Jeste vi uzimale bazu koja se okreće ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.

Mislis na ostale cure ili? Sorry, nisam skuzila 😂
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧

Da, zato sto za to cloud Z ili Z2 jaje treba ići i-size baza, a ona se okreće. 
Znaci nema smisla uzimati 3u1 balios jer većinom je u tim kombinacijama Aton sjedalica a ni ona niti baza za nju se ne okreću, ja sam npr uzela samo kolica sa sportskim sjedalom jer ide u nulti položaj i onda zimska vreća dodatno ili onaj njihov cocoon 

Znaci nema smisla uzimati 3u1 balios jer većinom je u tim kombinacijama Aton sjedalica a ni ona niti baza za nju se ne okreću, ja sam npr uzela samo kolica sa sportskim sjedalom jer ide u nulti položaj i onda zimska vreća dodatno ili onaj njihov cocoon
Ok iz nekog razloga ne mogu staviti link na bazu ali skuzit ćeš :D

Ja sam na sto muka...što više kolica gledam nikako da se odlučim i da kupimo...Može jedno pitanje kako ste se dogovorili za ime. Za prvo troje smo jednoglasno ,al sad nikako. Odlučili smo da svatko od djece i nas dvoje da po jedan prijedlog,al sad se ni od tih pet ne možemo složiti. Za curicu smo se bili dogovorili,al ipak je dečko 🙈
👩❤️👨-2007 💙❤️💙💙
Čekamo 👶 03.02.2023

Tak je… Baza je okretna (z ili z2), a na nju ide kompatibilna sjedalica (opet z ili z2). Nemres drugacije dobiti to okretanje i kompatibilnost.
Z2 nemas nigdje vidjeti u rh, a cloud z na rijetkim mjestima (znat ce karolina bolje).
Ja cu kako izgleda iz slo z2 narucit (baze i jaja).
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧

Pozdrav cure 💫⭐🌟✨
Mi se dugo nismo uspjeli javiti, počela je škola i 100 obaveza svaki dan uz izuzetno aktivnog dvogodišnjaka, nije lako...
Vidim da pričate o kolicima, ja bi uzela cybex wings (ako ih nađem rabljena), pa ako koja zna da netko prodaje, nek javi 🤗 ako ne, imam od malca , ali ova bi baš za gušt (sebi 🙈).
Idem pročitati zaostatke ❤️

Vidjela sam da je u balios 3 u 1 kombinaciji autosjedalica aton koja se ne okreće 😑 znači ipak 2 u 1, bazu koja se okreće i autosjedalicu posebno. Hvala sto si mi objasnila 🥰 
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.

Vidim da ste spominjale posteljinu. Ja napokon sve oprala, svu robicu poslozila, oprala posteljinu i nepropusnu podlogu i stavila na krevetic. Sad mislim da sve imam. Jos spavacice operem i mogu i torbu spremiti.
Usla u 35.tjedan, sad se vec gegam kao patka 🤣
30 g. oboje
OTP 9.11.

Vidjela sam da je u balios 3 u 1 kombinaciji autosjedalica aton koja se ne okreće 😑 znači ipak 2 u 1, bazu koja se okreće i autosjedalicu posebno. Hvala sto si mi objasnila 🥰
Ma ništa, doma sam i moram ležati, imam i previše vremena za istraživanje :D 
Možeš si ti uvijek pogledati druge baze koje se isto okreću, samo pazi da pašu na kolica. Meni je ovako bilo najjednostavnije. Kužim da su izbor i opcije beskrajni, ja sam izgnjavila tetu u Baby Centru pitanjima i odmah sam preko njih sve naručila 
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji