Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Salvatore19
    05. Listopad 2022. 15:54

puna_pitanja

klarolina

Mislite li da bebe stvarno u trbuhu može naživcirati buka? Susjedi od jutra nekog vraga štemaju i buše a moj mališa lupa da mi sve trbuh skače. Osjetila sam ja udarce i do sad ali ovo je serijski, zamišljam ga ko one čangrizave babe u filmovima kad počnu lupati drskom metle u strop kad su susjedi bučni

Kod mene je ista situacija danas, otkako su susjedi poceli pustati neku iritantnu glazbu, mali je poludio, bas je taj osjecaj metlom u strop haha Iako sumnjam jer je njemu to sve priguseno i doslovno mozes otici na koncert, bebac nece kuziti, ali je fora slucajnost u svakom slucaju

Moj je poceo lupati ko lud dok smo bili na svadbi, a glazba je bila glasna... jer je svadba, jel 🤣 
    E sad, dal ga je smetalo ili mu je to bilo super party, ne znam. Ali posteno me izudarao haha

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

• inesss
    05. Listopad 2022. 16:06

Moj nema sanse da bi na porod isao hahhahsha.Uzasno se boji on misli da je to ko zna sta,sve ce napravit ali ama bas sve ,al to nema sanse.Pozlije mu cim mu spomenem dvije posteljice😂😂😂😂😂😂😂😂moram malo zezat.
    Blair cestitam ti na pregleduuuu, jojjj svima bebe vec velike narasle ,sad smo svi vec u visokim tjednima ❤️

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• inesss
    05. Listopad 2022. 16:07

Salvatore19

puna_pitanja

klarolina

Mislite li da bebe stvarno u trbuhu može naživcirati buka? Susjedi od jutra nekog vraga štemaju i buše a moj mališa lupa da mi sve trbuh skače. Osjetila sam ja udarce i do sad ali ovo je serijski, zamišljam ga ko one čangrizave babe u filmovima kad počnu lupati drskom metle u strop kad su susjedi bučni

Kod mene je ista situacija danas, otkako su susjedi poceli pustati neku iritantnu glazbu, mali je poludio, bas je taj osjecaj metlom u strop haha Iako sumnjam jer je njemu to sve priguseno i doslovno mozes otici na koncert, bebac nece kuziti, ali je fora slucajnost u svakom slucaju

Moj je poceo lupati ko lud dok smo bili na svadbi, a glazba je bila glasna… jer je svadba, jel 🤣
    E sad, dal ga je smetalo ili mu je to bilo super party, ne znam. Ali posteno me izudarao haha

Moji partijaju jedino kad odmaram inace su valjda spavalice ili bas ne osjetim kad sam u pogonu,al cim legnem pocmu

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

ancy2010
    05. Listopad 2022. 16:19

BlairWaldorf

Cure hvala vam lijepa, i ja vama želim sve najbolje ❤️❤️❤️
    Snow - skuzila sam da mislis na zeljezo 🤣 meni su preporučili da popijem žlicu sirupa par sati nakon obroka jer je težak za zeludac. 🤷
    Javim nakon par dana kakav je kad stignem steći neki dojam. Mene ovaj za farbanje stana ignorira tako da nikako se pokrenuti i dalje stojim sa svim pripremama 🤷 ok, danas sam vidjela šlape (dr Luigi čini mi se, ima li ih tko i jesu dobre ?) u apoteci ali nemaju moj broj … kaže žena da će dobiti kroz koji dan pa da će me nazvati. Trebaju mi nove šlape a i uzet ću ih onda u bolnicu.
    Ne znam da li sam pisala za vinogradsku partner ne treba imati potvrdu o tečaju da bi prisustvovao porodu ali mora imati negativan bat test na koronu… I kako to onda izvesti ? Kad me ulove trudovi da me ostavi u bolnicu i ide do breyera (najblize) kako bi se testirao.. navodno dobije za pola sata rezultat… Ili kako drukcije ? Bit će to zanimljiv dan. 😀

Pij obavezno i vitamin c uz sirup jer ti se inace teže veže željezo..a šta se tice dr lugigi, ja ih imam i iskreno nista posebno, imala sam ih prije par godina kad su bile puno puno bolje i kvalitetnije, tako da ih se jedva čekam rjesit..bas sam citala o njima na zenski recenziraj  i dosta zena pise da su se skroz pokvarili

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

• ikica_90
    05. Listopad 2022. 17:03

Lonmi, moguće da ti grčevi imaju veze i sa fizičkom aktivnošću, iako sam ja zadnjih tjedan dana ležala jer sam umorna od korone 🙈 dns sam baš pričala sa par frendica koje su radile i neke kažu da su zadnje cijelo tromjesečje imale te grčeve, dok par njih kaže da se ne sjeća nikakvih grčeva već samo trudova 😂ma ja mislim da je to individualno, čitala sam da neke žene nikad u trudnoći ni nemaju bh kontrakcije. Meni je ovo prva trudnoća pa mi je zapravo sve novo i na svaku nelagodu i bol se trzam 🙈 mislim da je to i posljedica toga što nismo mogli začeti bez ivf-a, pa sad i na hladno pušemo. Ma ko će ga više znati, bitno da je s bebicama i s nama sve ok 😁 
    Blair, drago mi je da je pregled prošao dobro i da bebica raste 😉 
    Curke gdje ste vi kupovale robicu za bebe? Imate li za preporuku neku internet trgovinu, ja bi najradije to sve naručila da ne moram hodati po trgovinama. I jel mi može netko okvirno reć koja veličina odgovara kojem broju mjeseci? Ja se bojim da ću uzet previše neke veličine koje ne bude nosio ni 2 tjedna, a iduće premalo, pa me sad to malo muči...

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermia

AIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

razigrana
    05. Listopad 2022. 17:14

Ja bas nekidan za bolnicu uzela Dr.Luigi, te papuce obozavam i najbolje su mi.
    Sinoc sam u kazalistu gledala balet i lupao me cijelo vtijeme, mislim da mu je bilo preglasno, ali moja je beba jako ziva, lupa me po cijeli dan , nema mira 😅
    Sto se tice Fe, ja isto pijem sirup i obavezno vitamin C uz to.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

BlairWaldorf
    05. Listopad 2022. 17:28

Nije dovoljan vitamin c iz prenatalnih ?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    05. Listopad 2022. 17:29

Koji da kupim, onaj neki uz dm-a ?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

ivana.s
    05. Listopad 2022. 17:33

inesss

Salvatore19

puna_pitanja

klarolina

Moj je poceo lupati ko lud dok smo bili na svadbi, a glazba je bila glasna… jer je svadba, jel 🤣

Moji partijaju jedino kad odmaram inace su valjda spavalice ili bas ne osjetim kad sam u pogonu,al cim legnem pocmu

Moj je u pokretu isto kad ja legnem i taman se namjestim kako mi odgovara 😂😂 

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

razigrana
    05. Listopad 2022. 17:43

BlairWaldorf

Koji da kupim, onaj neki uz dm-a ?

Ja korostim Novalac poslije rucka, a ovaj vitamin C direkt odmah uz zeljezo. Kupujem ovaj  uz sirup koji dobijem na recept: https://ljekarna-pablo.hr/plivit-c-max-500-mg-tablete-s-produljenim-oslobadanjem-proizvod-379/

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.