Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kokili
    27. Rujan 2022. 21:37

snowwhite1410

Večer cure 🥰 Satsuke čuvaj se i pij puno biti će sve ok

Meni dr nije ništa rekla o tome da trebamo proći neki tečaj da bi muž mogao prisustvovati na porodu 🤔sada dali netko zna kako je u Puli?

U Puli je za pratnju obavezan polozen tr.tecaj, s time da otac mora prisustvovati na tecaju da bi dobio potvrdu. Isla sam prije 2-3 mjeseca, 2 x tjedno (4 termina ukupno) tamo u dom zdravlja kod trznice. Prije toga zvala patronaznu u puli za termin. Ti si Pazin, ako se ne varam, pa mores se javit tamo patronaznoj u domu ( ja sam ih zvala i slala mail ali mi se nisu javili, posto su mi bili blize od pule) 😀 sretno!

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

snowwhite1410
    28. Rujan 2022. 08:06

buhtlica23

snowwhite1410

Meni dr nije ništa rekla o tome da trebamo proći neki tečaj da bi muž mogao prisustvovati na porodu 🤔sada dali netko zna kako je u Puli?

Najbolje ti je poslati mail u rodiliste,jer se svako razlikuje. U nekom moras kupit odjelo jednokratno,kapu masku i test, negdje donosis samo test na covid pa te tamo testiraju a daju ti neko njihovo odjelo. Negdje se moras testirati PCR … To sve moramo paziti jos sta ce se desavati da koronom.
    Kod nas bolnici je tecaj obavezan i bez njega ne moze biti na porodu 🙄. Nase rodiliste prihvaca online rodin tečaj ali ima rodilišta gdje taj tecaj ne priznaju nego samo onaj od dzo ili bolnice … Svakako se raspitaj iako mozda ima nekog iz Pule ko zna 🙂
    Joj sto volim Pulu, skoro svako ljeto tamo ljetujemo 😁

Buhtlica23 hvala ti na odgovoru ☺️ šaljem danas mail za prisustvo muža na porodu ,možda ima neki online tečaj za koji ja ne znam 😅za zaštitno odijelo znam i za covid test isto a drugo niš ne znam , baš mi je drago da voliš Pulu to je moj rodni grad odrasla sam tu u toj istoj bolnici je moja mama mene rodila prije 35 godina 😅sada ću ja jednu slatku curicu 💖
    Jel možete vi spavati ?meni je sada problem s rukama oteknu mi čak mi je teško uhvatiti i polpun da ga povučem i kušin tako me bole ruke

snowwhite1410
    28. Rujan 2022. 08:11

Kokili

snowwhite1410

U Puli je za pratnju obavezan polozen tr.tecaj, s time da otac mora prisustvovati na tecaju da bi dobio potvrdu. Isla sam prije 2-3 mjeseca, 2 x tjedno (4 termina ukupno) tamo u dom zdravlja kod trznice. Prije toga zvala patronaznu u puli za termin. Ti si Pazin, ako se ne varam, pa mores se javit tamo patronaznoj u domu ( ja sam ih zvala i slala mail ali mi se nisu javili, posto su mi bili blize od pule) 😀 sretno!

Jesam da sada sam u Pazinu ali sam iz Pule i rodit ću u Puli,šta si ti otišla samo do njih i pitala ili kako?😅 hvala ti puno na odgovoru valjda ću stići jer evo sutra ulazim u 32 tjedan 🙈🙈🙈

snowwhite1410
    28. Rujan 2022. 08:19

Sada sam zvala patronažnu službu u Pazinu kažu oni da od korone nemaju tečajeve 😭i da bez problema može muž prisustvovat porodu tako da eto ne moramo na tečaj iako bi ja voljela zvati ću u Pulu još da vidim kako je tamo dali se održava 😄

razigrana
    28. Rujan 2022. 08:34

Ima li koja od vas hemeroide? Imam valjda 3 razlicite kreme, stavljam led, ali ovako nesto do zadnjeg tromjesecja nisam nikad vidjela ni osjetila 😥😭. Ne znam vise sto bih.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Lavendera
    28. Rujan 2022. 08:39

razigrana

Ima li koja od vas hemeroide? Imam valjda 3 razlicite kreme, stavljam led, ali ovako nesto do zadnjeg tromjesecja nisam nikad vidjela ni osjetila 😥😭. Ne znam vise sto bih.

Ja sam ih dobila na kraju prve trudnoce, pred sam kraj doslovno mozda tjedan dva pred porod.. Nakon poroda se dugo nisu povukli iako sam mazala sa svime i svacim pd tih kremica sto imaju na trzistu..i sad su mi se opet vratili a imam jos 2mj do poroda ako izguram. Iskreno ne znam dal ima vajde pokusavati ih lijeciti sada pogotovo zbog pritiska koji ce biti sve veci sto trudnoca dalje ide.. I ja jedva cekam rijesiti ih se😤🤐😑

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• Kokili
    28. Rujan 2022. 08:43

snowwhite1410

Sada sam zvala patronažnu službu u Pazinu kažu oni da od korone nemaju tečajeve 😭i da bez problema može muž prisustvovat porodu tako da eto ne moramo na tečaj iako bi ja voljela zvati ću u Pulu još da vidim kako je tamo dali se održava 😄

Zanimljivo kako dobivamo oprecne informacije 😂

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

razigrana
    28. Rujan 2022. 08:52

Lavendera

razigrana

Ja sam ih dobila na kraju prve trudnoce, pred sam kraj doslovno mozda tjedan dva pred porod.. Nakon poroda se dugo nisu povukli iako sam mazala sa svime i svacim pd tih kremica sto imaju na trzistu..i sad su mi se opet vratili a imam jos 2mj do poroda ako izguram. Iskreno ne znam dal ima vajde pokusavati ih lijeciti sada pogotovo zbog pritiska koji ce biti sve veci sto trudnoca dalje ide.. I ja jedva cekam rijesiti ih se😤🤐😑

A bas je uzas 😭, nisam tako nesto nikad dozivjela, bas pece...

30 g. oboje
    OTP 9.11.

ancy2010
    28. Rujan 2022. 09:12

Sreca ♥️

ancy2010

Ana_

Cure, hvala na info.
    E onda je sad otprilike to vrijeme kad bih trebala vadit.
    Nakon hospitalizacije sam stalno u TA na kontrolama pa ću pitati dr da mi uz ogtt da odmah i to da vadim. Izgleda da će me i dalje tu pratiti i da ću sve kod njih rjesavati 🤷🏼‍♀️

U Splitu sve trudnice vade na pocetku i na kraju trudnoce bez obzira na nalaz, poz ili neg, ja sam tako vadila u prvoj trudnoci, pa kad sam imala spontani i sad u ovoj na pocetku neki u 7-8 tjednu, i ceka me sad opet tamo oko 34 tjedna ..u nekim gradovima vade samo npr u prvoj trudnoci, kasnije ne, negdi samo na pocetku trudnoce, tako da ti se najbolje raspitat kod svog gin

Nije istina, ja sam iz st i negativan faktor imam, iduci tj moram opet i onda opet u 34 tj, prvi put vadila u 8 tjednu.
    Isto tako sam imala 2 spontana prije ove trudnoce, da je bilo sve ok takoder sam morala u 6 i u 8 mjesecu trudnoce. Iza oba spontana sam primila cijepivo, koje ide i iza poroda….
    Svakako negativne trudnice vade krv 3puta u trudnoci

Ma mislila sam da sve bilo poz ili neg vade bar dva puta,ja sam pozitivna pa me slala 2 puta svaki put a pozitivna sam, pise i na nalazu da negativne idu 3 puta..dok npr neke cure iz drugih gradova idu sam jedan put na pocetku trudnoce kasnije ih vise ne salju

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

• Salvatore19
    28. Rujan 2022. 09:44

Mene upravo zvala patronazna sestra, rekla je da je dobila info od moje gin, i da bi dosla iduci tj do nas, i jos jednom pred porod. Zivimo u Zagrebu. Bas me iznenadilo, skoro se nisam javila na nepoznati broj 🤣 
    Sto ocekivati kad dode prvi put? Ne znam sto bi trebala raditi, ili ju pitati? 
    Znam da dolazi patronaza nakon poroda, al 2x prije poroda mi je cudno. 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.