Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NanaJ
    19. Listopad 2022. 15:17

Lonmi ma razumijem te u potpunosti i slazem se s tobom. I sama osjetis koliko mozes a koliko ne i toga se pridrzavat jos malo o eto i druge bebice 😁😁
    Sto se tice troskova, ma joj skupo je otici u ducan po osnovne stvari a kamo li ne pripremiti sve za bebu pogotovo ako je prvo dijete i nemas od koga uzet neke stvari. Meni je prvo i prvo je i s moje i s muzeve strane tako da tipa robicu i takve stvari nisam imala od koga uzet a i da jesam iskreno ne znam da li bi uzela jer onda pazi da se ne unisti ovo ono. Mi smo samo na te vece stvari vec iskesirali oko 20 tisuca s tim da na autosjedalicama i kolicima nisam spara. Robicu jos nisam kupila doslovno nemam nista to cu za 2 tjedna pokupovat sve i pokusat ne pretjerat jer znam da ce brzo prerast. Mama mi je uzela sve za higijenu (pelene, kreme, kadicu, tetrice, toplomjer, sampone…) tako da cu bar tu usparat 🤷🏻‍♀️

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

NanaJ
    19. Listopad 2022. 15:21

Salvatore19

snowwhite1410

Salvatore19

snowwhite1410

Cure samo da kažem one piđame što sam naručila to je katastrofa 😭😭😭 materijal loš model isto tako 😭😭😭eto toliko sam mislila da sam našla i nakraju moram vratiti i čekat povrat novca baš mi ide to na živce 😅

Gdje si narucila, mozes napisati opet? Da se drugi ne opecemo isto 🙈

To je ovo https://hr.factcool.com/?gclid=CjwKCAjwwL6aBhBlEiwADycBIMrjCp_pwjBTBrLPeq3rhvIYR3ZKTd6vZulH3EkEDaA2E-Du38kdIhoCEFsQAvD_BwE😭😭😭

Ajoj, bas steta!
    Ona iz women's secreta mi se cinila lijepa, mozda uzet takvih par komada?
    Ja sam uzela one trudnicke, s tim da sam uzela 3x vece nego mi trebaju hahah. Ali bas me briga, bolje da je meni to siroko i udobno, ne idem na modnu reviju.

Pogledajte si c&a meni daleko najbolja kvaliteta pidzama ja imam 2 njihove doslovno peri deri. I sad sam uzela u calzedoniji isto jednu na kopcanje jer ne volim spavacice i tako je kvaliteta i mekana tako da bude i ona peri deri. S tim da nisam uzimala trudnicke nego obicne tako da cu ih imat za poslje.

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

• Salvatore19
    19. Listopad 2022. 15:25

NanaJ

Lonmi ma razumijem te u potpunosti i slazem se s tobom. I sama osjetis koliko mozes a koliko ne i toga se pridrzavat jos malo o eto i druge bebice 😁😁
    Sto se tice troskova, ma joj skupo je otici u ducan po osnovne stvari a kamo li ne pripremiti sve za bebu pogotovo ako je prvo dijete i nemas od koga uzet neke stvari. Meni je prvo i prvo je i s moje i s muzeve strane tako da tipa robicu i takve stvari nisam imala od koga uzet a i da jesam iskreno ne znam da li bi uzela jer onda pazi da se ne unisti ovo ono. Mi smo samo na te vece stvari vec iskesirali oko 20 tisuca s tim da na autosjedalicama i kolicima nisam spara. Robicu jos nisam kupila doslovno nemam nista to cu za 2 tjedna pokupovat sve i pokusat ne pretjerat jer znam da ce brzo prerast. Mama mi je uzela sve za higijenu (pelene, kreme, kadicu, tetrice, toplomjer, sampone…) tako da cu bar tu usparat 🤷🏻‍♀️

Ma da, kad gledas, posto su zimske bebe, da uzmes 2 bolje deblje dekice, tipa za setnju i u kolica, takva jedna nije ispod 300kn. I za 2, vec 600kn 🙈
    Ja uzela sebi 2 grudnjaka za dojenje, jedan 350kn, ta dva 700kn. Nabere se samo tako. Odem po 2-3 stvari i potrosim 1000kn. Tak da smo svaki mj pomalo uzimali, da nije sve odjednom. 
    A tetra pelene da ne pricam koliko su skupe, a kazu svi da ti trebaju po 15-20kom. A ono, 3 komada 100tinjak kn. Na kraju sam nesto uzela u c&a, 3kom 70kn, i nasli smo paket od 10 komada za nekih 150-160kn ak se dobro sjecam... 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

• klarolina
    19. Listopad 2022. 15:35

snowwhite1410

Salvatore19

snowwhite1410

Cure samo da kažem one piđame što sam naručila to je katastrofa 😭😭😭 materijal loš model isto tako 😭😭😭eto toliko sam mislila da sam našla i nakraju moram vratiti i čekat povrat novca baš mi ide to na živce 😅

Gdje si narucila, mozes napisati opet? Da se drugi ne opecemo isto 🙈

To je ovo https://hr.factcool.com/?gclid=CjwKCAjwwL6aBhBlEiwADycBIMrjCp_pwjBTBrLPeq3rhvIYR3ZKTd6vZulH3EkEDaA2E-Du38kdIhoCEFsQAvD_BwE😭😭😭

Ajme factcool, oni preprodaju robu od Turaka s trendyol ili tako nešto. Jednom naručila i umirala s frendicom od smijeha na šta je to ličilo, materijal koma, šavovi ko da neka vrtićka grupa zarobljena šivala u sweatshopu. Naleti se na tu i tamo nešto ok al ne isplati se riskirati. 
    Meni stigle spavaćice i pidžame i prepreprezadovolja sam, vidim da ih ima na preodličnim popustima na Best Secretu pa sam mislila naručiti još koju, DKNY pidžame sam platila snižene s 900 na nepunih 300kn i božanstvene su. 

• klarolina
    19. Listopad 2022. 15:44

Satsuke

Drage cure, ja sam sve troškove za opremanje za bebu upisivala u ekselicu, zbog preglednosti i usporedbe što smo gdje kupili i koliko platili i iznos se već popeo na preko 17 tisuća kn. Zavrtilo mi se u glavi, a još nam nedostaje nosiljka za bebu. 🤦

Nismo imali baš od koga dobiti rabljeno, osim odjeće, tako da je ovo valjda rezultat. Ali moram priznati da nisam očekivala da će to bit toliko skup poduhvat.😂
    U drugim vijestima, beban lijepo napreduje i konstantno mirovanje očito funkcionira, jer mi više nije toliko nabijen na cerviks i ne boli više.🥰
    Super za preglede i lijepe vijesti i pusa curama u bolnici.

E da, samo kolica, baza, jaje i krevetić 15k. Pa si pomisliš ok to je to od tih velikih troškova ali ne, ove sitne stvari su ispale još 5… od toplomjera, aspiratora i bočica do odjeće i za bebu i za mene,  i pelena plus kozmetike  (s kojima je ovo tek početak :D) skupi se da padneš na dupe. Plus vođenje trudnoće i svi dodatni testovi i pretrage plus dodatci prehrani oko 10k, a di je još porod. Mi imamo sreću u nesreći da nam je propao medeni mjesec koji je trebao biti mjesec dana po Africi pa smo prenamijenili sredstva 

BlairWaldorf
    19. Listopad 2022. 15:44

Snowwhite bas mi je zao da ti ne paše- preko slike je bas  lijepo izgledalo. Ja sam kupila one kičaste trudničke sa gumbićima s desne i lijeve strane. 
    Što se tiče troskova i mi smo dosta potrosili, bolje da ne računam. Robice sam dosta dobila. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

NanaJ
    19. Listopad 2022. 15:49

Salvatore19

NanaJ

Ma da, kad gledas, posto su zimske bebe, da uzmes 2 bolje deblje dekice, tipa za setnju i u kolica, takva jedna nije ispod 300kn. I za 2, vec 600kn 🙈
    Ja uzela sebi 2 grudnjaka za dojenje, jedan 350kn, ta dva 700kn. Nabere se samo tako. Odem po 2-3 stvari i potrosim 1000kn. Tak da smo svaki mj pomalo uzimali, da nije sve odjednom.
    A tetra pelene da ne pricam koliko su skupe, a kazu svi da ti trebaju po 15-20kom. A ono, 3 komada 100tinjak kn. Na kraju sam nesto uzela u c&a, 3kom 70kn, i nasli smo paket od 10 komada za nekih 150-160kn ak se dobro sjecam…

Bas to. Ja sad cekam ovaj sajam pa idem po posteljinu od dado&rocco jer imam cutie cloud krevetic i koliko sam vidjela samo oni rade za njihove krevetice plahte a jedna plahta izmedu 150 i 250 kn 🤦🏻‍♀️ bar da ih ugrabim na 20% popusta ja bi bila sretna hahahah. Za one pojedinacne zastitne ogradice da ne pricam samo za njih 450 kn pa luuuudo 😂 a gdi su jos dekice kako kazes deblje jer treba ti jedna za kolica jedna za krevetic i eto ti ga na. Hahahahahah ja sam danas na tablete dala 622 kn a komplikacije 4250 😂🤦🏻‍♀️

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

• Ana_
    19. Listopad 2022. 16:04

Ja inače ne nosim pidžame, a spavaćice još manje, tako da mi se ne isplati trošiti previše novaca na to. Ja ću kao i Blair kupiti one kicaste, ali su bar jeftine. Pa nek čekaju kasnije u ormaru kad krenem na drugo dijete da ih još jednom iskoristim 😂
    Do sad smo za kolica, krevetić, madrac i ormar iskesirali oko 12000kn, bolje da ne razmišljam koliko ćemo još. 
    Makar, roditelji su nam rekli kupiti jaje, moja teta je kupila krevetić, tako da je cifra malo manja ipak 😁
    Sad lagano da kupim tetrice, još malo robice, kozmetiku... Imam još dovoljno vremena pa mogu polako. 

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌

01/2025 novi postupak

• Salvatore19
    19. Listopad 2022. 16:08

Jao, te preglede i dodatke prehrani/lijekove nisam bi racunala.... i bolje da nisam hahaha. 

Mene to sve bas frustrira, i to kaj tak male naknade daju, i onda stalno govore da radas djecu. Da ne pricam probleme kod poslodavca, tipa mene vrlo vjerojatno ceka otkaz nakon kaj se vratim s porodiljnog, jer su preuvrijedeni sto sam osla na komplikacije. 

Onda si mislim isto tako, mi si jos mozemo priustiti, nismo gladni ni u minusu ni nista... kako je ljudima koji stvarno si ne mogu priustiti. Ne znam stvarno

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

• inesss
    19. Listopad 2022. 16:17

Je bas je sve kako skupo ,ja isto minimum 20000 cu potrosit na blizance,a di je kasnije sve sto im treba mlijeko,pelene ko zna sto sve ne .Ne trose vam svi toliko jednostavno nemaju odakle moja prijateljica je sve dobila preko face- a neka grupa poklanjanja ona stvarno nije u mogućnosti,a i dosta njih sve dobije

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.