Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eva892
    10. Srpanj 2023. 14:21

Cure koristite li već trusnički jastuk tipa za spavanje? Ja inače spavam na lijevom boku i nije mi problem ni sada, ali probudim se usred noći sa grčem u kuku i onda ajmo malo na desni bok, pa opet nazad. Imam onaj mali ukrasni jastuk da se mogu tebuhom naslonit ali ni to više nije dovoljno pa gledam malo kakvim trudničkih jastuka ima. Gledala sam neki Koala na Evits.hr sa dodatnim jastukom za trbuh i izgleda mi ok pa me zanimaju vaša iskustva. 🤗

👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
    👨1988. 👍
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.
    04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙

Eva892
    10. Srpanj 2023. 14:22

A majko draga pravopisnih grešaka 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

👨1988. 👍
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.

Ana_Maria
    10. Srpanj 2023. 14:48

Sretno svima danas na pregledima i cuvajte se sve cijeli tjedan ovih gadnih vrucina i sparina! ❤️

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

slavonka92
    10. Srpanj 2023. 14:54

Eva892

Ja sam polako počela raditi popis svega što mislim da treba i onda ću postupno micati višak😂 a popis za bolnicu i koliko odjeće za bebu ću vidjeti s frendicom koja je nedavno rodila, jer sama nemam pojma koliko čega treba🤔

Bolnica-stvari za osobnu higijenu,uloške mekane (chicco itd.), jednokratne gaćice, spavaćice ili tajice i majice (u čemu se osjećaš udobnije) svega po 4 komada, jednokratne podloške,ubruse,vlažne maramice,čašu, vode, ja samo nosila energetske pločice, peškire, dvije vrećice za prljavi veš, octanisept ukoliko budeš rezana.  A za rađaonu posebno odvoji uloške i jednokratne gaćice da ti mogu obući nakon poroda. U tu vrećicu za rađaonu staviš i telefon da se poslije možeš javiti svima.  Naravno obavezno i punač za mob. 
    Odjeće nemoj pretjerivati svega po 10 komada  jer svejedno ćeš stalno prati.

Leon 10.10.2018
    Franjo 09.09.2020

Eva892
    10. Srpanj 2023. 15:00

slavonka92

Bolnica-stvari za osobnu higijenu,uloške mekane (chicco itd.), jednokratne gaćice, spavaćice ili tajice i majice (u čemu se osjećaš udobnije) svega po 4 komada, jednokratne podloške,ubruse,vlažne maramice,čašu, vode, ja samo nosila energetske pločice, peškire, dvije vrećice za prljavi veš, octanisept ukoliko budeš rezana. A za rađaonu posebno odvoji uloške i jednokratne gaćice da ti mogu obući nakon poroda. U tu vrećicu za rađaonu staviš i telefon da se poslije možeš javiti svima. Naravno obavezno i punač za mob.
    Odjeće nemoj pretjerivati svega po 10 komada jer svejedno ćeš stalno prati.

Hvala ti, zapisati ću, svaka info dobrodošla😊👌

👨1988. 👍
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.

Noir
    10. Srpanj 2023. 15:11

Ja imam trudnicki jastuk, vise ga muz koristi nego ja. Ja jos uvijek na trbuhu ali s odignutim trbuhom, ne skroz trbusno ko prije. Ne mogu drugacije zaspat, a doktor jos nije nista komentirao oko toga. Bas cu pitsti u srijedu

12/2023 dječak 💙

Ana_Maria
    10. Srpanj 2023. 15:21

Eva892

Cure koristite li već trusnički jastuk tipa za spavanje? Ja inače spavam na lijevom boku i nije mi problem ni sada, ali probudim se usred noći sa grčem u kuku i onda ajmo malo na desni bok, pa opet nazad. Imam onaj mali ukrasni jastuk da se mogu tebuhom naslonit ali ni to više nije dovoljno pa gledam malo kakvim trudničkih jastuka ima. Gledala sam neki Koala na Evits.hr sa dodatnim jastukom za trbuh i izgleda mi ok pa me zanimaju vaša iskustva. 🤗

Ja isto imam trudnicki, super mi je za bok iako i dalje kombiniram bok s ledjima, doktorica mi je zadnji put rekla da se ne zamaram pozama i lezim kako mi pase... ali definitivno preporucam trudnicki, ja sam svoj dobila pa ne mogu nazalost pomoci gdje ga uzeti

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

• Elia
    10. Srpanj 2023. 16:10

Eva892

Ja ti imam koala sa evitas. Hr, odlican je i super je jer se kasnije moze zavezat i koristit za dojenje i da bebu kao gnijezdo ☺️

• Anchiii97
    10. Srpanj 2023. 17:12

Ja danas idem na pregled, trema level 100 😅

Noir
    10. Srpanj 2023. 17:17

Anchiii97

Ja danas idem na pregled, trema level 100 😅

Sretno, sve će biti ok. Tako nam je svima 🙈🙈

12/2023 dječak 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.