Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    snowwhite1410
    18. Listopad 2022. 14:44

BlairWaldorf

snowwhite1410

BlairWaldorf

Kad ćemo dobit naknadu ? 🤷

Mislim da piše sutra možda već danas popodne 😍😍😍pa da možemo trošiti 😅ja sam jučer otvorila porodiljni ☺️ možda sada budem sljedeću dobila veću naknadu nadam se 😁

A treba bi dobiti naknadu 🤷😀

Dobila naknadu ☺️sada sam vidjela a za 10.mjesec će mi do 16 .10 biti komplikacije a od 17.10 porodiljni tako će se obračunati 😁 bitno da nismo bez naknade jer nebi mogle živjeti koliko je sve skupo 🙈još 2 spavaćice moram si kupit 😅

• Ana_
    18. Listopad 2022. 15:03

Snowwhite I ribic imam i ja svog pomoćnika, spašava me 😁
    Sad kad je sjela naknada, idem naručiti spavaćice, grudnjake i tajice 😂😂
    Koje veličine si uzimate? Inače nosim M, ali mislim si uzet L (naravno trudnicke). I sad nisam pametna 🤭😁

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌

01/2025 novi postupak

buhtlica23
    18. Listopad 2022. 15:16

Helou curke, evo obavila sam pregled, zatvorena  sam,uloziva za vrh prsta. Bebica je procijenjena na 2280g. Danas su mi uocili neke cisticne tvorbe na posteljici. Doktorica kaze da se ne zamaram sa tim da je sve okej dokle god beba raste i dokle god su proroci uredni. Naravno da se ja sekiram, ne mogu se ne zamaram 🙄😕 podigli su mi terapiju za tlak na 3 tablete i uvela mi je normabel 🤔  

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

snowwhite1410
    18. Listopad 2022. 15:19

Ana_

Koje veličine si uzimate? Inače nosim M, ali mislim si uzet L (naravno trudnicke). I sad nisam pametna 🤭😁

Ja sam danas dobila robot,😍i baš me zanima kako će mi biti sigurno lakše 🥰ja sam naručila spavaćice M jer ću ih i kasnije nositi mogu ti stavit link koje i jednu na kopčanje u women secret I papuče a tajice sam kupila baš trudničke u h&m Ali sam više zadovoljna s lelosi tako da bih ti njih preporučila osnovnu veličinu ili L sve zavisi koliko kg imaš ?i dobit ćeš još jer si u 26 tjednu ja sam sada se baš udebljala u ovim zadnjim tjednima

snowwhite1410
    18. Listopad 2022. 15:27

snowwhite1410

Ana_

Ja sam danas dobila robot,😍i baš me zanima kako će mi biti sigurno lakše 🥰ja sam naručila spavaćice M jer ću ih i kasnije nositi mogu ti stavit link koje i jednu na kopčanje u women secret I papuče a tajice sam kupila baš trudničke u h&m Ali sam više zadovoljna s lelosi tako da bih ti njih preporučila osnovnu veličinu ili L sve zavisi koliko kg imaš ?i dobit ćeš još jer si u 26 tjednu ja sam sada se baš udebljala u ovim zadnjim tjednima

https://ibb.co/WpjVSHq ovu ovdje u women secret a ove još 2 na internetu https://hr.factcool.com/product/1996587 a drugu sada ne mogu naći 🤣

• Ana_
    18. Listopad 2022. 15:40

snowwhite1410

Ana_

Mi smo si robot kupili za prošli Božić, i preporodila sam se. Jako lijepo usisava, a i dosta lijepo obrise pod. Imam psa koji je većinu vremena u kući i dosta se li ja, sve ovaj pokupi. Ugl, ja sam prezadovoljna 😁
    Što se tajica tiče... Imam Lelosi osnovnu veličinu, bit će ok još neko vrijeme, ali na zalandu sam našla 3kom trurnickih za 200kn pa bih si uzela 🤭
    Moram bacit oko na woman secret, a Gledala sam na faceu onu trgovinu Marina, 3 spavaćice za 200kn, baš me prati ta brojka 😂
    Moram to naručiti pa da budem mirna. I grudnjake moram uzeti, svi moji su mi mali 😂😂😂

Buhtlice znam da je teško ne nervirati se, ali bit će sve ok ❤️❤️
    Da je nešto zabrinjavajuće, već bi ti dr rekla. Samo pozitivno ❤️❤️

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌

01/2025 novi postupak

buhtlica23
    18. Listopad 2022. 15:48

BlairWaldorf

Kokili

BlairWaldorf

Kad ćemo dobit naknadu ? 🤷

Ako mislis od hzzo, jucer su sjele porodiljne naknade ako si otvorila vec porodiljni, a danas-sutra bi tribale komplikacije 🙃 ka-ching

Vidim da ste stavile da su sjele! Super. A nije mi jos za otvorit porodiljni, po terminu imam jos 68 dana do poroda a i do Božića hehehe 🥰

Ma joj brzo ce ti to. Evo meni 30.10 pocinje 45 dana tako da tada otvaram komplikacije. Tj papire cu predati 28.10 u petak posto je ovo nedjelja. Nekako mi je nestvarno da je to tako blizu, a opet tako daleko 😅

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    18. Listopad 2022. 15:48

Ne komplikacije nego porodiljni 😂😂

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    18. Listopad 2022. 15:52

Ana_

snowwhite1410

Ana_

Mi smo si robot kupili za prošli Božić, i preporodila sam se. Jako lijepo usisava, a i dosta lijepo obrise pod. Imam psa koji je većinu vremena u kući i dosta se li ja, sve ovaj pokupi. Ugl, ja sam prezadovoljna 😁
    Što se tajica tiče… Imam Lelosi osnovnu veličinu, bit će ok još neko vrijeme, ali na zalandu sam našla 3kom trurnickih za 200kn pa bih si uzela 🤭
    Moram bacit oko na woman secret, a Gledala sam na faceu onu trgovinu Marina, 3 spavaćice za 200kn, baš me prati ta brojka 😂
    Moram to naručiti pa da budem mirna. I grudnjake moram uzeti, svi moji su mi mali 😂😂😂

Buhtlice znam da je teško ne nervirati se, ali bit će sve ok ❤️❤️
    Da je nešto zabrinjavajuće, već bi ti dr rekla. Samo pozitivno ❤️❤️

Ma joj ja ti vise doktorima ne vjerujem nista. Svaki vodi svoju politiku i svaki vidi nesto svoje. Ali ovog me ipak strah. Nije mi bas svejedno. Na uzv sam bila pola sata i ta doktorica mi nije nista rekla. Nego je napisala na nalaz samo i to sam naknadno procitala. Dakle tih 15 minuta do ulaska kod doktorice mi je bilo kao 15 h. I ja pitam doktoricu onaa onako ma dok beba raste sve je okej proroci su okej. Ali dodi za tjedan dana pa se javi svojoj doktorici. ( Sad me potrefilo da je moja iz nocne isla, tako da me nije moja dr gledala)
    Na ctg-u curka spavala ne mozes ju probudit hahah. Cim sam ustala sa ctg pocela lupat. Sestra kao pa jesi jela, reko jesam ali dabe kad je ona imala parti po noci 😂

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

razigrana
    18. Listopad 2022. 16:31

Snowwhite, bas je slatko sve 😍
    Mi isto def. moramo kupiti robota 😅
    Jeste razmisljale o pedijatrici/u? Ja zvala jednu danas koju sam htjela, ali puna je. Bas sam tuzna.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.