Pozdrav cure! Evo i ja se pridruzujem zimskim bebama :). U ponedjeljak je CB digitalni test pokazao da sam trudna 1 - 2 tjedna. Od tad sam napravila jos par jeftinih samo da se uvjerim da sve ide u dobrom smjeru. Ciklusi su mi dugi tako da ne znam kad je bila ovulacija, a ZM 1.2.2022. Prvi pregled je 22.3. i brojim sate do tada!
Pozdrav drage moje,prije skoro dva tj ugledala sam dvije tamne debele crtice . Iskreno nisam mogla vjerovati jer moja 2022 nije dobro počela od stresa negativnih događanja , krajem prvog mj izgubila sam mog najvećeg životnog borca moju predivnu majku i nakon mjesec ipo kako je otišla imam osjećaj kao da mi je poslala najveći poklon u životu mogućnost da i ja postanem mama i da bezuvjetno volim svoje djete kao ona mene . Ali idem na ljepše temu a to je da sam po mom izračunu u 6 tt. Nisam htjela odmah na pregled,malo sam htjela sačekati bar do 6 tj i evo sljedeći tjedan smo na ultrazvuku i ja se nadam da ćemo tada već čuti maleno srce ❤️. Od promjena osjećam bolne grudi, napuhanost te konstantne plinove ,povremene grčeve koji traju svega par sekundi,učestalo mokrenje i naravno umor želja za spavanjem i ono što niko nevoli a to su mučnine i povraćanje koje je od jutros počelo. Svim mama i budućim mama od sveg srca želim živu i zdravu bebicu 🥰🥰
Kejsy, hvala, a tebi da se brzo ostvari!!
Dobrodošle cure i da nam je trudnoća pjesma! Drago mi je da nas je sve više!
Potpisujem sve simptome osim povraćanja, a dodajem još i nesanicu.
Pitanjce dali pijete folnu kiselinu ,
ja sam počela piti FOLIC ACID 800 Mcg,dali neka buduća mamica pije istu?
Ja isto pijem Novalac prenatal. Tako sam i u prvoj trudnoci jer su mi drugi prenatalni vitamini tesko padali na zeludac. Ima li jos netko da vec ima djece?
Ja isto pijem Novalac prenatal. Tako sam i u prvoj trudnoci jer su mi drugi prenatalni vitamini tesko padali na zeludac. Ima li jos netko da vec ima djece?
Ja imam sina ima 17 godina. I nadam ovaj ciklus da bude plusic i da budemo imali jos jedno (bar)
Wow! A sto kaze on na sestru ili brata? Moja djevojcica ima 2 godine :).
Ja pijem Novalac, počela sam isti dan kad sam saznala da sam trudna.UZV mi je 14.3 iskreno jedva čekammm
Imamo UZV isti dan 😍 nadam se da ćemo se obje javiti sa odličnim vijestima 😊
Oo baš mi je drago veselim se za obje.. koji si tjedan?
Po nekom izračunu koji sam gledala ako bude sve uredu terminko bi mi trebao biti 4.11 jel ima još neka buduća mamica koja je približno 🥰
Ja imam sina ima 17 godina. I nadam ovaj ciklus da bude plusic i da budemo imali jos jedno (bar)
Wow! A sto kaze on na sestru ili brata? Moja djevojcica ima 2 godine :).
Pa on je u fazonu bilo bi bolje da je bilo ranije, ali …ma dusa je on velika bice to divno…
Hoce! I super da ces imati nekog da moze pricuvati bebu..
Sortiraj odgovore
Najstariji