Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    05. Listopad 2022. 20:24

ribic

razigrana

Ja pijem Mg navecer da imam ujutro probavu i da mi se preko noci ne grce listovi.
    Ribic, jesi na pregled srca isla na Srebrnjak? Ja sam isla na Srebrnjak zbog rascjepa, isto je sve ok🥰

Ne, Vinogradska. Srebrnjak, Rebro i Vinogradska imaju. Ja Vinogradsku jer tam planiram rodit pa mi vec ajmo reci poznata bolnica.

I ja. Možda budemo cimerice 🤣😀

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    05. Listopad 2022. 20:27

Evo i mog trbuheka🥰
    https://ibb.co/BLwx7Tz

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Salvatore19
    05. Listopad 2022. 20:32

Ja sam pila mamaduo (po preporuci gin), roidakal, probiotik i zeljezo. Sada mi jetrena proba jedna je bila povisena, pa mi je rekla da pijem samo roidakal i za 2tj ponovim vadenje krvi, da vidimo. 
    Inace, kupili smo danas autosjedalicu, cybex cloud z, ali bez baze. Nasli smo u svijetu beba da ima odmah dostupno, vec me bilo strah da cemo morati cekati da naruce. Rekla je zena da se ceka i po par mj, da ne moze garantirat, pogotovo da sa Cybexom imaju problem nabave. Pa ako netko stigne jos, a zeli Cybex, neka naruci na vrijeme. 
    Uzeli smo i ergobaby nosiljku 😁 cekam jos spavacice za mene da dodu, i onda imamo sve mislim. Mogu biti mirna haha

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

BlairWaldorf
    05. Listopad 2022. 21:15

Salvatore19

Ja sam pila mamaduo (po preporuci gin), roidakal, probiotik i zeljezo. Sada mi jetrena proba jedna je bila povisena, pa mi je rekla da pijem samo roidakal i za 2tj ponovim vadenje krvi, da vidimo.
    Inace, kupili smo danas autosjedalicu, cybex cloud z, ali bez baze. Nasli smo u svijetu beba da ima odmah dostupno, vec me bilo strah da cemo morati cekati da naruce. Rekla je zena da se ceka i po par mj, da ne moze garantirat, pogotovo da sa Cybexom imaju problem nabave. Pa ako netko stigne jos, a zeli Cybex, neka naruci na vrijeme.
    Uzeli smo i ergobaby nosiljku 😁 cekam jos spavacice za mene da dodu, i onda imamo sve mislim. Mogu biti mirna haha

Daj me nemoj zezati !!!!! 😬😬😬😬 Ti bi bazu koja se okreće na takvo jaje jel tako ?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• klarolina
    05. Listopad 2022. 21:17

Ajme i ja sam na sto tableta. Muž me zeza da vježbam za kad budem baba. Prenatalne almagea, roidakal, probiotik panda, omega, duphastone… mjesečno mi na suplemente i tablete odlazi 800kn  sad ak ću još morat i željezo ili dodatno magnezij, morat cu neki poster-raspored napraviti u kuhinji jer cu se pogubit. Al dobro, pijem i sok od cikle i ne mogu se požaliti na prehranu tak da mislim da ni malom ni meni niš ne fali. 
    Što se tiče grčeva, bolova i tegoba općenito, stvarno se nemam na što požaliti. Da nema trbuha ne bi znala da sam trudna, spavam super, jedino jednom-dvaput moram ustati na wc, kretanje najnormalnije, tako da je abnormalno frustrirajuće morati mirovati a ja se osjećam da mogu sve… 

• ribic
    05. Listopad 2022. 21:27

BlairWaldorf

ribic

razigrana

Ja pijem Mg navecer da imam ujutro probavu i da mi se preko noci ne grce listovi.
    Ribic, jesi na pregled srca isla na Srebrnjak? Ja sam isla na Srebrnjak zbog rascjepa, isto je sve ok🥰

Ne, Vinogradska. Srebrnjak, Rebro i Vinogradska imaju. Ja Vinogradsku jer tam planiram rodit pa mi vec ajmo reci poznata bolnica.

A ja cu ti ranije roditi zbog blizica (max 37tt) tak da tamo oko 25.11. Tak da nista od druskanja 😂

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    05. Listopad 2022. 21:29

Ja koristim:
    3x2 utrogestan (vaginalno)
    Euthyrox
    Magnezij direkt 375mg
    Kendural C
    Novalac

I jos privatno pregledi (100€ svaka 3 tjedna), trakice za secer (cca 150 kn svakih 3 tjedna) i tak. Svako malo nesto privatno izvadim u labu 🤦‍♀️

Al dobro, sam nek je sve ok s curama i da one sto duze ostanu u busici.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Magnolija28
    05. Listopad 2022. 21:31

ribic

Ja danas obavila fetalnu ehokardiografiju (pregled samo srceka bebica) i sve je super. Nije bilo indikacija al otisla kak je ivf, blizanci i gestacijski.

I ja sam to danas obavila 🙈 jesi ti u Zg ili? Ja sam poslana zbog teombofilije. Također uredan nalaz 🥰

• ribic
    05. Listopad 2022. 21:43

Magnolija28

ribic

Ja danas obavila fetalnu ehokardiografiju (pregled samo srceka bebica) i sve je super. Nije bilo indikacija al otisla kak je ivf, blizanci i gestacijski.

I ja sam to danas obavila 🙈 jesi ti u Zg ili? Ja sam poslana zbog teombofilije. Također uredan nalaz 🥰

Da da, iz zg. Danas u vinogradskoj od 14-16h. Ti?

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

BlairWaldorf
    05. Listopad 2022. 21:53

ribic

BlairWaldorf

ribic

razigrana

A ja cu ti ranije roditi zbog blizica (max 37tt) tak da tamo oko 25.11. Tak da nista od druskanja 😂

E da istina 😀

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.