Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NanaJ
    23. Rujan 2022. 15:22

Lonmi

Nameone

NanaJ

Ovo i mene zanima pa sam dosla do ovakvog zakljucka:
    Izlazak iz bolnice: bodi dugih rukava, stramplice i pleteni kompletic (nasla sam u h&m i u c&a), carapice. Staviti malog u jaje i ususkat dekicom. Kapica na glavu, naravno u zaigrijan auto.
    Za setnju isto tako samo plus skafander jer ja ne mislim kupovat zimsku vrecu za kolica koju cu relanu koristit mozda 4 mj (mislim onu koja je za kosaru) 🤷🏻‍♀️

Jako je nezgodno oblaciti i svlaciti stalno maloj bebi stramplice, bolja opcija su tanke pamucne hlačice sa ili bez stopala i bodi. Pa preko nesto ovisno o prigodi. Ili piđama iz jednog dijela ili nesto iz dva ili jos preko piđame medu ili skafander za šetnju.
    Vidjet cete koliko ustvari nepotrebnog i nezgodnog kupite za oblacenje, stramplice su jedna od tih stvari.
    Bodiji su najbolji i najlaksi za oblacenje oni na preklop, da ih ne navlacite preko glave, a piđamice next koje se kopcaju između obe noge. Najlakse i najjednostavnije kad treba presvuci pelenu, a to je svakih dva sta najmanje.

Potpisujem za oblacenja. Cim manje slatkih nezgodnih stvari. Te malene treba nonstop svlaciti i zima ce biti, bas nezgodno ako imate previse slojeva. Strampe su koma, haljine su koma. Cim jednostavnije da ste cim prije gotove. Ok su i bodiji preko glave, ali za prvi put mamu, koja mozda nema nikakvog iskustva od prije bolji su ovi na kopcanje sastrane. Onda dok se spraksas ide sve. Ja sam isto nakupovala svaceg slatkog prvi put i onda dok sam skuzila kako je to oblaciti/svlaciti 🙉🤦‍♂️.
    Samo jednostavno i prakticno 😂

Ja uopce ne zelim te preko glave minimalno 4 mj vidjet 😂 bas radi toga prvo dijete nemam bas iskuatva ovo je sigurnija opcija kao benkice 😂 a kad je toooooliko toga da se pogubis u trenu. Ubiti ja uopce nisam neke “gluposti” stavljala na wish listu, bar mislim ispravi me ako grijesim molim te 😅 Tu su bodiji u benkica stilu, pamucne hlacice, pidamice iz jednog dijela sve sa cifom ali vidim da ni to nije prakticno pa cu uzet i ove sto se kopcaju izmedu nogu, carapice nisam mislila previse kupovat bas iz razloga sto ih vole skidat pa sam gledala sve sa stopalicama i par dvodjelnih kompletica ovih fino pletenih sto bi moj muz reko “za u crkvu” 😂 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• ribic
    23. Rujan 2022. 15:25

NanaJ

Lonmi

Nameone

NanaJ

Ovo i mene zanima pa sam dosla do ovakvog zakljucka:
    Izlazak iz bolnice: bodi dugih rukava, stramplice i pleteni kompletic (nasla sam u h&m i u c&a), carapice. Staviti malog u jaje i ususkat dekicom. Kapica na glavu, naravno u zaigrijan auto.
    Za setnju isto tako samo plus skafander jer ja ne mislim kupovat zimsku vrecu za kolica koju cu relanu koristit mozda 4 mj (mislim onu koja je za kosaru) 🤷🏻‍♀️

Jako je nezgodno oblaciti i svlaciti stalno maloj bebi stramplice, bolja opcija su tanke pamucne hlačice sa ili bez stopala i bodi. Pa preko nesto ovisno o prigodi. Ili piđama iz jednog dijela ili nesto iz dva ili jos preko piđame medu ili skafander za šetnju.
    Vidjet cete koliko ustvari nepotrebnog i nezgodnog kupite za oblacenje, stramplice su jedna od tih stvari.
    Bodiji su najbolji i najlaksi za oblacenje oni na preklop, da ih ne navlacite preko glave, a piđamice next koje se kopcaju između obe noge. Najlakse i najjednostavnije kad treba presvuci pelenu, a to je svakih dva sta najmanje.

Potpisujem za oblacenja. Cim manje slatkih nezgodnih stvari. Te malene treba nonstop svlaciti i zima ce biti, bas nezgodno ako imate previse slojeva. Strampe su koma, haljine su koma. Cim jednostavnije da ste cim prije gotove. Ok su i bodiji preko glave, ali za prvi put mamu, koja mozda nema nikakvog iskustva od prije bolji su ovi na kopcanje sastrane. Onda dok se spraksas ide sve. Ja sam isto nakupovala svaceg slatkog prvi put i onda dok sam skuzila kako je to oblaciti/svlaciti 🙉🤦‍♂️.
    Samo jednostavno i prakticno 😂

Ja uopce ne zelim te preko glave minimalno 4 mj vidjet 😂 bas radi toga prvo dijete nemam bas iskuatva ovo je sigurnija opcija kao benkice 😂 a kad je toooooliko toga da se pogubis u trenu. Ubiti ja uopce nisam neke “gluposti” stavljala na wish listu, bar mislim ispravi me ako grijesim molim te 😅 Tu su bodiji u benkica stilu, pamucne hlacice, pidamice iz jednog dijela sve sa cifom ali vidim da ni to nije prakticno pa cu uzet i ove sto se kopcaju izmedu nogu, carapice nisam mislila previse kupovat bas iz razloga sto ih vole skidat pa sam gledala sve sa stopalicama i par dvodjelnih kompletica ovih fino pletenih sto bi moj muz reko “za u crkvu” 😂

Ne skidaju ti carapice skroz mali. Meni su one zgodne jer kad im nesto veliko (a bit ce u pocetku) onda njih stavis na nogice da im ne klepece :)

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Nameone
    23. Rujan 2022. 15:32

Carapice obavezno, to ce vam i patronažna reci. Tj bilo kakva dva sloja na stopalima. 
    Ja sam lani u ova doba na cunda nasla nekakav kao kombinezon piđamu bijeli podstavljeni od pliša za iz bolnice ako bude hladno. Ali bilo je dosta toplo pa mi nije ni trebalo. Poslje sam ga koristila za prve setnje. Bio je dosta pleteni kompletic iz zare, naravno ispod bodi. I u jastuk za nosenje.

NanaJ
    23. Rujan 2022. 15:33

ribic

Ne skidaju ti carapice skroz mali. Meni su one zgodne jer kad im nesto veliko (a bit ce u pocetku) onda njih stavis na nogice da im ne klepece :)

Ma kuzim ali svjedno ne mislim sad njih uzimat u velikim kolicinama, tj ne mislim nista uzimat u vecim kolicinama svega po par komada jer znam da brzo prerastu, a bas sam danas bila na kontorli i bedrenu mu je u mjerama za 28+6 😅 tako da mislim da ce biti i dosta dugacak pa mi nema smisla previse uzimat u broju 56 🤷🏻‍♀️

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

• ribic
    23. Rujan 2022. 15:58

NanaJ

ribic

Ma kuzim ali svjedno ne mislim sad njih uzimat u velikim kolicinama, tj ne mislim nista uzimat u vecim kolicinama svega po par komada jer znam da brzo prerastu, a bas sam danas bila na kontorli i bedrenu mu je u mjerama za 28+6 😅 tako da mislim da ce biti i dosta dugacak pa mi nema smisla previse uzimat u broju 56 🤷🏻‍♀️

Carapice su ti ionak (vecinom) u velicini za dva broja (npr 56 do 62). Nisu tak striktne ko bodici i sl.

Mislim, ne treba ti nicega puno. Sve se opere😀

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

NanaJ
    23. Rujan 2022. 16:07

ribic

NanaJ

ribic

Carapice su ti ionak (vecinom) u velicini za dva broja (npr 56 do 62). Nisu tak striktne ko bodici i sl.

Mislim, ne treba ti nicega puno. Sve se opere😀

Ma bas to, imam susilicu pa bude za cas suho 😁 

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

buhtlica23
    23. Rujan 2022. 16:13

Cure danas sam isla na pregled privatno zbog kao tog viska plodne vode. Doktor kaze da imam normalno plodne vode i da ne zna di je onaj doktor nasao onoliku kolicinu vode.
    Evo i slikica https://ibb.co/qyWpDCS
    Pao mi je kamen sa srca ☺️

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Inna_92
    23. Rujan 2022. 16:14

Hvala cure na odgovorima. 😊 Skužila sa danas da imam dovoljno bodija i hlačica, ali nikakvu deblju majicu ni kompletić, ni štramplice. 🤣 Odmah sam naručila 3 komada od tog trojeg. 

👩 32 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 38 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️

Lavendera
    23. Rujan 2022. 16:50

buhtlica23

Cure danas sam isla na pregled privatno zbog kao tog viska plodne vode. Doktor kaze da imam normalno plodne vode i da ne zna di je onaj doktor nasao onoliku kolicinu vode.
    Evo i slikicahttps://ibb.co/qyWpDCS

Supeer!! Drago mi je da je sve okej i da si sada mirnija☺️
    A vidi kako je fino bebica ususkana😍😍 Preslatka slikica!😍

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Inna_92
    23. Rujan 2022. 17:02

buhtlica23

Evo i slikicahttps://ibb.co/qyWpDCS

Buhtlice, baš mi je drago da je sve u redu. ❤️ Jako lijepa sličica ❤️

👩 32 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 38 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.