Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    05. Listopad 2022. 17:49

razigrana

BlairWaldorf

Koji da kupim, onaj neki uz dm-a ?

Ja korostim Novalac poslije rucka, a ovaj vitamin C direkt odmah uz zeljezo. Kupujem ovaj uz sirup koji dobijem na recept:https://ljekarna-pablo.hr/plivit-c-max-500-mg-tablete-s-produljenim-oslobadanjem-proizvod-379/

Zasto mi doktorica to nije rekla ? 😑

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• ribic
    05. Listopad 2022. 18:02

ikica_90

Lonmi, moguće da ti grčevi imaju veze i sa fizičkom aktivnošću, iako sam ja zadnjih tjedan dana ležala jer sam umorna od korone 🙈 dns sam baš pričala sa par frendica koje su radile i neke kažu da su zadnje cijelo tromjesečje imale te grčeve, dok par njih kaže da se ne sjeća nikakvih grčeva već samo trudova 😂ma ja mislim da je to individualno, čitala sam da neke žene nikad u trudnoći ni nemaju bh kontrakcije. Meni je ovo prva trudnoća pa mi je zapravo sve novo i na svaku nelagodu i bol se trzam 🙈 mislim da je to i posljedica toga što nismo mogli začeti bez ivf-a, pa sad i na hladno pušemo. Ma ko će ga više znati, bitno da je s bebicama i s nama sve ok 😁
    Blair, drago mi je da je pregled prošao dobro i da bebica raste 😉
    Curke gdje ste vi kupovale robicu za bebe? Imate li za preporuku neku internet trgovinu, ja bi najradije to sve naručila da ne moram hodati po trgovinama. I jel mi može netko okvirno reć koja veličina odgovara kojem broju mjeseci? Ja se bojim da ću uzet previše neke veličine koje ne bude nosio ni 2 tjedna, a iduće premalo, pa me sad to malo muči…

Ja sam c&a, h&m, next i sinsay - sve imas online. Za pocetak uzmi 56 i 62, a dalje ces u hodu. Nema potrebe da se zatrpavas sad… i s tim da naravno isti broj je razlicit ovisno o ducanu (kao i za nas odrasle).

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    05. Listopad 2022. 18:06

Lonmi

Ikica mene je probudilo oko pola 5, onako neugodno grcenje i pocelo se siriti u trbuh. Malo je reci da sam se prepala. Smirilo se isto tako kroz 1h, ali bila sam jako prestrasena.
    Rodila jesam vec, ali evo ja se ne mogu jednostavno sjetiti toga, vjerujem da je bilo, ali mozda ne toliko bolno. Svoje trudove nisam imala ni na porodu jer je bio inducirani pa znam samo za ove umjetne na dripu koji su btw isto tako sibali iz leda u trbuh.
    Kuzim ja to sve da ce se sad pojavljivati itd., i nebi sad htjela trcati k doktoru za svaku bol, uvijek pricekam da prestane da vidim kako ce dalje, jedino sto ne osjecam olaksanje kad prestane nego se pitam sta nek je pokrenulo nesto dolje itd.
    Ja sam uloziva vrsak prsta, nadam se da ce tako biti i za 2 tj na pregledu.
    Ako bas bude tih bolova cesto i ja cu otic prije.
    Stvarno me prepalo danas, ipak ima jos 2 mj za izgurati.
    Moguce da je to sve prvi put bilo blaze jer sam lezala, a sad sam cijeli dan na nogama, dizem malu itd.

Uloziva vrsak prsta ti uredan nalaz za nekog tko nije prvorotkinja

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

razigrana
    05. Listopad 2022. 18:08

BlairWaldorf

razigrana

BlairWaldorf

Ja korostim Novalac poslije rucka, a ovaj vitamin C direkt odmah uz zeljezo. Kupujem ovaj uz sirup koji dobijem na recept:https://ljekarna-pablo.hr/plivit-c-max-500-mg-tablete-s-produljenim-oslobadanjem-proizvod-379/

Moja je mama lijecnica pa saznam i tim putem, ali inace znam da se Fe apsorbira uz C, nista, uzmi si C koji ti pase, ne moras taj koji ja uzimam, imas ih jako puno u ponudi.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

puna_pitanja
    05. Listopad 2022. 18:08

BlairWaldorf

razigrana

BlairWaldorf

A mozda i nije nuzno, ja otkako pijem zeljezo, pijem limunadu na dan i ne pijem nikakve prenatale. Ja sam dobila ferrum sandos brijem da se zove zeljezo u sirupu i ono se pije uz obrok i da kucnem nisam za sad imala problema s probavom uz njega. A zeljezo bih vjerojatno trebala prekontrolirati da vidim jel moja limunada pomaze, to moram otici privatno 

30g, OTP 10.11.

• Ana_
    05. Listopad 2022. 18:22

Ja sam od početka trudnoće na željezu (bilo mi je 2.4, zadnja kontrola krvi 7.7 💪🏻) i uvijek pijem i vit c.
    Pijem i prenatal, uzela sam Almagea.
    Uz to još i utrogestan, i magnezij.
    Ko neka baba 😂😂😂
    Ja sutra imam pregled, jedva čekam da vidim koliko je već velik ❤️❤️❤️

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌

01/2025 novi postupak - > beta 15dnt 456, 17dnt 964. 6+4 ❤️

razigrana
    05. Listopad 2022. 18:26

Ana_

Ja sam od početka trudnoće na željezu (bilo mi je 2.4, zadnja kontrola krvi 7.7 💪🏻) i uvijek pijem i vit c.
    Ko neka baba 😂😂😂

Da, ja isto kao baba. Eutirox ujutro, zeljezo i C, Novalac i navecer Mg. Na nocnom ormaricu doslovno apoteka 🙈

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• Ana_
    05. Listopad 2022. 18:34

razigrana

Ana_

Ko neka baba 😂😂😂

Da, ja isto kao baba. Eutirox ujutro, zeljezo i C, Novalac i navecer Mg. Na nocnom ormaricu doslovno apoteka 🙈

😂😂😂
    Mislim da sam brojala, sve skupa 11 tableta dnevno (6 je utrogestan a i onda sve ovo drugo).
    Još sam si uzela omnibiotic Panda pa bih mogla i to početi piti.
    Čak mi i nije problem količina, nego kako to sve rasporediti kroz dan 😄

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌

01/2025 novi postupak - > beta 15dnt 456, 17dnt 964. 6+4 ❤️

razigrana
    05. Listopad 2022. 18:39

Uh, ja imam raspored. Prvo u pola 6 ujutro Eutirox pa mi mora 2 sata proci do zeljeza i onda to popijem pa doruckujem. Poslije rucka Novalac i navecer prije spavanja Mg. 

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• ribic
    05. Listopad 2022. 19:00

Ja danas obavila fetalnu ehokardiografiju (pregled samo srceka bebica) i sve je super. Nije bilo indikacija al otisla kak je ivf, blizanci i gestacijski.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.