Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    19. Listopad 2022. 09:35

Tina0409

Cure,
    Evo moje miške.bile na kontroli lijepo se razvija,naprednija je za tjedan dana.Glavica joj već ,pa me zanima tko zna jel postoji još mogućnost da se drugačije okrene ili ostane u tom položaju?
    Bas sam sada vadio krv za secer,popila secer i vodu i sad čekanje.😏
    https://ibb.co/gMdKb0t

Naravno da se moze okrenuti - sve skoro do kraja :) Evo kumce se s 37tt prosle god okrenulo

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

razigrana
    19. Listopad 2022. 09:47

Salvatore19

Cure, kaj je to trudnicka knjizica? Ja to nemam 🤣
    Vidim i po popisima za torbu za rodiliste da pise trudnicka knjizica. Dal se to dobi kasnije u bolnici ili je to nesto drugo?

Mozda se to dobije u bolnici? Ja to zasad nemam jer sam privatno vodila trudnocu... imam sve skupljene nalaze.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Lonmi
    19. Listopad 2022. 09:49

razigrana

Salvatore19

Vidim i po popisima za torbu za rodiliste da pise trudnicka knjizica. Dal se to dobi kasnije u bolnici ili je to nesto drugo?

Mozda se to dobije u bolnici? Ja to zasad nemam jer sam privatno vodila trudnocu… imam sve skupljene nalaze.

Nemam ni ja, doktorica printa nalaze i to nosim u fasciklu. 

BlairWaldorf
    19. Listopad 2022. 09:54

Ma te mjere nisu vjerodostojne, bitno da ima pomaka od zadnji put. Meni sestričnoj govorili da će biti mali debeljuco na kraju se rodio mali dugi mršavko- fulali za skoro kilogram. 🤷
    Nemam ni ja trudničku, samo nalaze. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• klarolina
    19. Listopad 2022. 10:19

Ja sam pitala doktoricu za tu trudničku knjižicu kad sam na početku vidjela da se posvuda spominje i rekla mi je da su to ostatci nekih prošlih vremena i da rijetko koji doktor to još koristi. Meni sve slike, videe i nalaze stavi na USB koji sam kod nje dobila, plus klasika isprintan nalaz

BlairWaldorf
    19. Listopad 2022. 10:22

Avocado

ribic

Avocado

ribic

Avocado

Cure, kako otvaramo rodiljni? Ja sam sad na komplikacijama, od 4.11. bi trebala bit na rodiljnom. Jel nosim nešto prije na hzzo ili na kraju mjeseca doznaku i zahtjev? (Kao što sam i za komplikacije)

Kak je tebi od 4.11.? Tad je i meni, a ja sam 31+2 🤔

I ja sam po zadnjoj mengi… ovo šta mi tu piše je po IVF kalkulatoru i transferu… a gin mi je rekla 4.11. (po zadnjoj menstruaciji) 🤷‍♀️

Aha. Znaci onda bi ti zadnja menga trebala bit 13.3. (kao i meni). Meni je po tome izracun…

Daaa 😃 13.3. 😃

Meni 20.3 znači i meni uskoro slijedi otvaranje porodiljnog ☕🥧

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

buhtlica23
    19. Listopad 2022. 10:29

BlairWaldorf

Avocado

ribic

Avocado

ribic

Avocado

Cure, kako otvaramo rodiljni? Ja sam sad na komplikacijama, od 4.11. bi trebala bit na rodiljnom. Jel nosim nešto prije na hzzo ili na kraju mjeseca doznaku i zahtjev? (Kao što sam i za komplikacije)

Kak je tebi od 4.11.? Tad je i meni, a ja sam 31+2 🤔

I ja sam po zadnjoj mengi… ovo šta mi tu piše je po IVF kalkulatoru i transferu… a gin mi je rekla 4.11. (po zadnjoj menstruaciji) 🤷‍♀️

Aha. Znaci onda bi ti zadnja menga trebala bit 13.3. (kao i meni). Meni je po tome izracun…

Daaa 😃 13.3. 😃

Meni 20.3 znači i meni uskoro slijedi otvaranje porodiljnog ☕🥧

Blair bila sam ti napisala negdje 45 dana prije poroda  mozes otvorit ili 28 dana prije poroda. Meni je 45 dana prije poroda u nedjelju 30.10. znaci tebi je sredinom 11. 😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

snowwhite1410
    19. Listopad 2022. 10:56

Cure samo da kažem one piđame što sam naručila to je katastrofa 😭😭😭 materijal loš model isto tako 😭😭😭eto toliko sam mislila da sam našla i nakraju moram vratiti i čekat povrat novca baš mi ide to na živce 😅

• Salvatore19
    19. Listopad 2022. 11:08

snowwhite1410

Cure samo da kažem one piđame što sam naručila to je katastrofa 😭😭😭 materijal loš model isto tako 😭😭😭eto toliko sam mislila da sam našla i nakraju moram vratiti i čekat povrat novca baš mi ide to na živce 😅

Gdje si narucila, mozes napisati opet? Da se drugi ne opecemo isto 🙈

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

puna_pitanja
    19. Listopad 2022. 11:14

Salvatore19

Mi u zg to nemamo 🙂 to ovisi od sredine u kojoj si, al dobije se na pocetku trudnoce i zapravo se unutra pisu statusi sa svakog pregleda, meni djeluje zgodnije nego nositi sve nalaze, al eto 🙂

30g, OTP 10.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.