Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    05. Listopad 2022. 22:23

inesss

ribic

BlairWaldorf

ribic

razigrana

Ja pijem Mg navecer da imam ujutro probavu i da mi se preko noci ne grce listovi.
    Ribic, jesi na pregled srca isla na Srebrnjak? Ja sam isla na Srebrnjak zbog rascjepa, isto je sve ok🥰

Ne, Vinogradska. Srebrnjak, Rebro i Vinogradska imaju. Ja Vinogradsku jer tam planiram rodit pa mi vec ajmo reci poznata bolnica.

I ja. Možda budemo cimerice 🤣😀

A ja cu ti ranije roditi zbog blizica (max 37tt) tak da tamo oko 25.11. Tak da nista od druskanja 😂

Mozda i ne bude tako ,evo znam par slucajeva blizanceka koje sam slucajno u prolazu vidila pa popričamo da su rodjeni na termin nista ranije,isto tako svekrva zna neke sto su neki dan dobili na termin i jos sretnem gospodju koji znam u prolazu da je sin dobio isto blizance i nista prije termina

U vinogradskoj poradaju s max 37tt blizance tak da nema cekanja termina. Ja idem tamo tak da.. A sad za druge bolnice mi svejedno 😂

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    05. Listopad 2022. 22:24

Magnolija28

ribic

Magnolija28

ribic

Magnolija28

ribic

Magnolija28

ribic

Ja danas obavila fetalnu ehokardiografiju (pregled samo srceka bebica) i sve je super. Nije bilo indikacija al otisla kak je ivf, blizanci i gestacijski.

I ja sam to danas obavila 🙈 jesi ti u Zg ili? Ja sam poslana zbog teombofilije. Također uredan nalaz 🥰

Da da, iz zg. Danas u vinogradskoj od 14-16h. Ti?

Pa srele smo se, ja sam iza tebe bila u 16h 😱😍 još meni dr govori oprostite odužilo se ipak su blizančeki bili 😅😇

Cek ti si ona curka kojoj se niti trbuh ne vidi 😂😂

Jos ja gledam i nema trbuha i mislim si evo mene trokrilnog ormara😂😂

😂😂😂 ta sam 🙈 ali ti imaš duplu sreću

Haha, da. Ali ponekad i duplu muku. Krepala sam tam 2h na ledima. Prevelik pritisak, manta mi se, zedna, piski mi se, noga utrnula, leda ukljestila😂😂

Koliko tebi trajalo?

Meni ti je trajalo sat vremena. Kod mene je “problem” bio jer se taman razbudio kad sam legla i kako god ona želi vidjeti on podivlja 🤣 pa je valjda trajalo duže zbog toga a i ona je jako detaljna. Morala sam zbog njega ići na jedan bok pa na drugi da dobijemo bolju sliku, kako je ona spustila roletu zbog svjetlosti nije bilo zraka pa kad sam se pogledala u liftu bila sam crvena kao paprika 🤦‍♀️ Ali neka je nalaz dobar

Je i ja cijelo vrijeme spustenih roleta, one se ritale isto. A na bok lijevi za drugu malo isla jer nisam vise mogla na ledima.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• inesss
    05. Listopad 2022. 22:25

ribic

inesss

ribic

BlairWaldorf

ribic

razigrana

Ja pijem Mg navecer da imam ujutro probavu i da mi se preko noci ne grce listovi.
    Ribic, jesi na pregled srca isla na Srebrnjak? Ja sam isla na Srebrnjak zbog rascjepa, isto je sve ok🥰

Ne, Vinogradska. Srebrnjak, Rebro i Vinogradska imaju. Ja Vinogradsku jer tam planiram rodit pa mi vec ajmo reci poznata bolnica.

A ja cu ti ranije roditi zbog blizica (max 37tt) tak da tamo oko 25.11. Tak da nista od druskanja 😂

Mozda i ne bude tako ,evo znam par slucajeva blizanceka koje sam slucajno u prolazu vidila pa popričamo da su rodjeni na termin nista ranije,isto tako svekrva zna neke sto su neki dan dobili na termin i jos sretnem gospodju koji znam u prolazu da je sin dobio isto blizance i nista prije termina

U vinogradskoj poradaju s max 37tt blizance tak da nema cekanja termina. Ja idem tamo tak da.. A sad za druge bolnice mi svejedno 😂

Aha znaci tako nisam znala,ako meni bude tako onda mi spada rodit izmedju Bozica i Nove godine 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• ribic
    05. Listopad 2022. 22:34

inesss

ribic

inesss

ribic

BlairWaldorf

ribic

razigrana

Aha znaci tako nisam znala,ako meni bude tako onda mi spada rodit izmedju Bozica i Nove godine

Ovisi do bolnice i doktora. Al vecina max 37-38tt…. 

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

BlairWaldorf
    05. Listopad 2022. 22:42

Mislim nije doslo u trgovine ....oni imaju najavu artikala na internetu pa sam stavila d ame obavijeste kad se nađu u prodaji ali nista još. 😶

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    05. Listopad 2022. 22:46

inesss

BlairWaldorf

inesss

BlairWaldorf

Evo i mog trbuheka🥰
    https://ibb.co/BLwx7Tz

Ajme Blair prava si manekenka,inace te zamisljam kao prekrasnu curu koja prati modu i bas pazi na sve❤️

Hahahaha a hvala ti 😍 ovo sam bila u pitarella i kupila nove šuze 🤣
    https://ibb.co/SwsWKh3 počastila se nakon pregleda da proslavim 🙏😋🤷🤩🙏

Superr,bome si se lipo opremila,haljina mi je top,jeli mozda sinsay moram sebi uzeti

Nije primilo prvu poruku 🙈🤷

Na asosu sam naručila. Ima svega . Super su mi te vunene jer se rastezu pa ih možemo nositi i kasnije. 🥰 Deblje haljine, za bas pravu zimu sam nabavila ovo ljeto u hm-u kad je bilo snizenje (ali oni i sad sigurno imaju lijepih ) a od sinsaya jos nisu pustili u prodaju ovo sto ja pikiram😵

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

UrsulaBaby
    06. Listopad 2022. 00:24

Curke moje, imam pitanje
    Jeste vi do sada osjetile da vam beba stuca u stomaku ? Onako, pokreti su ritmicni i puno slabiji nego udarac... naime, primjetila sam to i isto tako 3-4 puta dnevno bar ako ne i vise.. sad citam na internetu kao ako osjetite nakon 28. tjedna vise puta da se moze dogodit ( ne zelim to ni pomislit a kamoli napisat).. Kakva su vasa iskustva???

ZM: 15.03.2022
    TERMIN:20.12.2022
    Cekamo malog Stipu 💙
    🤰🏻❤️

puna_pitanja
    06. Listopad 2022. 03:51

UrsulaBaby

Curke moje, imam pitanje
    Jeste vi do sada osjetile da vam beba stuca u stomaku ? Onako, pokreti su ritmicni i puno slabiji nego udarac… naime, primjetila sam to i isto tako 3-4 puta dnevno bar ako ne i vise.. sad citam na internetu kao ako osjetite nakon 28. tjedna vise puta da se moze dogodit ( ne zelim to ni pomislit a kamoli napisat).. Kakva su vasa iskustva???

Ja nisam detektirala to štucanje nikako, nisam mozda analizirala dovoljno. Kako god, ne znam gdje si to procitala, al mi je dosta cudno, pa to stucanje je normalno koliko znam u svim visim tjednima? 

30g, OTP 10.11.

• Salvatore19
    06. Listopad 2022. 08:30

BlairWaldorf

Salvatore19

Ja sam pila mamaduo (po preporuci gin), roidakal, probiotik i zeljezo. Sada mi jetrena proba jedna je bila povisena, pa mi je rekla da pijem samo roidakal i za 2tj ponovim vadenje krvi, da vidimo.
    Inace, kupili smo danas autosjedalicu, cybex cloud z, ali bez baze. Nasli smo u svijetu beba da ima odmah dostupno, vec me bilo strah da cemo morati cekati da naruce. Rekla je zena da se ceka i po par mj, da ne moze garantirat, pogotovo da sa Cybexom imaju problem nabave. Pa ako netko stigne jos, a zeli Cybex, neka naruci na vrijeme.
    Uzeli smo i ergobaby nosiljku 😁 cekam jos spavacice za mene da dodu, i onda imamo sve mislim. Mogu biti mirna haha

Daj me nemoj zezati !!!!! 😬😬😬😬 Ti bi bazu koja se okreće na takvo jaje jel tako ?

Da, koliko sam ja vidjela online nema nigdje osim svijet beba, i malizakladi. Ali po narudzbi. Ima i babycentar neku fashion ediciju jednu, al sa cvjeticima. Nismo htjeli cvjetice. 
    U svijetu beba nisu htjeli uzet ni novac, da platimo i cekamo, jer su rekli da ne mogu garantirat da ce doci do 12mj. 
    Bazu nismo zasad uzeli, jer planiramo mijenjat auto, a voljela bi isprobat bazu prije. To cemo naknadno. 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

ancy2010
    06. Listopad 2022. 09:04

UrsulaBaby

Curke moje, imam pitanje
    Jeste vi do sada osjetile da vam beba stuca u stomaku ? Onako, pokreti su ritmicni i puno slabiji nego udarac… naime, primjetila sam to i isto tako 3-4 puta dnevno bar ako ne i vise.. sad citam na internetu kao ako osjetite nakon 28. tjedna vise puta da se moze dogodit ( ne zelim to ni pomislit a kamoli napisat).. Kakva su vasa iskustva???

UrsulaBaby

Curke moje, imam pitanje

Da, osjetim sad tu i tamo, a u prvoj trudnoci mala mi je bas cesto štucala cini mi se skoro pa do kraja trudnoce

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.