Cure danas sam isla na pregled privatno zbog kao tog viska plodne vode. Doktor kaze da imam normalno plodne vode i da ne zna di je onaj doktor nasao onoliku kolicinu vode.
Evo i slikicahttps://ibb.co/qyWpDCS
Pao mi je kamen sa srca ☺️
Supeer!! Drago mi je da je sve okej i da si sada mirnija☺️
A vidi kako je fino bebica ususkana😍😍 Preslatka slikica!😍
Joj bas ju je bilo tesko za uslikati. Posteljica je sprijeda, a ona zabila glavu u nju i jos ruku preko lica drzi. Od ponedjeljka je dobila 160g 🤣🫣
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Cure danas sam isla na pregled privatno zbog kao tog viska plodne vode. Doktor kaze da imam normalno plodne vode i da ne zna di je onaj doktor nasao onoliku kolicinu vode.
Evo i slikicahttps://ibb.co/qyWpDCS
Pao mi je kamen sa srca ☺️
Odlicno! 🥰 sada uzivaj u miru 😊😊
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Odgovorila mi je doktorica. Kaže da je nalaz uredan, željezo ok ali da je hemoglobin blago snižen i da ćemo o terapiji odlučiti na sljedećoj kontroli. Koja bi mogla biti terapija ... ? jer čitam da je normalno u trudnoći da je hemoglobin blago snizen ...
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Odgovorila mi je doktorica. Kaže da je nalaz uredan, željezo ok ali da je hemoglobin blago snižen i da ćemo o terapiji odlučiti na sljedećoj kontroli. Koja bi mogla biti terapija … ? jer čitam da je normalno u trudnoći da je hemoglobin blago snizen …
Bilo koji lijek za zeljezo (heferol, kendural, sideral…) ja isto imam blago snizen hemoglobin pa mi je rekla da pijem sideral forte kapsule. A do tada uvijek mozes uzimati hranu koja je bogata zeljezom tako da ti nebi slucajno jace pao posto bebica sad dosta uzima sebi
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Pozdrav curke, javljam se jer sam bas zabrinuta pa me zanima jel imala koja slicnu situaciju... U srijedu sam radila ogtt i jucer mi je ginekolog telefonski rekao da mi je nalaz uredan iako je treca vrijednost malo povisena (nije mi procitao rezultate). Danas sam skinula nalaz s e-građani i vidjela da ta treca vrijednost nije MALO povisena nego dosta: nakon prvog vadenja je 4.8 (<5.1), nakon drugog 8.7 (<10.0), a nakon treceg 9.8 (<8.5)... Zar nije to zabrinjavajuci rezultat? Jel imala koja slicne vrijednosti i kako ste to rjesavale?
Pozdrav curke, javljam se jer sam bas zabrinuta pa me zanima jel imala koja slicnu situaciju… U srijedu sam radila ogtt i jucer mi je ginekolog telefonski rekao da mi je nalaz uredan iako je treca vrijednost malo povisena (nije mi procitao rezultate). Danas sam skinula nalaz s e-građani i vidjela da ta treca vrijednost nije MALO povisena nego dosta: nakon prvog vadenja je 4.8 (<5.1), nakon drugog 8.7 (<10.0), a nakon treceg 9.8 (<8.5)… Zar nije to zabrinjavajuci rezultat? Jel imala koja slicne vrijednosti i kako ste to rjesavale?
Meni je povecana druga i treca vrijednost i pratim gestacijsku dijetu i kontroliram si sama secer na aparaticu da vidim na sto mi skace (npr. na bijeli kruh vise nego na nutellu na zlicu).
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Pozdrav curke, javljam se jer sam bas zabrinuta pa me zanima jel imala koja slicnu situaciju… U srijedu sam radila ogtt i jucer mi je ginekolog telefonski rekao da mi je nalaz uredan iako je treca vrijednost malo povisena (nije mi procitao rezultate). Danas sam skinula nalaz s e-građani i vidjela da ta treca vrijednost nije MALO povisena nego dosta: nakon prvog vadenja je 4.8 (<5.1), nakon drugog 8.7 (<10.0), a nakon treceg 9.8 (<8.5)… Zar nije to zabrinjavajuci rezultat? Jel imala koja slicne vrijednosti i kako ste to rjesavale?
Meni su i bolnici rekli da ukoliko jedan od tri vadenje bude poviseni da je to znak gestacijskog 🤔
Tako da ne kuzim tog tvog ginekologa. Iako eto sta sam se svega naslusala u ponedjeljak a danas nesto sasvim drugo hahah..
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Joj bas ju je bilo tesko za uslikati. Posteljica je sprijeda, a ona zabila glavu u nju i jos ruku preko lica drzi. Od ponedjeljka je dobila 160g 🤣🫣
A cuj, bas nju briga, ona se fino ususkala i njoj lijepo🤣, cak i izgleda kao da je pozirala za sliku😎👶🏻
Fino ona skuplja kilazu, bit ce prava cura za porod💪🏻😉
Ja u pon opet pregled zbog svega ovog sto se izdogadalo, pa cu bas vidjeti koliko je moja curka dobila od zadnjeg mjerenja od prije 2 tjedna. Tada je bila 1360g🙈
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
A cuj, bas nju briga, ona se fino ususkala i njoj lijepo🤣, cak i izgleda kao da je pozirala za sliku😎👶🏻
Fino ona skuplja kilazu, bit ce prava cura za porod💪🏻😉
Ja u pon opet pregled zbog svega ovog sto se izdogadalo, pa cu bas vidjeti koliko je moja curka dobila od zadnjeg mjerenja od prije 2 tjedna. Tada je bila 1360g🙈
Dobro one ce sada sve vise dobivat na kilazi. Eto gledam samo svoju vec je 1317g... 🫣
Ma samo neka rastu i neka sve bude okej.
Jos uvijek mi je tako nestvarno 🫣🫣 jedva je cekam 😍 vjerujem da nam je svima tako.
Javi svakako u ponedjeljak sta kaze dr..
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Gestacijski, meni je druga i treca povecana i pocela sam pratiti dijetu i uskoro daljnji dogovori s gin
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
Sortiraj odgovore
Najstariji