Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    22. Rujan 2022. 23:11

Buhtlice kad rodis, onda ces mu objasniti da je to tvoja beba i da te ona treba, a njega volis kao i do sada, samo mora malo biti strpljiviji i znati da nije tu vise samo on. Bit ce to sve ok, znam da tete vole razmaziti necake, pa onda tesko prihvate prinovu i promjene.
    Ja se pitam kako ce moja mala prihvatiti, kako je krenula bit ce mozda toliko ljuta da pozeli i ostati s mojom mamom 😂
    Jesu trudnicki hormoni sigurno, vidim po sebi kakva sam. Zamisljam si u glavi svakakve scenarije u stilu da mi dijete radije provodi vrijeme sa ostalima jer ju ja sad ne mogu nositi i raditi sve kao prije do kad ne rodim, da joj se necu moci posvetiti onda itd.
    Luda glava stalno nesto vrti, jedan dan sam ok, drugi dan mi je povrijeden ego jer mala voli provoditi vrijeme sa mojima, treci dan mi je sve ravno.
    Neka pozuri taj 12.mj dok sam jos normalna 😂

buhtlica23
    23. Rujan 2022. 07:24

Lonmi

Buhtlice kad rodis, onda ces mu objasniti da je to tvoja beba i da te ona treba, a njega volis kao i do sada, samo mora malo biti strpljiviji i znati da nije tu vise samo on. Bit ce to sve ok, znam da tete vole razmaziti necake, pa onda tesko prihvate prinovu i promjene.
    Ja se pitam kako ce moja mala prihvatiti, kako je krenula bit ce mozda toliko ljuta da pozeli i ostati s mojom mamom 😂
    Jesu trudnicki hormoni sigurno, vidim po sebi kakva sam. Zamisljam si u glavi svakakve scenarije u stilu da mi dijete radije provodi vrijeme sa ostalima jer ju ja sad ne mogu nositi i raditi sve kao prije do kad ne rodim, da joj se necu moci posvetiti onda itd.
    Luda glava stalno nesto vrti, jedan dan sam ok, drugi dan mi je povrijeden ego jer mala voli provoditi vrijeme sa mojima, treci dan mi je sve ravno.
    Neka pozuri taj 12.mj dok sam jos normalna 😂

Moram ti priznati da si me malo utjesila. Nekako mi je lakse kad znam da nisam jedina sa svojim razmisljanjima 🤣
    Niko me nije upozorio na to koliko trudnoca zapravo boli( onaj osjecaj kad se ustanem pa sve pretegne,zategne pa bol u preponama, pa bol u stidnoj kosti i tako ) i koliko cu cesto mijenjat raspolozenje u trudnoci 🫣 jadan moj muz samnom. A i svi okolo. Hahahha

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lonmi
    23. Rujan 2022. 11:44

Cure di mogu kupiti onu 100% brusnicu da si kuham caj? Pa idem piskit svakih 5 min, nesto me sad vec pecka, al ne dok piskim nego kasnije, kao iritacija. Nezz jel od brisanja, pritiska il je neka nedaj Boze bestija. Trazila sam uputnicu za urinokulturu, ali radim ju tek u ponedjeljak 😒

puna_pitanja
    23. Rujan 2022. 12:01

Lonmi

Cure di mogu kupiti onu 100% brusnicu da si kuham caj? Pa idem piskit svakih 5 min, nesto me sad vec pecka, al ne dok piskim nego kasnije, kao iritacija. Nezz jel od brisanja, pritiska il je neka nedaj Boze bestija. Trazila sam uputnicu za urinokulturu, ali radim ju tek u ponedjeljak 😒

Ja sam kupovala u ljekarni, al meni je na kraju bolji fejk caj od brusnice, od prave brusnice nema okusa 🤣 
    Nadam se da nisu beštije, ja nekad idem piškati svako 5 minuta, pa preventivno i ja pijem brusnicu svako par dana, ali mi se onda piškanje prorijedi. Neki dan sam se baš smijala sama sebi, odem piškiti, završim, operem zube i nakon pranja zubiju i flossanja, znači 5 min, sam morala piškiti opet. 🤣

Ne znam kako ste druge cure s raspoloženjem, ja se nekad baš zabrinem sama za sebe kako me operu neke misli gadne i tužne, a većinom budem ok. Baš se bojim postporođajne jer su još gori hormoni, a meni je već sad koma, nekad.

30g, OTP 10.11.

BlairWaldorf
    23. Rujan 2022. 12:37

Cure evo stigli nalazi... Guk nataste 4,2 nakon glukoze 4,6 rekla bi da mogu nastaviti po slatkome 🤷🙈😅
    Tsh 2,27 rečeno mi je da ne smije biti više od 3 znači i to je ok... Krvna slika k-hemoglobin malo ispod referentnih vrijednosti (ne znam sto to znači trebala bi guglati), urin mi se čini okej, ne znam sto znači stanice ploče epitelne piše dosta, bakterije piše -nesto. 
    Željezo 13,2, referentne vrijednosti 8-30. 🤷
    Sve u svemu poslala sam ginek. mail da mi ona prokomentira. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

puna_pitanja
    23. Rujan 2022. 12:44

BlairWaldorf

Cure evo stigli nalazi… Guk nataste 4,2 nakon glukoze 4,6 rekla bi da mogu nastaviti po slatkome 🤷🙈😅
    Tsh 2,27 rečeno mi je da ne smije biti više od 3 znači i to je ok… Krvna slika k-hemoglobin malo ispod referentnih vrijednosti (ne znam sto to znači trebala bi guglati), urin mi se čini okej, ne znam sto znači stanice ploče epitelne piše dosta, bakterije piše -nesto.

Super su ti nalazi! Meni su na takvo zeljezo i taj hemoglobin nizi samo dali zeljezo da pijem dodatno, jer ce zahtjevi bebe biti sve veci, pa da ne postanem anemicna, al budes vidjela sto ce ti reci doktorica 😊 jedino ove epitelne mi ne zvuce poznato, al ja sam imala u urinu nesto plocasto, pa su rekli da je to sve uredno, u trudnoci je svasta normalno da nije normalno haha

30g, OTP 10.11.

• ribic
    23. Rujan 2022. 12:52

Ja isto kupila u ljekarki. To su bas u rinfuzi cisti plodovi brusnice. Cca 15 kn dode. I kupila si za grickat kao snack u konzumu isto tak brusnicu.

Hemoglobin se skupa sa zeljezom gleda pa ovisno o tome daje terapija jer nam bebe najvise “uzmu” u trecem tromjesjecju plus ocekuju se krvarenja (porod i poslije poroda) pa da se odrzi ok razina zeljeza.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    23. Rujan 2022. 13:14

Lonmi Sam ak kupujes negdje drugdje brusnicu pripazi na sastav tj. da nema uz nju jos nekaj kaj se ne smije u trudnoci.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

BlairWaldorf
    23. Rujan 2022. 13:16

puna_pitanja

BlairWaldorf

Cure evo stigli nalazi… Guk nataste 4,2 nakon glukoze 4,6 rekla bi da mogu nastaviti po slatkome 🤷🙈😅
    Tsh 2,27 rečeno mi je da ne smije biti više od 3 znači i to je ok… Krvna slika k-hemoglobin malo ispod referentnih vrijednosti (ne znam sto to znači trebala bi guglati), urin mi se čini okej, ne znam sto znači stanice ploče epitelne piše dosta, bakterije piše -nesto.

Super su ti nalazi! Meni su na takvo zeljezo i taj hemoglobin nizi samo dali zeljezo da pijem dodatno, jer ce zahtjevi bebe biti sve veci, pa da ne postanem anemicna, al budes vidjela sto ce ti reci doktorica 😊 jedino ove epitelne mi ne zvuce poznato, al ja sam imala u urinu nesto plocasto, pa su rekli da je to sve uredno, u trudnoci je svasta normalno da nije normalno haha

Gledam opet  za urin... pise - u leukociti 4-5. referentne vrijednosti 0-2 (x400). Znači malo poviseno ? 
    Javim sto je doc rekla. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• ribic
    23. Rujan 2022. 13:57

BlairWaldorf

puna_pitanja

BlairWaldorf

Gledam opet za urin… pise - u leukociti 4-5. referentne vrijednosti 0-2 (x400). Znači malo poviseno ?
    Javim sto je doc rekla.

U trudnoci normalno da su poviseni. Ovo su ref vrijednosti za “normalno stanje”.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.