Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    24. Rujan 2022. 14:39

snowwhite1410

keti91

snowwhite1410

Cure 🤗 kako ste ? Jel vi imate iscjedak ja danas imam onako bijeli gusti sada mi je krenuo možda sam se jutros preforsirala 😭hodam cijelo jutro i bol onako u desni jajnik pa u lijevo isto ali kratko sada ću odmorit 🙃i za spavaćice ja sam jučer gledala KiK ima od 50-70 kn ali fali im kopčanje ja bi kupila jednu spavaćicu jednu pidžamu na kopčanje u Puli u rodilištu obučeš njihovu spavaćicu a kasnije u sobi imaš svoje a za vizitu ne znam dali pregledaju u sobi 😅 uglavnom bliži se porod evo me u 31 tjednu ☺️ Još malo

Meni tako isto bude u danu makar malo mora biti takav iscjedak..
    Al jutros me uhvatila neka tupa bol u doljnjem djelu stomaka i sirilo mi se u kicmu.. i to je trajalo par min..
    A u glavi sam vec na hitnoj bila al evo ne pojavljuje se hvala Bogu

Bitno da je prolazno 😅sve ćemo preživjeti šta da radimo ali valjda čim sam aktivna odmah tako iscjedak vodenast ili danas bijeli ali isto kao i tebi taj osjećaj u kičmi Iako si ti u većim tjednima od mene,u kojem si ti tjednu ☺️

E super su ! Ja bi takve na kopčanje 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

ivana.s
    24. Rujan 2022. 14:40

Angeleyes

Evo ja naisla na neko snizenje u ducanu i kvartu i kupila 2 spavacice za dojilje za 100kn!
    https://ibb.co/3rmkMfM

Krasne su bas 😍😍

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

keti91
    24. Rujan 2022. 14:42

snowwhite1410

keti91

snowwhite1410

Cure 🤗 kako ste ? Jel vi imate iscjedak ja danas imam onako bijeli gusti sada mi je krenuo možda sam se jutros preforsirala 😭hodam cijelo jutro i bol onako u desni jajnik pa u lijevo isto ali kratko sada ću odmorit 🙃i za spavaćice ja sam jučer gledala KiK ima od 50-70 kn ali fali im kopčanje ja bi kupila jednu spavaćicu jednu pidžamu na kopčanje u Puli u rodilištu obučeš njihovu spavaćicu a kasnije u sobi imaš svoje a za vizitu ne znam dali pregledaju u sobi 😅 uglavnom bliži se porod evo me u 31 tjednu ☺️ Još malo

Meni tako isto bude u danu makar malo mora biti takav iscjedak..
    Al jutros me uhvatila neka tupa bol u doljnjem djelu stomaka i sirilo mi se u kicmu.. i to je trajalo par min..
    A u glavi sam vec na hitnoj bila al evo ne pojavljuje se hvala Bogu

Bitno da je prolazno 😅sve ćemo preživjeti šta da radimo ali valjda čim sam aktivna odmah tako iscjedak vodenast ili danas bijeli ali isto kao i tebi taj osjećaj u kičmi Iako si ti u većim tjednima od mene,u kojem si ti tjednu ☺️

32tt sam..
    Ma dobro ja s kicmom imam inace problema pa se na nju puno ne obazirem ali,ta bol u doljnjem djelu stomaka ee to me je zabrinulo 

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

BlairWaldorf
    24. Rujan 2022. 15:02

A bol u visini pupka s desne strane ? Bas sad malo sjela, isto setala i nesto raduckala, pospremala kroz jutro i sad me kako nesto boli u tom dijelu, nelagodno .. nije strasno ali kao grč... Ne znam kako da objasnim 🙈

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

ancy2010
    24. Rujan 2022. 15:10

Nas u Splitu su pregledavali u ambulanti( svaki kat ima svoju malu ambulantu za preglede nakon poroda ) tako da nema pregleda po sobama..meni je na lito bilo prevruće u njihovim spavacicama a mislim da ce zimi bit jos gore jer naloze grijanje na +30🙄

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

BlairWaldorf
    24. Rujan 2022. 15:11

Popila magnezij direkt- prestalo. Idem tamanit slatko 🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

buhtlica23
    24. Rujan 2022. 15:13

BlairWaldorf

A bol u visini pupka s desne strane ? Bas sad malo sjela, isto setala i nesto raduckala, pospremala kroz jutro i sad me kako nesto boli u tom dijelu, nelagodno .. nije strasno ali kao grč… Ne znam kako da objasnim 🙈

E to sam ja imala, vise puta. Najcesce mi se dogadalo dok lezim pa se prebrzo okrenem na drugu stranu. Tolika bol bude u visini pupka i onda se siri u cijeli stomak. S tim da se ja po 10 15 minuta nisam mogla pomaknuti od bola kad krene. Bas tako kao sto kazes grc i to veliki. Rekla sam dr. par puta nije pridavala preveliku vaznost tome. Tako da je to najvjerovatnije normalno...

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

BlairWaldorf
    24. Rujan 2022. 15:13

snowwhite1410

Meni je bio iscjedak prije 2 tjedna jedna cura mi je tu rekla da je rodnice čisti od bakterija i da se to povremeno dešava. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    24. Rujan 2022. 15:15

buhtlica23

BlairWaldorf

A bol u visini pupka s desne strane ? Bas sad malo sjela, isto setala i nesto raduckala, pospremala kroz jutro i sad me kako nesto boli u tom dijelu, nelagodno .. nije strasno ali kao grč… Ne znam kako da objasnim 🙈

E to sam ja imala, vise puta. Najcesce mi se dogadalo dok lezim pa se prebrzo okrenem na drugu stranu. Tolika bol bude u visini pupka i onda se siri u cijeli stomak. S tim da se ja po 10 15 minuta nisam mogla pomaknuti od bola kad krene. Bas tako kao sto kazes grc i to veliki. Rekla sam dr. par puta nije pridavala preveliku vaznost tome. Tako da je to najvjerovatnije normalno…

Evo meni je pomogao magnezij onaj direkt kao što sam i napisala, tako da eto nije ni lose možda da pokusas s njim sljedeći put kad krene bol  

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    24. Rujan 2022. 15:26

Cure ja ću onda dvije spavaćice sa onim gumbićima(moram jos guglati )  i komplet jedan, ogrtač + spavaćica... 
    https://ibb.co/S6GpgrP

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.