Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    05. Listopad 2022. 12:36

Blair Odlicno 🥳🥳🥳

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

snowwhite1410
    05. Listopad 2022. 13:08

Satsuke

Snow pa mi opet imamo isti dan pregled, ne mogu vjerovati kako se stalno preklapamo.😂 Vjerujem da će nam bebice bit vesele i zdrave i debelije u ponedjeljak.🥰🥰

Satsuke 🥰🥰🥰❤️❤️ baš isti dan svaki put pregled i isti termin 🥰🥰🥰sada kada isti dan i dođu bebe na svijet 🥰 sigurno će biti vesele zdrave i deblje vidim ja po stomaku 🙈🤰sada je bome baš konkretan ☺️💙💗 jel tebi oticu ruke?i dali ti je čudan osjećaj na lijevom jajniku ili blizu meni kao da beba tu nešto dirne i onda se ja stresem jer onako malo zaboli 🙈

• klarolina
    05. Listopad 2022. 13:20

Mislite li da bebe stvarno u trbuhu može naživcirati buka? Susjedi od jutra nekog vraga štemaju i buše a moj mališa lupa da mi sve trbuh skače. Osjetila sam ja udarce i do sad ali ovo je serijski, zamišljam ga ko one čangrizave babe u filmovima kad počnu lupati drskom metle u strop kad su susjedi bučni 

• ribic
    05. Listopad 2022. 13:22

klarolina

Mislite li da bebe stvarno u trbuhu može naživcirati buka? Susjedi od jutra nekog vraga štemaju i buše a moj mališa lupa da mi sve trbuh skače. Osjetila sam ja udarce i do sad ali ovo je serijski, zamišljam ga ko one čangrizave babe u filmovima kad počnu lupati drskom metle u strop kad su susjedi bučni

To ti nemre nitko znat. Mozda bi tak i reagirala danas i da je mir i tisina :)

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Satsuke
    05. Listopad 2022. 13:29

Snow meni su ruke malo naotekle, s time da u desnoj ruci imam baš trnce već tjednima, ali kaže gin da ke to normalno. Noge su zasad ok.🤞 Ostali bolovi nisu tako specifični, ali kako sam upravo preboljela covid, boljelo me i sve i ništa, ne znam što bih uopće izdvojila.😂 
    Znam imati bh kontrakcije navečer (bar mislim da jesu), nepravilni bolovi i pritisak, al brzo prođe. 
    Moj trbuh je isto sad već dosta primjetan, iako imam osjećaj da se diže i spušta, ne znam kako bih to objasnila.🤣 Neke dane mi je visoko i baš se teže krećem, a druge dane mi bude nisko i osjećam se ko da ni nisam trudna. Zvuči kome poznato?

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

puna_pitanja
    05. Listopad 2022. 13:54

klarolina

Kod mene je ista situacija danas, otkako su susjedi poceli pustati neku iritantnu glazbu, mali je poludio, bas je taj osjecaj metlom u strop haha Iako sumnjam jer je njemu to sve priguseno i doslovno mozes otici na koncert, bebac nece kuziti, ali je fora slucajnost u svakom slucaju

30g, OTP 10.11.

Lonmi
    05. Listopad 2022. 14:43

Ikica mene je probudilo oko pola 5, onako neugodno grcenje i pocelo se siriti u trbuh. Malo je reci da sam se prepala. Smirilo se isto tako kroz 1h, ali bila sam jako prestrasena.
    Rodila jesam vec, ali evo ja se ne mogu jednostavno sjetiti toga, vjerujem da je bilo, ali mozda ne toliko bolno. Svoje trudove nisam imala ni na porodu jer je bio inducirani pa znam samo za ove umjetne na dripu koji su btw isto tako sibali iz leda u trbuh.
    Kuzim ja to sve da ce se sad pojavljivati itd., i nebi sad htjela trcati k doktoru za svaku bol, uvijek pricekam da prestane da vidim kako ce dalje, jedino sto ne osjecam olaksanje kad prestane nego se pitam sta nek je pokrenulo nesto dolje itd.
    Ja sam uloziva vrsak prsta, nadam se da ce tako biti i za 2 tj na pregledu.
    Ako bas bude tih bolova cesto i ja cu otic prije.
    Stvarno me prepalo danas, ipak ima jos 2 mj za izgurati.
    Moguce da je to sve prvi put bilo blaze jer sam lezala, a sad sam cijeli dan na nogama, dizem malu itd. 

BlairWaldorf
    05. Listopad 2022. 15:26

Cure hvala vam lijepa, i ja vama želim sve najbolje ❤️❤️❤️
    Snow - skuzila sam da mislis na zeljezo 🤣 meni su preporučili da popijem žlicu sirupa par sati nakon obroka jer je težak za zeludac. 🤷
    Javim nakon par dana kakav je kad stignem steći neki dojam. Mene ovaj za farbanje stana ignorira tako da nikako se pokrenuti i dalje stojim sa svim pripremama 🤷 ok, danas sam vidjela šlape (dr Luigi čini mi se, ima li ih tko i jesu dobre ?) u apoteci ali nemaju moj broj ... kaže žena da će dobiti kroz koji dan  pa da će me nazvati. Trebaju mi nove šlape a i uzet ću ih onda u bolnicu. 
    Ne znam da li sam pisala za vinogradsku partner ne treba imati potvrdu o tečaju da bi prisustvovao porodu ali mora imati negativan bat test na koronu... I kako to onda izvesti ? Kad me ulove trudovi da me ostavi u bolnicu i ide do breyera (najblize) kako bi se testirao.. navodno dobije za pola sata rezultat... Ili kako drukcije ? Bit će to zanimljiv dan. 😀

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    05. Listopad 2022. 15:27

Što se korone tiče nemam simptome hvala bogu 🙏 neka tako i ostane 🙈🙏🙏🙏🙏

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Salvatore19
    05. Listopad 2022. 15:53

BlairWaldorf

Cure hvala vam lijepa, i ja vama želim sve najbolje ❤️❤️❤️
    Snow - skuzila sam da mislis na zeljezo 🤣 meni su preporučili da popijem žlicu sirupa par sati nakon obroka jer je težak za zeludac. 🤷
    Javim nakon par dana kakav je kad stignem steći neki dojam. Mene ovaj za farbanje stana ignorira tako da nikako se pokrenuti i dalje stojim sa svim pripremama 🤷 ok, danas sam vidjela šlape (dr Luigi čini mi se, ima li ih tko i jesu dobre ?) u apoteci ali nemaju moj broj … kaže žena da će dobiti kroz koji dan pa da će me nazvati. Trebaju mi nove šlape a i uzet ću ih onda u bolnicu.
    Ne znam da li sam pisala za vinogradsku partner ne treba imati potvrdu o tečaju da bi prisustvovao porodu ali mora imati negativan bat test na koronu… I kako to onda izvesti ? Kad me ulove trudovi da me ostavi u bolnicu i ide do breyera (najblize) kako bi se testirao.. navodno dobije za pola sata rezultat… Ili kako drukcije ? Bit će to zanimljiv dan. 😀

Sto se tice testa za koronu, najbolje je da se testira svaka 2 dana. To sam bas ja sa svojim pricala, ajde da me ulovi tijekom dana pa se moze otici testirat i dode. Al sta ak me uhvate trudovi ili sta god preko noci, on do jutra ne mozw uci jer nema test. Ne znam do kad breyer radi, ali mislim da max.neke poliklinike rade do 22h. Vecina i do 20-21h... 
    Od tad do jutra 7-8h svasta se izdesava haha. 
    Tako da ako ostane i dalje to pravilo, mislim da cu ga slat svaka 2 dana na test 🤣 ne znam kak drugacije. Glupo je, al eto. 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.