Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    19. Listopad 2022. 15:08

keti91

Cure zanima me dal se smije na ctg sta ponijeti slatko da ju probudim ako bude spavala??

I slatko i slano i vodu 😂

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

NanaJ
    19. Listopad 2022. 15:17

Lonmi ma razumijem te u potpunosti i slazem se s tobom. I sama osjetis koliko mozes a koliko ne i toga se pridrzavat jos malo o eto i druge bebice 😁😁
    Sto se tice troskova, ma joj skupo je otici u ducan po osnovne stvari a kamo li ne pripremiti sve za bebu pogotovo ako je prvo dijete i nemas od koga uzet neke stvari. Meni je prvo i prvo je i s moje i s muzeve strane tako da tipa robicu i takve stvari nisam imala od koga uzet a i da jesam iskreno ne znam da li bi uzela jer onda pazi da se ne unisti ovo ono. Mi smo samo na te vece stvari vec iskesirali oko 20 tisuca s tim da na autosjedalicama i kolicima nisam spara. Robicu jos nisam kupila doslovno nemam nista to cu za 2 tjedna pokupovat sve i pokusat ne pretjerat jer znam da ce brzo prerast. Mama mi je uzela sve za higijenu (pelene, kreme, kadicu, tetrice, toplomjer, sampone…) tako da cu bar tu usparat 🤷🏻‍♀️

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

NanaJ
    19. Listopad 2022. 15:21

Salvatore19

snowwhite1410

Salvatore19

snowwhite1410

Cure samo da kažem one piđame što sam naručila to je katastrofa 😭😭😭 materijal loš model isto tako 😭😭😭eto toliko sam mislila da sam našla i nakraju moram vratiti i čekat povrat novca baš mi ide to na živce 😅

Gdje si narucila, mozes napisati opet? Da se drugi ne opecemo isto 🙈

To je ovo https://hr.factcool.com/?gclid=CjwKCAjwwL6aBhBlEiwADycBIMrjCp_pwjBTBrLPeq3rhvIYR3ZKTd6vZulH3EkEDaA2E-Du38kdIhoCEFsQAvD_BwE😭😭😭

Ajoj, bas steta!
    Ona iz women's secreta mi se cinila lijepa, mozda uzet takvih par komada?
    Ja sam uzela one trudnicke, s tim da sam uzela 3x vece nego mi trebaju hahah. Ali bas me briga, bolje da je meni to siroko i udobno, ne idem na modnu reviju.

Pogledajte si c&a meni daleko najbolja kvaliteta pidzama ja imam 2 njihove doslovno peri deri. I sad sam uzela u calzedoniji isto jednu na kopcanje jer ne volim spavacice i tako je kvaliteta i mekana tako da bude i ona peri deri. S tim da nisam uzimala trudnicke nego obicne tako da cu ih imat za poslje.

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

• Salvatore19
    19. Listopad 2022. 15:25

NanaJ

Lonmi ma razumijem te u potpunosti i slazem se s tobom. I sama osjetis koliko mozes a koliko ne i toga se pridrzavat jos malo o eto i druge bebice 😁😁
    Sto se tice troskova, ma joj skupo je otici u ducan po osnovne stvari a kamo li ne pripremiti sve za bebu pogotovo ako je prvo dijete i nemas od koga uzet neke stvari. Meni je prvo i prvo je i s moje i s muzeve strane tako da tipa robicu i takve stvari nisam imala od koga uzet a i da jesam iskreno ne znam da li bi uzela jer onda pazi da se ne unisti ovo ono. Mi smo samo na te vece stvari vec iskesirali oko 20 tisuca s tim da na autosjedalicama i kolicima nisam spara. Robicu jos nisam kupila doslovno nemam nista to cu za 2 tjedna pokupovat sve i pokusat ne pretjerat jer znam da ce brzo prerast. Mama mi je uzela sve za higijenu (pelene, kreme, kadicu, tetrice, toplomjer, sampone…) tako da cu bar tu usparat 🤷🏻‍♀️

Ma da, kad gledas, posto su zimske bebe, da uzmes 2 bolje deblje dekice, tipa za setnju i u kolica, takva jedna nije ispod 300kn. I za 2, vec 600kn 🙈
    Ja uzela sebi 2 grudnjaka za dojenje, jedan 350kn, ta dva 700kn. Nabere se samo tako. Odem po 2-3 stvari i potrosim 1000kn. Tak da smo svaki mj pomalo uzimali, da nije sve odjednom. 
    A tetra pelene da ne pricam koliko su skupe, a kazu svi da ti trebaju po 15-20kom. A ono, 3 komada 100tinjak kn. Na kraju sam nesto uzela u c&a, 3kom 70kn, i nasli smo paket od 10 komada za nekih 150-160kn ak se dobro sjecam... 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

• klarolina
    19. Listopad 2022. 15:35

snowwhite1410

Salvatore19

snowwhite1410

Cure samo da kažem one piđame što sam naručila to je katastrofa 😭😭😭 materijal loš model isto tako 😭😭😭eto toliko sam mislila da sam našla i nakraju moram vratiti i čekat povrat novca baš mi ide to na živce 😅

Gdje si narucila, mozes napisati opet? Da se drugi ne opecemo isto 🙈

To je ovo https://hr.factcool.com/?gclid=CjwKCAjwwL6aBhBlEiwADycBIMrjCp_pwjBTBrLPeq3rhvIYR3ZKTd6vZulH3EkEDaA2E-Du38kdIhoCEFsQAvD_BwE😭😭😭

Ajme factcool, oni preprodaju robu od Turaka s trendyol ili tako nešto. Jednom naručila i umirala s frendicom od smijeha na šta je to ličilo, materijal koma, šavovi ko da neka vrtićka grupa zarobljena šivala u sweatshopu. Naleti se na tu i tamo nešto ok al ne isplati se riskirati. 
    Meni stigle spavaćice i pidžame i prepreprezadovolja sam, vidim da ih ima na preodličnim popustima na Best Secretu pa sam mislila naručiti još koju, DKNY pidžame sam platila snižene s 900 na nepunih 300kn i božanstvene su. 

• klarolina
    19. Listopad 2022. 15:44

Satsuke

Drage cure, ja sam sve troškove za opremanje za bebu upisivala u ekselicu, zbog preglednosti i usporedbe što smo gdje kupili i koliko platili i iznos se već popeo na preko 17 tisuća kn. Zavrtilo mi se u glavi, a još nam nedostaje nosiljka za bebu. 🤦

Nismo imali baš od koga dobiti rabljeno, osim odjeće, tako da je ovo valjda rezultat. Ali moram priznati da nisam očekivala da će to bit toliko skup poduhvat.😂
    U drugim vijestima, beban lijepo napreduje i konstantno mirovanje očito funkcionira, jer mi više nije toliko nabijen na cerviks i ne boli više.🥰
    Super za preglede i lijepe vijesti i pusa curama u bolnici.

E da, samo kolica, baza, jaje i krevetić 15k. Pa si pomisliš ok to je to od tih velikih troškova ali ne, ove sitne stvari su ispale još 5… od toplomjera, aspiratora i bočica do odjeće i za bebu i za mene,  i pelena plus kozmetike  (s kojima je ovo tek početak :D) skupi se da padneš na dupe. Plus vođenje trudnoće i svi dodatni testovi i pretrage plus dodatci prehrani oko 10k, a di je još porod. Mi imamo sreću u nesreći da nam je propao medeni mjesec koji je trebao biti mjesec dana po Africi pa smo prenamijenili sredstva 

BlairWaldorf
    19. Listopad 2022. 15:44

Snowwhite bas mi je zao da ti ne paše- preko slike je bas  lijepo izgledalo. Ja sam kupila one kičaste trudničke sa gumbićima s desne i lijeve strane. 
    Što se tiče troskova i mi smo dosta potrosili, bolje da ne računam. Robice sam dosta dobila. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

NanaJ
    19. Listopad 2022. 15:49

Salvatore19

NanaJ

Ma da, kad gledas, posto su zimske bebe, da uzmes 2 bolje deblje dekice, tipa za setnju i u kolica, takva jedna nije ispod 300kn. I za 2, vec 600kn 🙈
    Ja uzela sebi 2 grudnjaka za dojenje, jedan 350kn, ta dva 700kn. Nabere se samo tako. Odem po 2-3 stvari i potrosim 1000kn. Tak da smo svaki mj pomalo uzimali, da nije sve odjednom.
    A tetra pelene da ne pricam koliko su skupe, a kazu svi da ti trebaju po 15-20kom. A ono, 3 komada 100tinjak kn. Na kraju sam nesto uzela u c&a, 3kom 70kn, i nasli smo paket od 10 komada za nekih 150-160kn ak se dobro sjecam…

Bas to. Ja sad cekam ovaj sajam pa idem po posteljinu od dado&rocco jer imam cutie cloud krevetic i koliko sam vidjela samo oni rade za njihove krevetice plahte a jedna plahta izmedu 150 i 250 kn 🤦🏻‍♀️ bar da ih ugrabim na 20% popusta ja bi bila sretna hahahah. Za one pojedinacne zastitne ogradice da ne pricam samo za njih 450 kn pa luuuudo 😂 a gdi su jos dekice kako kazes deblje jer treba ti jedna za kolica jedna za krevetic i eto ti ga na. Hahahahahah ja sam danas na tablete dala 622 kn a komplikacije 4250 😂🤦🏻‍♀️

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

• Ana_
    19. Listopad 2022. 16:04

Ja inače ne nosim pidžame, a spavaćice još manje, tako da mi se ne isplati trošiti previše novaca na to. Ja ću kao i Blair kupiti one kicaste, ali su bar jeftine. Pa nek čekaju kasnije u ormaru kad krenem na drugo dijete da ih još jednom iskoristim 😂
    Do sad smo za kolica, krevetić, madrac i ormar iskesirali oko 12000kn, bolje da ne razmišljam koliko ćemo još. 
    Makar, roditelji su nam rekli kupiti jaje, moja teta je kupila krevetić, tako da je cifra malo manja ipak 😁
    Sad lagano da kupim tetrice, još malo robice, kozmetiku... Imam još dovoljno vremena pa mogu polako. 

• Salvatore19
    19. Listopad 2022. 16:08

Jao, te preglede i dodatke prehrani/lijekove nisam bi racunala.... i bolje da nisam hahaha. 

Mene to sve bas frustrira, i to kaj tak male naknade daju, i onda stalno govore da radas djecu. Da ne pricam probleme kod poslodavca, tipa mene vrlo vjerojatno ceka otkaz nakon kaj se vratim s porodiljnog, jer su preuvrijedeni sto sam osla na komplikacije. 

Onda si mislim isto tako, mi si jos mozemo priustiti, nismo gladni ni u minusu ni nista... kako je ljudima koji stvarno si ne mogu priustiti. Ne znam stvarno

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani