Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ancy2010
    22. Rujan 2022. 21:13

Da ne pišem svakoj posebno, moguće da su to noćni terori, znalo se i nama dogodit kad je bila manja, sicam se da sam se jedan put digla, pustila je u dnevni boravak da se izigra, tako se umorila i umrila i isle smo lec iza 1..bas je bilo za ispalit..Al proce ta faza brzo pa dolazi druga 😅 evo moja sad ima 3 godine i mogu rec da mi je sad skroz super s njom, priča sve tako da kaže šta želi, šta je muči ali isto zna imat tantrume ponekad al sve je to dio odrastanja..prijateljice koje imaju dicu u školi kažu mi gustaj sad dok je još mala tako sa mogu mislit šta nas čeka kasnije 😅 

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

Lavendera
    22. Rujan 2022. 21:23

Izgleda ih je sve nesto lupilo u glavu hahah, nesto u zraku🤣
    Od kolegice mala je tako nocima sou imala, plac, kmezanje, i odvela ju kod ped kad ped pogleda kaze afte u grlu, pao imunitet i valjda ju je to toliko bolilooo da je ona nocima urlala.. Njoj se ispostavilo tako, mojoj se ispostavila dosada i visak snage i prohtjevi..
    Ma da, i meni mama kao ma pusti ju nek se igra da se izmori skroz, mislim si isto sto i ti, jos ce od malih nogu misliti da moze meni gospodariti i odredivati. Tesko je i nekad ni ja nemam snage vise ustrajat i ostat dosljedna da jednostavno puknem i dode mi da sjednem s njom na pod i placem od jada 🤣 Jos tvojoj  zubi izlaze, ajme kad se sjetim svoje, kad su trojke i kutnjaci izlazili, isto to je bilo ja sam se vec htjela kroz zatvoren prozor u siprazje bacit🤣🤣
    Daa, koliko god ruzno zvuci, barem se uz sve s cim se nosimo mozemo podupirati znajuci da nismo jedine i same koje prolaze kroz to.. Sad su jedne brige, kad opet rodimo druge brige, sad ne spavamo iz raznih razloga, kad malo narastu bolesti, pa kad udu u pubertet necemo spavati jer su u izlascima.. Moramo nauciti prezivljavati neispavane cini mi se😅 Zezam se sa muzem cesto da cemo se naspavati tek kad umremo (Bože mi oprosti sto se tako salim ali ono stvarno..)
    Uh svaka ti cast za uzbrdicu, bome ne znam kako bi, uspusem se kad procitam uzbrdica ili pomislim na nju a do prije 10 dana i mene je vozala kako je htjela i gdje je htjela u setnji, kao google navigacija, tu tamo vamo tamo🤦🏻‍♀️Ako i druga mala bude kao ova puna snage mislim da cu na aparatima zavrsit hahahaha 

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Lonmi
    22. Rujan 2022. 22:13

Buhtlice zna on da uskoro nece biti sva paznja njegova. Upravo zato jer ih volis najvise na svijetu, zato te vlastita djeca izlude.
    Nedaj se uplasiti, majcinstvo je nesto predivno, ali i jako izazovno.
    To mi trudnice sad vise malo gunđamo jer smo velike i umorne, a oni puni energije.
    .
    Ocito je nesto u zraku cure.
    Mojoj kutnjaci izbijaju 😔, ma da, pa ako je bas kriticno moramo se dici, nece mi se bacati po krevetu ali da ja nju cekam da zaspi, pa to bi bilo valjda u 3h ujutro. Jednostavno ju moram uspavljivati, premala je jos, ne znam ja kako si je to moja mama zamislila. Ona mora meni u krilo i popiti bocicu mlijeka, a prije je tako na sisi visila, pogotovo kad su ti zubi krenuli, cijelu noc je bila na meni. Ako mi ne zaspi na bocici navecer onda imam problem jer je dr opcija jedino nosenje, a stvarno ju ne mogu sad, nositi, drndati itd., jer da to bude 5 min, ajde, ali pol h 😑.
    Ponekad sam onda jako ljuta i ocajna zbog toga.
    Najgore mi je kad je meni frustrirana, a kod moje mame super i na miru, ali ona fakat sve dopusta, dize ju svaku min i sve kako mala hoce i naravno da njoj to pase.
    Stvarno ponekad dođe trenutak da bi sjela i plakala 😂.
    Znate kako kazu : Mala djeca mala briga, velika djeca velika briga 😂

Lonmi
    22. Rujan 2022. 22:14

Lavendera bit ce i druga mala i slatka sve do kad ne prođe godinu dana i krene sve ispočetka 😂😂😂😂

buhtlica23
    22. Rujan 2022. 22:31

Lonmi

Buhtlice zna on da uskoro nece biti sva paznja njegova. Upravo zato jer ih volis najvise na svijetu, zato te vlastita djeca izlude.
    To mi trudnice sad vise malo gunđamo jer smo velike i umorne, a oni puni energije.
    .
    Mojoj kutnjaci izbijaju 😔, ma da, pa ako je bas kriticno moramo se dici, nece mi se bacati po krevetu ali da ja nju cekam da zaspi, pa to bi bilo valjda u 3h ujutro. Jednostavno ju moram uspavljivati, premala je jos, ne znam ja kako si je to moja mama zamislila. Ona mora meni u krilo i popiti bocicu mlijeka, a prije je tako na sisi visila, pogotovo kad su ti zubi krenuli, cijelu noc je bila na meni. Ako mi ne zaspi na bocici navecer onda imam problem jer je dr opcija jedino nosenje, a stvarno ju ne mogu sad, nositi, drndati itd., jer da to bude 5 min, ajde, ali pol h 😑.
    Najgore mi je kad je meni frustrirana, a kod moje mame super i na miru, ali ona fakat sve dopusta, dize ju svaku min i sve kako mala hoce i naravno da njoj to pase.

Ma znam da, nije bio takav dok mi nije stomak narastao. Od kad se iz aviona vidi da sam trudna je nemoguc. Ali bas to kao da zna da vise necu bit toliko posvecena njemu. A najgore mi kad mi brat kaze da je preplako kad odem kuc. Tako da sad zadnjih 15 ak dana ne idem i mislim da ni necu dok ne rodim jer i meni je tesko boraviti tamo dok je takav. Znam da je djete ali ipak te boli kad se neko tako ponasa prema tvom nerodenom djetetu kojeg si jedva docekala nakon silnih borbi i 4 godine pokusavanja. A malo i ti trudnicki hormoni izgleda utjecu pa mi to  pada teze nego inace.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

ancy2010
    22. Rujan 2022. 22:31

Lonmi

.

Moja se isto do nekih godinu ipo uspavljivala na rukama i onda sam ja ostala trudna, nisan je više mogla nosit pa sam je spustila u krevet i naučila da zaspe držeći me za ruku, nekako je to prihvatila i dugo vrimena se uspavljivala tako da nas drži za prst, opet lakše nego je nosit..možda da joj probaš nac neku drugu metodu..sad je počela spavat u svojoj sobi, to smo brzo i uspješno odradili iako sam mislila da će bit problema jer je spavala s nama u krevetu 

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

buhtlica23
    22. Rujan 2022. 22:32

Di nam je Blair, cekam da javi nalaze cijeli dan. Nadam se da su dobri.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

BlairWaldorf
    22. Rujan 2022. 22:53

buhtlica23

Ej ma nisam jos dobila nalaze. Poslani su u Split ili Dubrovnik 🤷🙈 na otoku sam cure ! Javim kada dode 😀
    Sljedeći tjedan idem za Zagreb i lagano se uljuskavam u jesensku shemu. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

buhtlica23
    22. Rujan 2022. 22:57

BlairWaldorf

buhtlica23

Ej ma nisam jos dobila nalaze. Poslani su u Split ili Dubrovnik 🤷🙈 na otoku sam cure ! Javim kada dode 😀
    Sljedeći tjedan idem za Zagreb i lagano se uljuskavam u jesensku shemu.

Ahaa ja se vec zabrinula 🫣
    Uzivaj dok mozes 😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lonmi
    22. Rujan 2022. 23:02

ancy2010

Lonmi

.

Moja se isto do nekih godinu ipo uspavljivala na rukama i onda sam ja ostala trudna, nisan je više mogla nosit pa sam je spustila u krevet i naučila da zaspe držeći me za ruku, nekako je to prihvatila i dugo vrimena se uspavljivala tako da nas drži za prst, opet lakše nego je nosit..možda da joj probaš nac neku drugu metodu..sad je počela spavat u svojoj sobi, to smo brzo i uspješno odradili iako sam mislila da će bit problema jer je spavala s nama u krevetu

Morati cu naci, najbolje bi bilo da odemo u spavacu, legnemo u krevet i da svi skupa zaspimo, ali par put smo probali s promjenama i nije bilo uspjesno, rezultira placem i bacanjem po krevetu, razigranoscu itd., i onda suprug odustane i opet se vrtimo u krug 😒
    A nisam ju realno ni jucer trebala nositi i bas bezze da sam to radila, ali bila sam umorna i jadna. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.