Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kokili
    18. Listopad 2022. 12:06

razigrana

Kokili

keti91

Hei cure evo bili smo na pregledu,sve je uredu s bebicom,u ponedjeljak krecem na ctg..
    I da otvorena.sam 1prst tako da mi je rekao da mirujem i da se puno ne krecem da nebih se dalje otvaralaa…sad nije nista zabrinjavajuce..

Obavezno prije ctg pojedi nesto slatko ili sok da razbudis bebu: prosli ctg sam 30 min lezala jer je beba spavala dok se zadnjih 10 min nije probudila.

Ti si isto 36+6 kao i ja. Meni sad u petak prvi pregled u bolnici. Kako se ti osjecas, imas li osjecaj da ces svaki cas roditi? 🙈

Da, isti nam je termin 😀
    Osjecam se odlicno da ne postoje trenuci kad beba udara po mjehuru pa se ne popiskim svaki put 😂
    Osjecaja jos neman nikakvog iako bi tila cim prije da izade. Doduse, meni je na zadak/nekako poprecno pa si zasad racunan carski. Vidit cemo na sljedecem pregledu za 9 dana kakva je situacija 🙃
    Kako ti? Bolovi? 

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

ancy2010
    18. Listopad 2022. 12:24

Kokili

keti91

Hei cure evo bili smo na pregledu,sve je uredu s bebicom,u ponedjeljak krecem na ctg..
    I da otvorena.sam 1prst tako da mi je rekao da mirujem i da se puno ne krecem da nebih se dalje otvaralaa…sad nije nista zabrinjavajuce..

Obavezno prije ctg pojedi nesto slatko ili sok da razbudis bebu: prosli ctg sam 30 min lezala jer je beba spavala dok se zadnjih 10 min nije probudila.

Daa, evo jutros u bolnici imali za doručak linoladu, po ure nakon toga sam isla na ctg, mali je ludova po ure nikako se smirit😅 a jedan dan me stavilo odma nakon buđenja pa se cude kako nije aktivan, a kazem ja kako ce bit kad nista nisam jela, onda mi sestra donila malo cokolade pa se aktivira 

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

• ribic
    18. Listopad 2022. 12:43

snowwhite1410

https://ibb.co/KzSp8kV cure 🥰 šta sam ja dobila za rođendan 🥰🥰🥰nema više ribanja ❤️❤️❤️❤️❤️https://ibb.co/bX7779t 🥰

To je to, najbolja stvar 😀💪

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    18. Listopad 2022. 12:50

Avocado

ribic

https://ibb.co/5LjvvyD

Evo gotov zid u sobi za curke 😀
    ribicpreepreedivno si ovo napravila 😍😍

❤️❤️ Hvala 😀😀😀

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    18. Listopad 2022. 13:26

Sjele komplikacije

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

razigrana
    18. Listopad 2022. 13:33

Kokili

razigrana

Kokili

keti91

Ti si isto 36+6 kao i ja. Meni sad u petak prvi pregled u bolnici. Kako se ti osjecas, imas li osjecaj da ces svaki cas roditi? 🙈

Da, isti nam je termin 😀
    Osjecam se odlicno da ne postoje trenuci kad beba udara po mjehuru pa se ne popiskim svaki put 😂
    Osjecaja jos neman nikakvog iako bi tila cim prije da izade. Doduse, meni je na zadak/nekako poprecno pa si zasad racunan carski. Vidit cemo na sljedecem pregledu za 9 dana kakva je situacija 🙃
    Kako ti? Bolovi?

Meni ti odjednom prosao isijas, sad me povremeno boli zdjelica, ali aktivna sam dosta, hodam, odem do trgovine, kuham i tako pa valjda otud i ti neki tupi bolovi. 
    Zanima me jako pregled u petak, to jedva cekam, prvi u bolnici 😊

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• klarolina
    18. Listopad 2022. 14:29

Evo i mene s pregleda, nema skraćivanja ni otvaranja tako da mi je odmah lakše, kaže doktorica da izdržim još mjesec dana ležeći a onda smo na konju i mogu odahnuti. 
    U međuvremenu su mi stigle pidžame, papuče i bademantil i tako je sve divno i udobno da bi trajno uselila u njih <3

BlairWaldorf
    18. Listopad 2022. 14:38

Kokili

BlairWaldorf

Kad ćemo dobit naknadu ? 🤷

Ako mislis od hzzo, jucer su sjele porodiljne naknade ako si otvorila vec porodiljni, a danas-sutra bi tribale komplikacije 🙃 ka-ching

Vidim da ste stavile da su sjele! Super. A nije mi jos za otvorit porodiljni, po terminu imam jos 68 dana do poroda a i do Božića hehehe 🥰

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    18. Listopad 2022. 14:39

snowwhite1410

BlairWaldorf

Kad ćemo dobit naknadu ? 🤷

Mislim da piše sutra možda već danas popodne 😍😍😍pa da možemo trošiti 😅ja sam jučer otvorila porodiljni ☺️ možda sada budem sljedeću dobila veću naknadu nadam se 😁

A treba bi dobiti naknadu 🤷😀

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

snowwhite1410
    18. Listopad 2022. 14:41

ribic

snowwhite1410

https://ibb.co/KzSp8kV cure 🥰 šta sam ja dobila za rođendan 🥰🥰🥰nema više ribanja ❤️❤️❤️❤️❤️https://ibb.co/bX7779t 🥰

To je to, najbolja stvar 😀💪

Hvala ti Ribic 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.