![](/media/img/86/e3/13a49ec5e9d3091ac605.jpeg)
Curke, jel imao tko ureaplasmu? Meni je dosao nalaz brisa i pise 10na4. :( ne znam jel to strasno, ali kada guglam, bolje da ne guglam.
Pozdrav žene,
pratim vas i veselim se s vama, ja sam nova trudnica i cekamo nasu bebu da stigne 27.2.2024🥰
Imali smo u subotu prvi ultrazvuk i čuli smo otkucaje srca. Sve je za sada dobro. Samo sa nestrpljenjem cekamo novi ultrazvuk 21.7.😇
Ja sam danas 7 tjedana ali od simptoma nemam skoro nista. Povremeno neko zatezanje u trbuhu i grudima, ali ne bas cesto i ucestalije mokrenje (ali papamo puno lubenice pa je i realno). Da nisam u MPO nebi ni znala da sam trudna😉
Nadam se da nas ima jos bez simptoma. Pratimo se i pisemo. Cuvajte se sve🥰🥰❤️
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
Pozdrav žene,
pratim vas i veselim se s vama, ja sam nova trudnica i cekamo nasu bebu da stigne 27.2.2024🥰
Imali smo u subotu prvi ultrazvuk i čuli smo otkucaje srca. Sve je za sada dobro. Samo sa nestrpljenjem cekamo novi ultrazvuk 21.7.😇
Ja sam danas 7 tjedana ali od simptoma nemam skoro nista. Povremeno neko zatezanje u trbuhu i grudima, ali ne bas cesto i ucestalije mokrenje (ali papamo puno lubenice pa je i realno). Da nisam u MPO nebi ni znala da sam trudna😉
Isto tako kod mene sve bez siptoma… jedan dan ništa, drugi dan me grudi bole i spava mi se previše… to je to 😅 Da nisam bila na pregled i vidjela da je sve okej bila bih zabrinuta
Curke, jel imao tko ureaplasmu? Meni je dosao nalaz brisa i pise 10na4. :( ne znam jel to strasno, ali kada guglam, bolje da ne guglam.
Ja ti ju imam, evo i nakon doze sumameda je opet izolirana. Nakon što su mi otkrili sam.se isto bedirala.jer svašta pišu, ali dosta žena ju vuće i ne uspije se riješiti. Sad čekam sutra da mi jave za novu turu antibiotika. Za sad srećom nije smetala i nadam se da niti neće 😊
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Pozdrav žene,
Isto tako kod mene sve bez siptoma… jedan dan ništa, drugi dan me grudi bole i spava mi se previše… to je to 😅 Da nisam bila na pregled i vidjela da je sve okej bila bih zabrinuta
Utješila si me sada😂😂😂ja sve cekam neku navalu simptoma, ali za sada je sve u fazi mirovanja. Kod mene je problem sto previse citam po internetu🤭 Inace sam imala nedavno i krvarenje (i to svjeza krv ali ne puno) pa sam jurila na hitnu uvjerena da je spontani. Ali hvala Bogu sve je dobro🙏Kazu da zna to biti jer posteljica prelazi preko usca maternice pa puku kapilare. Tako da ja na veliko osluskujem simptome i nadam da bude sve dobro😇
Uzivajte svi 😊
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
Ja sam imala. Popila sam 2 antibiotika i rjesila je se.
Ne misli lose. Bit ce sve okej. Antibiotik ce rjesit to. Obavezno uzmi lactogyn probiotik uz antibiotik.
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Ja sam pred cca.2 tjedna popila Azimed, i moj dragi isto, dr.tjedan idem na kontrolu pa ce valjda opet radit bris. I ja svasta guglala, bzvz.
Ei da vam se javim ja sam u 9+5 tj
morala ipak na pobacaj sa tabletama jer nije bilo protoka krvi tj.nije bilo otkucaja ...
1.7 sam bila jedan dan u bolnici bila sam sva u strahu...al na kraju je oke proslo...obilno krvarenje...bolove i dalje imam nakon 10 dana i dalje malo krvarim ali iskreno svaki dan gledam videa sa bebama i trudnice i to mi jako tesko pada jako sam htjela bebu i nije nam uspijevalo 3-4 godine al eto kad je uspijelo nije u redu neznam...al jako sam razocara cak krivim samu sebe....
Ei da vam se javim ja sam u 9+5 tj
morala ipak na pobacaj sa tabletama jer nije bilo protoka krvi tj.nije bilo otkucaja …
1.7 sam bila jedan dan u bolnici bila sam sva u strahu…al na kraju je oke proslo…obilno krvarenje…bolove i dalje imam nakon 10 dana i dalje malo krvarim ali iskreno svaki dan gledam videa sa bebama i trudnice i to mi jako tesko pada jako sam htjela bebu i nije nam uspijevalo 3-4 godine al eto kad je uspijelo nije u redu neznam…al jako sam razocara cak krivim samu sebe….
Jako mi je žao što to cujem. Zelim ti svu snagu da uspijes prebroditi sa svojim dragim ljudima. Nemojte odustajati. Doći će vrijeme. Hrabro i iako je tesko glavu gore. Daj si vremena koliko treba da to sve probaviš. 💔❤️
Pozdrav žene,
Dobrodosla 🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji