Hvala cure na odgovorima. Ni meni nije jasan moj ginekolog i bas sam razocarana. Mislim da cu ici negdje po drugo misljenje a u meduvremenu cu si uzeti aparatic i doma mjeriti razinu secera cisto da znam kakav je...
Ćaoo,
Zanima me jel neka imala problema s trtičnom kosti. Kao mala sam pala na trtičnu kost i nisam je išla nikada slikati a jednom kad sam bila na masaži kod kiropraktičara rekao je da je to sve oko trtične kosti zadebljano pa se malo brinem kako bi prošao prirodan porod i bi li bile neke posljedice. Ako je neka imala problema s istom stvari i ako je već rodila kako je protekao porod i poslije poroda.
Hvala cure na odgovorima. Ni meni nije jasan moj ginekolog i bas sam razocarana. Mislim da cu ici negdje po drugo misljenje a u meduvremenu cu si uzeti aparatic i doma mjeriti razinu secera cisto da znam kakav je…
I mene je iznenadio gin... To vam je najpametnije 😉
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
Split nema vizitu di se sire noge, jedino ako bas boli da se ne mozes ustati ili neko cudno krvarenje.
Bar je meni nije bilo.
I sigurno daju svoje spavacice za porod?
Moras biti u njihovoj na porodu. Kasnije kako zelis. Meni su iskreno bile lakse njihove, zadnji dan sam obukla svoju cisto da se osjecam bolje. Iza poroda mi nije bas ni bilo do presvlacenja.
Pa i draže mi je da sam u njihovoj dok cijeli proces traje, svakalo bolje. :)
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Ja sam spavavice narucila preko fejsa, Marina - oprema za trudnice. 3 komada za 199kn plus besplatna postarina. Uzela sam si 2broja vecu i odlicna mi je, cak mi skoro i koljena prekrije, bojala sam se da ce bit prekratke, a visoka sam 175cm. Oni imaju i pakete sa ogrtacem, pa si pogledajte. Meni je doslo dpd-om za 2 ili 3 dana. Javila se njima u inbox, tamo mi je teta poslikala kojih spavacica ima u tom broju, ja odabrala i to je to 😊
17.03. ➕
01.04. UZV, imamo srčeko ❤
OTP 19.11 🥰
29.09. - 32tj+1 - stigao nam Karlo 💙
Cure, štucaju li vam bebe u stomaku? Kod mene se baš intenzivno osjeti pulsiranje, nekad i 2x dnevno. 😅
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Cure, štucaju li vam bebe u stomaku? Kod mene se baš intenzivno osjeti pulsiranje, nekad i 2x dnevno. 😅
Moja curka je nedavno pocela, danas je imala epizodu stucanja 20ak min🙈 Prva curka mi je isto stucala. Jako cesto cak🙈To mi je super jer onda znam gdje joj je glava i da je okrenuta kako treba 🤣
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Daa 🤣🤣
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
Moja curka je nedavno pocela, danas je imala epizodu stucanja 20ak min🙈 Prva curka mi je isto stucala. Jako cesto cak🙈To mi je super jer onda znam gdje joj je glava i da je okrenuta kako treba 🤣
Daa traje to dugo, a jadni oni 😅🤣 Tako je, bas se osjeti gdje je glavica, ako nista 😄
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Ja sam spavavice narucila preko fejsa, Marina - oprema za trudnice. 3 komada za 199kn plus besplatna postarina. Uzela sam si 2broja vecu i odlicna mi je, cak mi skoro i koljena prekrije, bojala sam se da ce bit prekratke, a visoka sam 175cm. Oni imaju i pakete sa ogrtacem, pa si pogledajte. Meni je doslo dpd-om za 2 ili 3 dana. Javila se njima u inbox, tamo mi je teta poslikala kojih spavacica ima u tom broju, ja odabrala i to je to 😊
Taman sam tila napisat da treba pazit na duzinu, ja sam visoka 179 i imam od prvog poroda dvi takve spavacice ali morala sam ih probat kad sam uzimala jer su mi neke bile ultra kratke, pa sam uzela veci broj da budu malo povise kolina..
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Sortiraj odgovore
Najstariji