Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    18. Listopad 2022. 22:51

BlairWaldorf

buhtlica23

lil_me

buhtlica23

Lonmi

Cure evo i nas s pregleda. Beba ok, 1840g nekih, ali ja moram cim vise lezati jer je cervix smeksan i uloziv. Kaze doktorica nek ga cim vise stedim.
    Mogu si sve zamisliti mirovanje uz moje dijete, ali nekako cemo probati 😅

Ajme moja je procijenjena na 2280g 😂
    Prasica mala 😂😂😂
    Iako po uzv je ona za 34 tt

Hej, zasto to i kako?
    Ili od sada dobivaju brzo na kilaži

Pa evo kazu dugacka je ima duge noge (skoro 3 tjedna duze) i ostale mjere su vece i procjena sveukupna je da je veca za 2 tjedna i par dana. Na zadnjem pregledu (prije 2 tjedna) je bila oko 1890g a danas kazu 2280g. Ali doktorica je zadovoljna kaze da lijepo napreduje. Cak i predobro 😂 i da sad se debljaju i dobijaju na tezini puno brzo nego inace 🙂

Meni nista nisu mjerili tako da ne znam duljinu, samo tezinu 🤷 moj je točno u dan - štreber 😋

Tezinu su dobili iz tog sto su mjerili i na temelju toga ide procjena 😀

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• marinelammm
    19. Listopad 2022. 00:00

Ćao,
    Jel neka možda ima problema sa zadržavanjem mokraće, ulazim u 30.tj i događa mi se kad kihnem a nekad i ovako. Baš me brine da će mi ostati to tako 

ancy2010
    19. Listopad 2022. 00:02

Avocado

buhtlica23

ancy2010

buhtlica23

Lonmi

Cure evo i nas s pregleda. Beba ok, 1840g nekih, ali ja moram cim vise lezati jer je cervix smeksan i uloziv. Kaze doktorica nek ga cim vise stedim.

Ajme moja je procijenjena na 2280g 😂
    Prasica mala 😂😂😂
    Iako po uzv je ona za 34 tt

I moj je nekidan dan na uzv ima 2250g, kaze dr da je velicina bebe za 34 tjedna, komad bebe😅

O dobro je da nisam jedina cija je beba veca 😂 neka njih samo neka rastu 😁😁

Moj je na 30+3 imao 2 kg 😃

Dobar je i on😅 bit ce nam preko 4 kg🤭

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

keti91
    19. Listopad 2022. 00:15

Lonmi

Probaj mirovsti koliko je moguce moja je procjenjena na 2800 e sad cemp u ponedjeljak vidjet koliko je dobila.jos na kilazici

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Martina2020
    19. Listopad 2022. 00:42

marinelammm

Ćao,
    Jel neka možda ima problema sa zadržavanjem mokraće, ulazim u 30.tj i događa mi se kad kihnem a nekad i ovako. Baš me brine da će mi ostati to tako

Hej, evo i meni se isto događa, par put sam se već prestrašila da ne bi bila plodna voda, ali nije. Meni je treća trudnoća pa vjerujem da zato. A i malac je na zadak i lupa me nogama Direkt dolje pa mi je baš veliki pritisak stalno... Nadam se da bude prošlo s porodom, a do onda radim Kegelove vježbe, štetiti ne mogu :)

• ribic
    19. Listopad 2022. 03:16

Avocado

ribic

Avocado

Cure, kako otvaramo rodiljni? Ja sam sad na komplikacijama, od 4.11. bi trebala bit na rodiljnom. Jel nosim nešto prije na hzzo ili na kraju mjeseca doznaku i zahtjev? (Kao što sam i za komplikacije)

Kak je tebi od 4.11.? Tad je i meni, a ja sam 31+2 🤔

I ja sam po zadnjoj mengi… ovo šta mi tu piše je po IVF kalkulatoru i transferu… a gin mi je rekla 4.11. (po zadnjoj menstruaciji) 🤷‍♀️

Aha. Znaci onda bi ti zadnja menga trebala bit 13.3. (kao i meni). Meni je po tome izracun…

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Lonmi
    19. Listopad 2022. 06:00

I ja sam mislila da ce imati vise, tj. da bi mogle biti i 2kg, ali bas gledam, prvo dijete mi je imalo isto oko 1900g u ovom periodu tako da je ok 😊, rodila se sa 3520g gestacijske dobi za 39 tt, a oni forsirali porod na mojih 40+3 😒🥴.
    A eto ne znam cure cemu sad to mirovanje. Unutarnje usce je zatvoreno, T oblik, cervix dug 35mm, ali smeksan i uloziv, nije rekla koliko, samo napisala koliko samo da je uloziv. Meni se to cini kao potpuno uredan nalaz za drugorotku i za ove tj. Makar ona meni vodi trudnocu pod mrvicu manju jer je upisala krivi datum zadnje menstruacije i nemam ju zivaca stalno ispravljati za tih 5 dana, nisu ni bitni sad toliko. 
    Nije to sad strogo mirovanje, nece ga ni biti vise u ovim tj, samo je rekla da stediti cervix koliko god mogu, znaci cim manje hodanja, stajanja i ono najbitnije sjedenja da se smanji pritisak. Bebina glava jako stisce dolje jer je jako nisko i jedini nacin je ova antigravitacijska poza 😂. Mislim necu sad lezati po cijele dane jer nazalost ni ne mogu, samo cu svaki cas leci bar na par min koliko mi dijete dozvoli pa da doguramo s ovakvim nalazom bar do 37 tt. Uzas je ovaj pritisak dolje. 
    Pa jel su vam svima bebe procijenjene teze u ovim tj? Moja je mrsavica onda 😂
    Drugorotke, viserotke kakvi su vama nalazi sad vec u ovim tj? 

santina
    19. Listopad 2022. 06:25

Cure odlicno za super preglede. Samo neka bebice rastu. Iako oko te procjene kilaze znaju dooooobroo da  fulaju. I to sve zavisi koji doktor radi.
    U prvoj trudnoci, dok sam lezala u bolnici, svake sedmice su radili biometriju i meni te mjere bile bitnije od svega. I onda kad vidim tjedan dana kasnije da malo ili manje dobila ubedacim se skroz. Dok mi nisu objasnili.. i dok nisam shvatila na porodu da znaju fulati i po 800gr.
    Ali najbitnije da ima napredka od prosli put. 

Neko je pitao za bjezanje urina. U mom slucaju, to je ostalo kao trajna posljedica nakon poroda. Pogorsalo se pogotovo kako mi stavili serklaz. Sta ce biti nakon drugog poroda boga pitaj. Ali ono sto bih def preporucila, nositi steznik poslije! Ja sam dobila i prolaps maternice, pa je to pogorsavalo stanje. Medjutim, ja sam inace sitna, kg su odmah otisli i gdje god sam usla traziti steznik najmanje velicine, prvo su me svi pitali sto ce mi, drugo sve mi je bilo veliko i nisam imala sta nositi. Tek par mjeseci kasnije sam nasla neke jace gace, koje su me donekle stiskale i imam osjecaj da su mi one pomogle. Ali steta je vec bila ucinjena. Dakle moja topla preporuka. Nosite steznike poslije poroda, da se sve sto prije vraca na svoje mjesto!

Tina0409
    19. Listopad 2022. 08:25

Cure,
    Evo moje miške.bile na kontroli lijepo se razvija,naprednija je za tjedan dana.Glavica joj već ,pa me zanima tko zna jel postoji još mogućnost da se drugačije okrene ili ostane u tom položaju?
    Bas sam sada vadio krv za secer,popila secer i vodu i sad čekanje.😏
    https://ibb.co/gMdKb0t

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

• Salvatore19
    19. Listopad 2022. 09:15

Cure, kaj je to trudnicka knjizica? Ja to nemam 🤣 
    Vidim i po popisima za torbu za rodiliste da pise trudnicka knjizica. Dal se to dobi kasnije u bolnici ili je to nesto drugo? 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.