Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    06. Listopad 2022. 11:42

BlairWaldorf

ribic

BlairWaldorf

Salvatore19

BlairWaldorf

Salvatore19

Ja sam pila mamaduo (po preporuci gin), roidakal, probiotik i zeljezo. Sada mi jetrena proba jedna je bila povisena, pa mi je rekla da pijem samo roidakal i za 2tj ponovim vadenje krvi, da vidimo.
    Inace, kupili smo danas autosjedalicu, cybex cloud z, ali bez baze. Nasli smo u svijetu beba da ima odmah dostupno, vec me bilo strah da cemo morati cekati da naruce. Rekla je zena da se ceka i po par mj, da ne moze garantirat, pogotovo da sa Cybexom imaju problem nabave. Pa ako netko stigne jos, a zeli Cybex, neka naruci na vrijeme.
    Uzeli smo i ergobaby nosiljku 😁 cekam jos spavacice za mene da dodu, i onda imamo sve mislim. Mogu biti mirna haha

Daj me nemoj zezati !!!!! 😬😬😬😬 Ti bi bazu koja se okreće na takvo jaje jel tako ?

Da, koliko sam ja vidjela online nema nigdje osim svijet beba, i malizakladi. Ali po narudzbi. Ima i babycentar neku fashion ediciju jednu, al sa cvjeticima. Nismo htjeli cvjetice.
    U svijetu beba nisu htjeli uzet ni novac, da platimo i cekamo, jer su rekli da ne mogu garantirat da ce doci do 12mj.
    Bazu nismo zasad uzeli, jer planiramo mijenjat auto, a voljela bi isprobat bazu prije. To cemo naknadno.

Znači samo jaje bez baze? Mozda nije zurba s bazom … I mi planiramo novo auto ali muž sve laganini. Sad jedno totalno neupućeno pitanje jel potrebna i baza osim jaja za izlazak iz bolnice ?

Nije potrebna. Baza je da tebi olaksa zivot tj. ubrza i da ne moras pojasom vezat. Mozes ti cijelo vrijeme samo jaje pojasom vezat i to je to.

Jbt izludit će me te autosjedalice. Znači cybex -a ima , kombatibalan je sa svim autima plus samo treba pogoditi jaje koje paše ja bi svakako ovu koja se okreće jer olakšava život. Jbt autosjedalice 🙈

Nije kompatibilan sa svim autima nego imas link na cybex stranici gdje mozes vidjet da li je s tvojim kompatibilno.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    06. Listopad 2022. 11:44

BlairWaldorf

ribic

Ja sam valjda sve zivo istrazila za ta jaja i baze 🤦‍♀️

Mi uzeli klasicna deep black.

Daj mi stavi link sto si uzela na kraju pliz 😬🤷

https://www.boombo.si/Cybex-Cloud-Z%20i-Size-Stardust-Black

https://www.boombo.si/Cybex-Baza--cloud2

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

ancy2010
    06. Listopad 2022. 11:50

UrsulaBaby

https://bebo.club/stucanje-bebe-u-stomaku

ovde sam procitala ako je ucestalo posle 28 tjedna da se mogu javiti neki problemi 🙈
    ja svoju bebu bas cesto osjetim da stuca pa zato.. i to traje nekih 10-20 min cak
    Nisam ni ja odmah znala da je to to, al ritmicno je ( tipa dogodi se svako 3 sek), mozete to i osjetit na istom mjestu i traje nekih 10-20 min. ☺️

Nisam nikad cula za to, al kazem ti moja je bas cesto štucala i sve je bilo ok

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

• Salvatore19
    06. Listopad 2022. 11:54

https://www.svijet-beba.hr/vise-informacija/cybex/autosjedalice-0-13kg/41/204/3738/23533
    Mi smo ovu uzeli, te boje bas. Htjela sam plavu, i pise na stranici 7-10 dana isporuka, ali rekla je zena da ne moze garantirat da ce doci do 12mj uopce. Pa nismo htjeli riskirat, da nam se proda siva haha
    Ne treba baza inace, ali vjv cemo je kupiti dok isprobamo. Gledala sam te kompatibilnosti s autima na strn, ali radije ja to fizicki probam kad dode auto haha. 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

Angeleyes
    06. Listopad 2022. 12:00

Mene od jutros malo desni jajnik boli, ne znam može li biti od položaja u kojem sam spavala i težine stomaka? Baš ona probadajuća bol na momente, nije mi ni to bilo ne pamtim. Uglavnom sad u trudnoći muku mučim sa išijasom i začepljenim nosom, evo sad i jajnika. 

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Angeleyes
    06. Listopad 2022. 12:07

UrsulaBaby

https://bebo.club/stucanje-bebe-u-stomaku

ovde sam procitala ako je ucestalo posle 28 tjedna da se mogu javiti neki problemi 🙈
    ja svoju bebu bas cesto osjetim da stuca pa zato.. i to traje nekih 10-20 min cak
    Nisam ni ja odmah znala da je to to, al ritmicno je ( tipa dogodi se svako 3 sek), mozete to i osjetit na istom mjestu i traje nekih 10-20 min. ☺️

Kod mene je isto kao i kod tebe. Par puta dnevno po 10-20 min. Jutros čim sam se probudila je počelo štucanje. Ma to oni gucnu malo plodne vode jer im pluća počinju radit, ali čitala sam da je to bebama normalno i nema panike. 

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

razigrana
    06. Listopad 2022. 12:21

Zene, jeste uzele onaj jastuk za bebicu? Ja sad u ovim zadnjim tjednima razmisljam sto jos trebam i pravim spisak.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

UrsulaBaby
    06. Listopad 2022. 12:28

Hvala vam na odgovorima 🥰

ZM: 15.03.2022
    TERMIN:20.12.2022
    Cekamo malog Stipu 💙
    🤰🏻❤️

• Salvatore19
    06. Listopad 2022. 12:51

razigrana

Zene, jeste uzele onaj jastuk za bebicu? Ja sad u ovim zadnjim tjednima razmisljam sto jos trebam i pravim spisak.

Ja nisam, nekako sam bila misljenja da mi to ne treba i da je veliko, koristit cu kratko i onda nemam gdje to skladistiti (u stanu smo). A i skupi su, barem kaj sam ja gledala. 
    Sad se predomisljam isto dal sam mozda pogrijesila, i da li da kupim ipak ili ne 🙈 nisam pametna haha

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

razigrana
    06. Listopad 2022. 12:55

Salvatore19

razigrana

Ja nisam, nekako sam bila misljenja da mi to ne treba i da je veliko, koristit cu kratko i onda nemam gdje to skladistiti (u stanu smo). A i skupi su, barem kaj sam ja gledala.
    Sad se predomisljam isto dal sam mozda pogrijesila, i da li da kupim ipak ili ne 🙈 nisam pametna haha

Pripremila sam mu bodi, i preko bodija odijelce i na to plisano odijelce da moze van, pa valjda mu je dosta dekica do auta i u jaje. Isto razmisljam sta ce mi taj jastuk.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.