Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lil_me
    20. Studeni 2022. 21:10

razigrana

Cure, molim vas za pomoc. Ima jedna sestra koja mi je posebno draga i odlicno se brine za mog Luku pa bih joj kupila neku sitnicu cisto znak paznje. Ne mogu se niceg sjetiti pa pitam vas ak imate ideju?

Neku narukvicu, nista skupo, a podsjećat će je na vas

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

lil_me
    20. Studeni 2022. 21:34

Što mislite koliko je šteta ne kupiti one Frida proizvode?
    Je li umjesto one peri mom boce možemo običnom bocom se polijevati, špricati octenimseptom?

ZM 7.3

razigrana
    20. Studeni 2022. 21:44

lil_me

Je li umjesto one peri mom boce možemo običnom bocom se polijevati, špricati octenimseptom?

Draga, nemoj bacati novce... evo ja se ispirem fizioloskom, imala 2 sava. Ni octenisept ne koristim.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

lil_me
    20. Studeni 2022. 21:48

razigrana

lil_me

Draga, nemoj bacati novce… evo ja se ispirem fizioloskom, imala 2 sava. Ni octenisept ne koristim.

Hvala ti baš.. 
    Ti šavovi su oni koji se ne skidaju?
    Kako se osjećaš :), kako beba?

ZM 7.3

razigrana
    20. Studeni 2022. 21:51

lil_me

razigrana

lil_me

Draga, nemoj bacati novce… evo ja se ispirem fizioloskom, imala 2 sava. Ni octenisept ne koristim.

Hvala ti baš..

Meni su poceli otpadati jer je vec proslo nekoliko dana. Super sam, cekam da otpuste bebicu, dobro papa, ja se izdajam, poceo je jesti moje mlijeko. Ocekujem da ce nas otpustiti u sljedeca 2 dana.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Queen_of_North
    21. Studeni 2022. 08:11

razigrana

lil_me

razigrana

lil_me

Hvala ti baš..

Meni su poceli otpadati jer je vec proslo nekoliko dana. Super sam, cekam da otpuste bebicu, dobro papa, ja se izdajam, poceo je jesti moje mlijeko. Ocekujem da ce nas otpustiti u sljedeca 2 dana.

Jos ste u bolnici, koliko vec dana? A sto je s bebicom?
    Sjecam se kad sam rodila sam htjela sto prije kuci izaci, a morali smo ostati zbog zutice, to mi je bila nocna mora 😂

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Lonmi
    21. Studeni 2022. 08:24

Cure jel prekomjerna doza probiotika moze biti opasna u trudnoći?
    Pa ja sam zabunom umjesto 1 na dan pila 1 uz antibiotik svakih 12h.
    Ne znam kako sam se toliko zbunila 🤦‍♂️😔, evo jednostavno kako sam njega tako sam i probiotik. Mislim ne mogu ih izvaditi van.
    Naravno da pise da se dnevna doza ne smije prekoraciti.

Queen_of_North
    21. Studeni 2022. 08:40

Lonmi

Ne znam kako sam se toliko zbunila 🤦‍♂️😔, evo jednostavno kako sam njega tako sam i probiotik. Mislim ne mogu ih izvaditi van.

Ma mislim da nije uopce opasna, dapace, pa i ja sam koristila tako uz antibiotik ili sat poslije uzimanja antibiotika, samo ces imati visd dobrih bakterija sto je super :) a ovo za dnevnu dozu, to moraju napisati da se ograde od potencijalnog predoziranja ali ovo tvoje nije taj slucaj ni priblizno... Kako zub?

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

• MalaKata
    21. Studeni 2022. 08:45

Queen_of_North

Lonmi

Ma mislim da nije uopce opasna, dapace, pa i ja sam koristila tako uz antibiotik ili sat poslije uzimanja antibiotika, samo ces imati visd dobrih bakterija sto je super :) a ovo za dnevnu dozu, to moraju napisati da se ograde od potencijalnog predoziranja ali ovo tvoje nije taj slucaj ni priblizno… Kako zub?

Ne može biti opasno, samo probiotik trebas piti u razmaku od 3 sata od antiobiotika, ako piješ skupa, onda antibiotik djeluje i na dobre bakterije iz probiotika. Ovo ne vrijedi jedino ako piješ boulardi. 
    Ima cak jedna studija kojom je dokazano da ako trudnica pije probiotike na kraju trudnoće, da će beba imati manje grčeve. 

Lonmi
    21. Studeni 2022. 08:58

Bas Boulardi pijem. Pa ja ne kuzim kako sam ja umislila da uz svaku tabletu antibiotika popijem probiotik 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
    Lijepo pise 1 kapsula na dan, i magistra je muzu objasnila isto. Sad sam 3 dana po 2 popila. Trudnicki mozak i ovi bolovi...... 
    Nadam se eto zbilja da ne moze ta povecana doza stetiti, ipak u trudnoći treba pripaziti sa tabletama, a pijem jos i taj antibiotik.
    Zub je i dalje bolan, tj. meso oko njega, obraz, uho.... kao da ovaj antibiotik nema efekta. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.