam pitanjce dole kod stidne kosti imam pritisak, osjecaj je takav ko da mi se mjehur ne isprazni do kraja i nakon 10ak min od obavljanja nužde kao da cu eksplodirat?
Jako zadovoljan. Samo da nastavim tako.
Odlično! Nadam se ds će i moj biti 😅
12/2023 dječak 💙
Samo da javim da je pregled super prošao, sledeći mi je za mjesec dana 😍
Čestitam svima na dobrim pregledima. Novim curama dobrodošlicu želim.
Ja sutra imam pregled u 4. Nadam se da me neće vaginalno,ne da mi se brijati 🙈🙈🤣🤣
Ja još uvijek radim, vjerojatno ću do kraja. Počela sam osjećati bebušku, lagani mjehurići. 🥰🥰❤️❤️
O nervozi nemojte da počinjem! Grizem!!! 😬🤪
Meni lijevi kuk malo zeza, boli me. Sve drugo okej. Sretno na pregledima ako još tko ima sutra 🤞🥰
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji