Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivana.s
    23. Rujan 2022. 21:48

buhtlica23

Lavendera

buhtlica23

Joj bas ju je bilo tesko za uslikati. Posteljica je sprijeda, a ona zabila glavu u nju i jos ruku preko lica drzi. Od ponedjeljka je dobila 160g 🤣🫣

A cuj, bas nju briga, ona se fino ususkala i njoj lijepo🤣, cak i izgleda kao da je pozirala za sliku😎👶🏻
    Fino ona skuplja kilazu, bit ce prava cura za porod💪🏻😉
    Ja u pon opet pregled zbog svega ovog sto se izdogadalo, pa cu bas vidjeti koliko je moja curka dobila od zadnjeg mjerenja od prije 2 tjedna. Tada je bila 1360g🙈

Dobro one ce sada sve vise dobivat na kilazi. Eto gledam samo svoju vec je 1317g… 🫣
    Ma samo neka rastu i neka sve bude okej.
    Jos uvijek mi je tako nestvarno 🫣🫣 jedva je cekam 😍 vjerujem da nam je svima tako.
    Javi svakako u ponedjeljak sta kaze dr..

Mi smo na 1200g 

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

buhtlica23
    23. Rujan 2022. 22:24

ivana.s

buhtlica23

Lavendera

buhtlica23

Joj bas ju je bilo tesko za uslikati. Posteljica je sprijeda, a ona zabila glavu u nju i jos ruku preko lica drzi. Od ponedjeljka je dobila 160g 🤣🫣

A cuj, bas nju briga, ona se fino ususkala i njoj lijepo🤣, cak i izgleda kao da je pozirala za sliku😎👶🏻
    Fino ona skuplja kilazu, bit ce prava cura za porod💪🏻😉
    Ja u pon opet pregled zbog svega ovog sto se izdogadalo, pa cu bas vidjeti koliko je moja curka dobila od zadnjeg mjerenja od prije 2 tjedna. Tada je bila 1360g🙈

Dobro one ce sada sve vise dobivat na kilazi. Eto gledam samo svoju vec je 1317g… 🫣
    Jos uvijek mi je tako nestvarno 🫣🫣 jedva je cekam 😍 vjerujem da nam je svima tako.

Mi smo na 1200g

Mi smo u ponedjeljak bili na 1153g, danas 1317g 🫣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

BlairWaldorf
    23. Rujan 2022. 23:21

NanaJ

BlairWaldorf

Odgovorila mi je doktorica. Kaže da je nalaz uredan, željezo ok ali da je hemoglobin blago snižen i da ćemo o terapiji odlučiti na sljedećoj kontroli. Koja bi mogla biti terapija … ? jer čitam da je normalno u trudnoći da je hemoglobin blago snizen …

Bilo koji lijek za zeljezo (heferol, kendural, sideral…) ja isto imam blago snizen hemoglobin pa mi je rekla da pijem sideral forte kapsule. A do tada uvijek mozes uzimati hranu koja je bogata zeljezom tako da ti nebi slucajno jace pao posto bebica sad dosta uzima sebi

Ma jedem raznovrsno skroz. Ali budem malo izguglala pa da pojačam takve namirnice do sljedeće kontrole koja je tek 5.10. jedva čekam ❤️

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Salvatore19
    24. Rujan 2022. 09:43

Mi imamo pregled u ponedjeljak, ova dva tjedna su mi tako sporo prolazila. 
    Jedva cekam vidjeti koliko mi tezimo sad 😁
    Super sto vase bebice isto rastu! ❤️

Jeste za bolnicu gledale samo spavacice, ili je ok i gornji dio na kopcanje, i kratke hlacice? Ok, za porod kuzim da mora biti spavacica, al kasnije? 
    Nasla sam ljepsih pidzama, spavacice su mi nekak bez veze. 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

keti91
    24. Rujan 2022. 09:45

Jutro cure,zanima.me jel se kojoj dogadjalo to.

Znaci jutros se budim gdje imam bol u doljnjem djelu stomaka blaga je bol i udarala me.bol u kicmu,i to je trajalo mozda par.min i prestalo

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

buhtlica23
    24. Rujan 2022. 10:09

Salvatore19

Jeste za bolnicu gledale samo spavacice, ili je ok i gornji dio na kopcanje, i kratke hlacice? Ok, za porod kuzim da mora biti spavacica, al kasnije?

Meni su u bolnici  rekli da mora biti spavacica, radi pregleda u viziti. Gledaju uloske i rane tj. savove.  Nakon vizite se mozes presvuc u nesto drugo, ali za vizitu i preglede mora biti spavacica .

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Angeleyes
    24. Rujan 2022. 10:19

Salvatore19

Ne znam, ja gledam samo spavaćice jer je to praktično. Ali nama u rodilištu daju svoje pa se ti možeš kasnije presvuć, spominjale su cure da bude vruće pa radije obuku neke svoje tanje. Hlače ne znam koliko su zgodne radi krvarenja, ali radije neka prokomentira netko od cura koje su prosle to sve. 🤷🏼‍♀️ Svakako sam sad u potrazi za tim spavaćicama i uzet ću dvije za svaki slučaj.

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

BlairWaldorf
    24. Rujan 2022. 10:23

Cure moze link na spavaćice ? Znači sto treba jedna u kojoj ides roditi (kratki rukav ? ) i jedna za kasnije po mogućnosti sa lakim pristupom grudima zbog dojenja ? Kratki rukav sve ? Ja zimogrozna inače 🤷🙈

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• ribic
    24. Rujan 2022. 10:24

Salvatore19

Ovisi koja si bolnica. Vidim da se spominju vizite. Nemaju sve bolnice vise vizite u sobu di se sire noge (npr. vinogradska nema). 

Frendica tam imala i pidzamu. Samo ak slucajno bude carski mogla bi te smetat za rez. 

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Lavendera
    24. Rujan 2022. 10:44

buhtlica23

Da da, sad tek u biti krece prirast na tezini i skupljanje kilaze🙈 Kad me lupi svom snagom onda si tek slozim u glavi da je presla vec 1.5kg i da nije ni cudo, kao sta se uopce cudim🤣
    Hocu hocu, drzi palceve da bude sve okej🙈🥰

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.