Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavendera
    24. Rujan 2022. 10:52

BlairWaldorf

Cure moze link na spavaćice ? Znači sto treba jedna u kojoj ides roditi (kratki rukav ? ) i jedna za kasnije po mogućnosti sa lakim pristupom grudima zbog dojenja ? Kratki rukav sve ? Ja zimogrozna inače 🤷🙈

Ja sam imala 3, jednu za radonu koju mi je sestra pomogla presvuci cim su me u sobu odvezli, presvukla se u drugu i jos jednu sam imala u slucaju da procurim pa imam za promijeniti, ali ja sam bila nakon 2 dana pustena doma, sad ako se ostaje duze lako se donese jos koja 🙈 Za radaonu imala kratki rukav, druga isto kratki i treca poludugi, lako si poneses kucni ogrtac neki topli ako si zimogrozna. I ja sam inace takva al sam se strasno preznojavala nakon poroda, stalno mi vruce bilo, hormoni😅😅

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• Salvatore19
    24. Rujan 2022. 11:30

Joj, da.... nisam razmisljala o viziti i rezu od moguceg carskog! 
    A nista, onda potraga za spavacicama 😁

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

snowwhite1410
    24. Rujan 2022. 11:48

Cure 🤗 kako ste ? Jel vi imate iscjedak ja danas imam onako bijeli gusti sada mi je krenuo možda sam se jutros preforsirala 😭hodam cijelo jutro i bol onako u desni jajnik pa u lijevo isto ali kratko sada ću odmorit 🙃i za spavaćice ja sam jučer gledala KiK ima od 50-70 kn ali fali im kopčanje ja bi kupila jednu spavaćicu jednu pidžamu na kopčanje u Puli u rodilištu obučeš njihovu spavaćicu a kasnije u sobi imaš svoje a za vizitu ne znam dali pregledaju u sobi 😅 uglavnom bliži se porod evo me u 31 tjednu ☺️ Još malo 

• Nameone
    24. Rujan 2022. 12:23

Split nema vizitu di se sire noge, jedino ako bas boli da se ne mozes ustati ili neko cudno krvarenje.
    Bar je meni nije bilo.

Angeleyes
    24. Rujan 2022. 12:44

Evo ja naisla na neko snizenje u ducanu i kvartu i kupila 2 spavacice za dojilje za 100kn! 
    https://ibb.co/3rmkMfM

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Angeleyes
    24. Rujan 2022. 12:47

Nameone

Split nema vizitu di se sire noge, jedino ako bas boli da se ne mozes ustati ili neko cudno krvarenje.
    Bar je meni nije bilo.

I sigurno daju svoje spavacice za porod? 

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

snowwhite1410
    24. Rujan 2022. 13:06

Angeleyes

Evo ja naisla na neko snizenje u ducanu i kvartu i kupila 2 spavacice za dojilje za 100kn!
    https://ibb.co/3rmkMfM

Ajme baš su super 😍😍😍

• Nameone
    24. Rujan 2022. 13:24

Angeleyes

Nameone

Bar je meni nije bilo.

I sigurno daju svoje spavacice za porod?

Moras biti u njihovoj na porodu. Kasnije kako zelis. Meni su iskreno bile lakse njihove, zadnji dan sam obukla svoju cisto da se osjecam bolje. Iza poroda mi nije bas ni bilo do presvlacenja. 

keti91
    24. Rujan 2022. 13:37

snowwhite1410

Cure 🤗 kako ste ? Jel vi imate iscjedak ja danas imam onako bijeli gusti sada mi je krenuo možda sam se jutros preforsirala 😭hodam cijelo jutro i bol onako u desni jajnik pa u lijevo isto ali kratko sada ću odmorit 🙃i za spavaćice ja sam jučer gledala KiK ima od 50-70 kn ali fali im kopčanje ja bi kupila jednu spavaćicu jednu pidžamu na kopčanje u Puli u rodilištu obučeš njihovu spavaćicu a kasnije u sobi imaš svoje a za vizitu ne znam dali pregledaju u sobi 😅 uglavnom bliži se porod evo me u 31 tjednu ☺️ Još malo

Meni tako isto bude u danu makar malo mora biti takav iscjedak..
    Al jutros me uhvatila neka tupa bol u doljnjem djelu stomaka i sirilo mi se u kicmu.. i to je trajalo par min..
    A u glavi sam vec na hitnoj bila al evo ne pojavljuje se hvala Bogu

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

snowwhite1410
    24. Rujan 2022. 14:36

keti91

snowwhite1410

Meni tako isto bude u danu makar malo mora biti takav iscjedak..
    Al jutros me uhvatila neka tupa bol u doljnjem djelu stomaka i sirilo mi se u kicmu.. i to je trajalo par min..
    A u glavi sam vec na hitnoj bila al evo ne pojavljuje se hvala Bogu

Bitno da je prolazno 😅sve ćemo preživjeti šta da radimo ali valjda čim sam aktivna odmah tako iscjedak vodenast ili danas bijeli ali isto kao i tebi taj osjećaj u kičmi Iako si ti u većim tjednima od mene,u kojem si ti tjednu ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.