Ja nemam muÄnine, ali zato mi se želudac diže na jake mirise. Gledam ovu traku vidim da sam veÄ na pola i razmiÅ”ljam kako je to sve brzo proÅ”lo. Jel i vama vrijeme brzo prolazi?
PokuŔavamo od 11/22
āļø19.3 š
Jutro svima, dobrodosle nove cure, a ostalima koji imaju uskoro preglede, sretno. Ja se osjecam bolje u zadnje vrijeme, nemam stalne mucnine nego onako povremeno. Umor me i dalje prati i stalno bih spavala. Muz mi se izlanuo nekim njegovim prijateljima sto me ljuti jer sam htjela pricekati bar to ponedjeljka, do drugog pregleda. On ne razumije moj strah, i uvjeren je da ce sve biti uredu. Cak se ne slaze sa mojom odlukom za panoramu, misli da je to nepotrebno. Zavidin mu na opustenosti.Ā
34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Dobro jutro buduÄe mame. Trebala bih malu pomoÄ od vas. Kako uskoro ulazim u 9 tjedan razmiÅ”ljam o Prenatalnim testovima. Dvoumim se izmeÄu dva: panorama i you51. Možete li mi pomoÄi ako mi napiÅ”ete koji ste radili, koji biste vi preporuÄili i zaÅ”to.
InaÄe sam i Zagreba. Äitam vas i pratim. Hvala na svim odgovorima š.Ā
Dobro jutro buduÄe mame. Trebala bih malu pomoÄ od vas. Kako uskoro ulazim u 9 tjedan razmiÅ”ljam o Prenatalnim testovima. Dvoumim se izmeÄu dva: panorama i you51. Možete li mi pomoÄi ako mi napiÅ”ete koji ste radili, koji biste vi preporuÄili i zaÅ”to.
InaÄe sam i Zagreba. Äitam vas i pratim. Hvala na svim odgovorima š.Hej! Äestitam na trudnoÄi i neka bude Å”kolska i dosadna! Å to se NIPT-a tiÄe, iskreno ne znam kakve su cijene, ali ja sam osobno radila Nifty standard proÅ”li tjedan u kojemu su rezultsti rizika na 3 najÄeÅ”Äa sindroma plus spolne aneuploidije kromosoma i koÅ”talo me 500ā¬. Jedini je uvijet da treba biti trudnoÄa barem 10 tjedana jer je onda test daleko pouzdaniji obzirom da se beba veÄ razvila viÅ”e manje, plus njen krvotok se odvojio od majÄinog i lakÅ”e je izdvojiti fetalnu krv i nemoguÄe je da se zabunom uzme majÄina i dobiju krivi rezultati š sad Äekam samo da nazovu s rezultatima š s time da obavezno prije uzimanja naprave detaljni UZV, mjerenje nuhalnog nabora, gleda se nosna kost, srce,cijela anatomija bebe da se vidi postoji li neka fiziÄka abnormalnost vidljiva na oko
Hvala na odgovoru. Äitala sam dosta o testovima,ali Å”to viÅ”e Äitam, manje i znam. Za sad imam miÅ”ljenje da je Nifty najviÅ”e zastupljen i da ga lijeÄnici najviÅ”e i nude. Možda jer je bio prvi na tržiÅ”tu. Sad od Å”ume ne vidim stablo pa stoga želim i vaÅ”e miÅ”ljenje i iskustva.Ā
Da vidjela sam da neki labarstoriji rade tipa doÄem i izvade krv. Ne traže nalaz uzv. Meni bi najbolje bilo, bila sam prije 4 dana na uzv i sve je ok, ponuda uzv plus test. Moram joÅ” googlati. Pa eto ako koja buduÄa mama ima iskustva da me uputi tko to radi u Zagrebu.Ā
Mame kojima je ovo druga trudnoÄa. Jeste li s prvim koristili možda avent boÄice? Ja sam s prvim mam i sad mi kuma kupila nove aventove natural response ali mala boÄica od 125 ml doÄe sa sisaÄem 2. Ne znam kakav je protok, jel trebam možda uzeti jedinicu?
šāāļø - 35šš»āāļø - 36
š -19.3.2018.
4.4. ā
24.4. p.p. imamo ā¤ļø
31.5. stiže nam 2. deÄko š©µ
16.12. stigao Vito, āļø3760g iš53cm. š©µ
Caliopi mogu li znati kolika je bila cijena sve zajedno.Ā
Mame kojima je ovo druga trudnoÄa. Jeste li s prvim koristili možda avent boÄice? Ja sam s prvim mam i sad mi kuma kupila nove aventove natural response ali mala boÄica od 125 ml doÄe sa sisaÄem 2. Ne znam kakav je protok, jel trebam možda uzeti jedinicu?
Protok je jaÄi iĀ brže ide. Trebala bi uzeti 1
MissĀ mi smo imali i Avent i Mam. Moram reÄi da su mi mam s duplim dnom bolje. Nikad zapravo nisam ni doÅ”la do sisaÄa br 2 na aventu.
I Mam sam imala sve sa sporijim otpustom. Nagutavao bi se zraka, povracao, imao grceve, koma.Ā
Bas je islo tesko privikavanje na bocicu. Kupila sam mu i onu mimijumi (ja ju zovem sisa) isto bezveze. Mam su zakon!
Mamašš¼āāļø28
Tatašāāļø32
Kš§ š 09/21
Lš¶š©µ 11/23
Curke sretno na pregledima, javite se, cekami vas s lijepim vijestima ā¤ļø
Bravo za juÄeraÅ”nje dobre preglede š„³š¤©
Mamašš¼āāļø28
Tatašāāļø32
Kš§ š 09/21
Lš¶š©µ 11/23
Pozdrav cure!!! ššš
Äitam vas neko vrijeme, ali nisam se javljala jer sam joÅ” uvijek u strahu. Dugo smo Äekali na trudnoÄu, iÅ”li i na ivf, da bi se hvala Bogu, dogodilo prirodno. šĀ
ProÅ”li tj sam radila Panoramu i uzv kod dr UjeviÄ koja je rekla da je sve super. Nalaz joÅ” nije stigao.Ā
Ali......od juÄer ne osjeÄam niÅ”ta od trudnoÄe. MuÄnine stale s 12 tt negdje. Danas mi stigao jeftini fetal doppler s kojim nisam uspjela naÄi otkucaje. ProÅ”li tj.mi moja dr rekla da se opustim, da se niÅ”ta ne može napraviti viÅ”e, pijem duphastone i vitamine. SljedeÄi pregled tek 7.8., a ludim sad jer se bojim da se nije Å”ta dogodilo. Znam da nije dobro ni svaki Äas trÄati na preglede. ProÅ”li tj sam radila 2 x uzv jer sam radila Panoramu i obiÄan probir u bolnici koji je isto doÅ”ao dobar, samo je dobni rizik poveÄan, ali to sam znala i bez njega. JoÅ” nismo nikome ni rekli iako mi se trbuh veÄ nazire.Ā Znam da ima ovdje cura sa sliÄnim iskustvima pa vjerujem da Äete razumjeti.Ā
Stavila sam i ticker, nadam se da sam dobro. Iako mi on kaže 13+0, a po mom sam 13+2.Ā
š©39, š±āāļø40, š¦ 7 g, pokuÅ”avamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoÄa
Stiže curica. š
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Sortiraj odgovore
Najstariji