Vidim priča se o kilaži….ja sam 169 cm visoka, prije trudnoće sam varirala između 63 i 64 kg. Zatim sam tijekom prva tri mjeseca jednu kilicu izgubila i trenutno sam na nekih 66,5 kg. Malo me brinulo jer me gyn na zadnjem pregledu malo s čuđenjem pitala da sam samo jednu kilu dobila, valjda bude sad na idućem pregledu bolje….ali evo u principu ne pazim previše što jedem, ali se trudim ubacivati više voća i povrća u prehranu….
Ja sam na 60.7 kg bila na zadnjem mjerenju, krenula sam sam u postupak sa 59. Pa pala na 58.
Meni je doktorica rekla da dok se beba dobro razvija i ja dobro osjećam, da nema veze što ne dobivam puno na kilaži..
.
Ima spavaćica na reserved ispod 100 kuna, bar je bilo..
.
Blair super da ti je uspio ogtt ovaj put ☺️ . I ja sam odlučila kupiti taj frida mom komplet. Ja bih pričekala, budu na akciji. Vidjela sam ga na nekoj stranoj stranici, bio je dosta snižen, bude i kod nas. Pratim redovito pa vas obavijestim ako ne kupite do tada😁
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Hej cure,
Ja krenula u postupak sa 59 kg,sad imam 65 kg iako neznam gdje su mi te kile🤦🏼♀️ ali vaga tako pokazuje.
Stomak raste pomalo,inače sam u gornjem dijelu tijela uvijek sitna,a kad se debljam sve ide u donji dio..jedino sto sam primjetila da sam se malo raširila u kukovima.Ne opterećujem se kilama,bitno da bebica bude dobro.❤️
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Pa vi ste cure sve super s kilažom ja isto jedem kao prije trudnoće ništa previše ali jednostavno kg se lijepe isto jedem i u McDonald's 🙈 i kada hoću kebab i šta mi padne na pamet tako da nije da previše pazim ali opet kg su tu a beba treba dobiti još 2 kg tako računam do poroda a ja ne znam na koliko ću biti inače sam prije trudnoće imala 64 i 168 visoka 😅sada ću imati i 80 kg 😅 bit ću ko balončić 😅
Hei evo ja sad bas gledala sebi pidzame i spavacice za bolnicu nasla sam na GLAMI.HR pidzamee po 75kn al spavacice nisam nasla to budem gledala negdje dalje 😊
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Mi smo na 1,5kg i imamo duge noge
Ja za cerviks ništa ne znam, u trudničkoj nemam pojma uopće gdje to stoji... ali je gledala i kaže da je sve u redu. I zatvorena skroz.
Vidim da spominjete lupanje i pritisak dolje, mene je jučer onako neloše probolo 2x, mali opet aktivan bio cijeli dan pa sam baš osjetila da udara na nezgodno mjesto. Ima faze, nekad miruje po pola dana, a nekad skače po cijeli dan. Malo pritiska nije opasno, da pače normalno je, jedino da se pojavi jača bol uz to koja ne prestaje, onda to nije za zafrkanciju.
I treba pojačat unos kalcija (uz željezo) pa danas kuham bijeli grah, obzirom da nisam neki ljubitelj mlijeka.
Btw kad spominjete kilažu, ni ja nisam puno dobila, svega 6kg. Ali sam krenula s mrvu više radi prirode posla i stimulacije koju sam morala proći.
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Angeleyes, uzeli Ikein Malm jučer, lijepa količina prostora za pohranu i taman visina za prematanje ako nisi baš jako niska, ali baš to što kažeš kvaliteta je onak, može bolje :/ mi ćemo ju obavezno ušarafiti u zid, inače mi se čini tako nestabilna da ne bi dijete stavila gore ni u ludilu. Al opet bolja opcija od trostruko skuplje namijenjene za prematanje koju ću u tu svrhu koristiti 6 mjeseci a onda željeti nešto gdje mi zapravo stane nešto stvari. Ovako s nastavkom za prematanje i pričvršćena za zid, zakon
Obzirom da si uzela komodu u Ikee, gdje se može kupiti nastavak za prematanje (ono drveno)? Jer i ja bi radije neku običnu komodu, ali ne znam gdje ću naći odgovarajući nastavak za onaj mekani dio prematalice. Ili samo da uzmem čvrstu podlogu za prematanje koja se stavi na komodu, bez pričvršćivanja? Stvarno nisam pametna, a vidim na Pinterestu da svi imaju te drvene, nez odakle. Jer u biti ih ima u ponudi, ali samo za određene komode.
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Angeleyes, uzeli Ikein Malm jučer, lijepa količina prostora za pohranu i taman visina za prematanje ako nisi baš jako niska, ali baš to što kažeš kvaliteta je onak, može bolje :/ mi ćemo ju obavezno ušarafiti u zid, inače mi se čini tako nestabilna da ne bi dijete stavila gore ni u ludilu. Al opet bolja opcija od trostruko skuplje namijenjene za prematanje koju ću u tu svrhu koristiti 6 mjeseci a onda željeti nešto gdje mi zapravo stane nešto stvari. Ovako s nastavkom za prematanje i pričvršćena za zid, zakon
Obzirom da si uzela komodu u Ikee, gdje se može kupiti nastavak za prematanje (ono drveno)? Jer i ja bi radije neku običnu komodu, ali ne znam gdje ću naći odgovarajući nastavak za onaj mekani dio prematalice. Ili samo da uzmem čvrstu podlogu za prematanje koja se stavi na komodu, bez pričvršćivanja? Stvarno nisam pametna, a vidim na Pinterestu da svi imaju te drvene, nez odakle. Jer u biti ih ima u ponudi, ali samo za određene komode.
Meni je prijateljica dvostrukom čičak trakom naljepila podlogu za prematanje na svoju komodu. Tako ću i ja na svoju. Super je poslužilo.
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Evo mene s pregleda. Cerviks iznutra zatvoren, 45 mm, T oblik. Vaginalnim pregledom smeksan i pola clanka uloziva. Preporuka mirovati.
Spavacice inace ne volim bas tak da imam jednu od prije iz Primarka i jednu kupila na Sinsay (cca 60-70 kn). I jos tri ce mi frendica posudit da ne kupujem bzvz.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Evo mene s pregleda. Cerviks iznutra zatvoren, 45 mm, T oblik. Vaginalnim pregledom smeksan i pola clanka uloziva. Preporuka mirovati.
Spavacice inace ne volim bas tak da imam jednu od prije iz Primarka i jednu kupila na Sinsay (cca 60-70 kn). I jos tri ce mi frendica posudit da ne kupujem bzvz.
Jeli mirovanje znaci da moras lezati ili mozes sve normalno samo malo pripaziti
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Pozz cure. Vidim pisete za spavacice. Ja sam za prvi porod uzela 2 u plodinama (bile su 50kn), iznenadena sam cak da nisu ni los materijal niti neki "bapski" uzorak a imaju dugmice za kopcanje gore. I jednu sam uzela ako se ne varam H&M, ona je bila 70kn. Iz plodina su mu kratki rukav a iz h&m je poludugi. S time da sam u bolnici krajem listopada prije 2 godine eto prokuhala u poludugom rukavu koliko su me prali hormoni nakon prooda, a jos sam si nosila i zimski kucni ogrtac koji je eto jednako slozen kako je dosao u bolnicu bio vracen doma. Moze se naci i valja procackati cak mislim i KIK da sam vidala da ima, a imao je nedavno i pepco (kupovala maloj stramplice pa pronjuskala sta jos ima). Mislim da se ne isplati davati puste novce na to jer nisam ih koristila kad sam dosla doma, vec samo u bolnici, isto nisam tip koji voli spavacice. Doma sam bila u potkosuljama za dojilje i vestice i sasvim mi je komotno bilo ☺️
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Pozdrav žene❤️ 2018 imala vanmaternicnu trudnoću odstranjen jajovod od tad nema pomaka za začeće prirodnim putem do prije mj dana kada sam radila test 5 dana prije menstruacije 2 testa bila pozitivna blago ali Beta negativna nakon toga normalno dobila menstruaciju u očekivano vrijeme . Sada mi kasni 2 dana danas radila test bio je pozitivan . U ponedeljak idem vadit betu pa držite fige da je to napokon to🙏❤️🫶🏻 Ma da sam ja i dalje skeptična i sve si mislim da ću dobit menstruaciju
Sortiraj odgovore
Najstariji