Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    28. Rujan 2022. 20:52

BlairWaldorf

Jeste vi uzimale bazu koja se okreće ?

Mislis na ostale cure ili? Sorry, nisam skuzila 😂

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• klarolina
    28. Rujan 2022. 20:55

BlairWaldorf

Da, zato sto za to cloud Z ili Z2 jaje treba ići i-size baza, a ona se okreće. 

Znaci nema smisla uzimati 3u1 balios jer većinom je u tim kombinacijama Aton sjedalica a ni ona niti baza za nju se ne okreću, ja sam npr uzela samo kolica sa sportskim sjedalom jer ide u nulti položaj i onda zimska vreća dodatno ili onaj njihov cocoon 

• klarolina
    28. Rujan 2022. 20:56

klarolina

BlairWaldorf

Znaci nema smisla uzimati 3u1 balios jer većinom je u tim kombinacijama Aton sjedalica a ni ona niti baza za nju se ne okreću, ja sam npr uzela samo kolica sa sportskim sjedalom jer ide u nulti položaj i onda zimska vreća dodatno ili onaj njihov cocoon

Ok iz nekog razloga ne mogu staviti link na bazu ali skuzit ćeš :D

• iness88
    28. Rujan 2022. 21:02

Ja sam na sto muka...što više kolica gledam nikako da se odlučim i da kupimo...Može jedno pitanje kako ste se dogovorili za ime. Za prvo troje smo jednoglasno ,al sad nikako. Odlučili smo da svatko od djece i nas dvoje da po jedan prijedlog,al sad se ni od tih pet ne možemo složiti. Za curicu smo se bili dogovorili,al ipak je dečko 🙈

👩‍❤️‍👨-2007 💙❤️💙💙
    Čekamo 👶 03.02.2023

• ribic
    28. Rujan 2022. 21:04

klarolina

BlairWaldorf

Tak je… Baza je okretna (z ili z2), a na nju ide kompatibilna sjedalica (opet z ili z2). Nemres drugacije dobiti to okretanje i kompatibilnost.

Z2 nemas nigdje vidjeti u rh, a cloud z na rijetkim mjestima (znat ce karolina bolje).

Ja cu kako izgleda iz slo z2 narucit (baze i jaja).

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Martina2020
    28. Rujan 2022. 22:12

Pozdrav cure 💫⭐🌟✨
    Mi se dugo nismo uspjeli javiti, počela je škola i 100 obaveza svaki dan uz izuzetno aktivnog dvogodišnjaka, nije lako...
    Vidim da pričate o kolicima, ja bi uzela cybex wings (ako ih nađem rabljena), pa ako koja zna da netko prodaje, nek javi 🤗 ako ne, imam od malca , ali ova bi baš za gušt (sebi 🙈).
    Idem pročitati zaostatke ❤️

BlairWaldorf
    28. Rujan 2022. 22:17

klarolina

BlairWaldorf

Vidjela sam da je u balios 3 u 1 kombinaciji autosjedalica aton koja se ne okreće 😑 znači ipak 2 u 1, bazu koja se okreće i autosjedalicu posebno. Hvala sto si mi objasnila 🥰 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

razigrana
    28. Rujan 2022. 22:18

Vidim da ste spominjale posteljinu. Ja napokon sve oprala, svu robicu poslozila, oprala posteljinu i nepropusnu podlogu i stavila na krevetic. Sad mislim da sve imam. Jos spavacice operem i mogu i torbu spremiti.
    Usla u 35.tjedan, sad se vec gegam kao patka 🤣

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• klarolina
    28. Rujan 2022. 22:55

BlairWaldorf

klarolina

BlairWaldorf

Vidjela sam da je u balios 3 u 1 kombinaciji autosjedalica aton koja se ne okreće 😑 znači ipak 2 u 1, bazu koja se okreće i autosjedalicu posebno. Hvala sto si mi objasnila 🥰

Ma ništa, doma sam i moram ležati, imam i previše vremena za istraživanje :D 
    Možeš si ti uvijek pogledati druge baze koje se isto okreću, samo pazi da pašu na kolica. Meni je ovako bilo najjednostavnije. Kužim da su izbor i opcije beskrajni, ja sam izgnjavila tetu u Baby Centru pitanjima i odmah sam preko njih sve naručila 

• klarolina
    28. Rujan 2022. 22:58

iness88

Ja sam na sto muka…što više kolica gledam nikako da se odlučim i da kupimo…Može jedno pitanje kako ste se dogovorili za ime. Za prvo troje smo jednoglasno ,al sad nikako. Odlučili smo da svatko od djece i nas dvoje da po jedan prijedlog,al sad se ni od tih pet ne možemo složiti. Za curicu smo se bili dogovorili,al ipak je dečko 🙈

Ajme, suosjećam. Mislila sam da će dati ime biti slatka muka ali ajme meni, pa nikako da mi se nešto baš svidi. Dogovorimo se muž i ja za ime, sljedeći dan se gledamo i samo čekamo koji će prvi reći da nam se ipak ne sviđa… kaže jučer ajmo pričekati dok se rodi pa kad ga vidimo znat ćemo, ali nema sanse jer toliki kampanjac baš i nisam 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.