Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavendera
    21. Rujan 2022. 19:32

saraalen12345

Pozdrav žene❤️ 2018 imala vanmaternicnu trudnoću odstranjen jajovod od tad nema pomaka za začeće prirodnim putem do prije mj dana kada sam radila test 5 dana prije menstruacije 2 testa bila pozitivna blago ali Beta negativna nakon toga normalno dobila menstruaciju u očekivano vrijeme . Sada mi kasni 2 dana danas radila test bio je pozitivan . U ponedeljak idem vadit betu pa držite fige da je to napokon to🙏❤️🫶🏻 Ma da sam ja i dalje skeptična i sve si mislim da ću dobit menstruaciju

Misli pozitivno i sretnoo! Drzim palceve!🤞🏻☺️

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• klarolina
    21. Rujan 2022. 19:44

Angeleyes

klarolina

Angeleyes, uzeli Ikein Malm jučer, lijepa količina prostora za pohranu i taman visina za prematanje ako nisi baš jako niska, ali baš to što kažeš kvaliteta je onak, može bolje :/ mi ćemo ju obavezno ušarafiti u zid, inače mi se čini tako nestabilna da ne bi dijete stavila gore ni u ludilu. Al opet bolja opcija od trostruko skuplje namijenjene za prematanje koju ću u tu svrhu koristiti 6 mjeseci a onda željeti nešto gdje mi zapravo stane nešto stvari. Ovako s nastavkom za prematanje i pričvršćena za zid, zakon

Obzirom da si uzela komodu u Ikee, gdje se može kupiti nastavak za prematanje (ono drveno)? Jer i ja bi radije neku običnu komodu, ali ne znam gdje ću naći odgovarajući nastavak za onaj mekani dio prematalice. Ili samo da uzmem čvrstu podlogu za prematanje koja se stavi na komodu, bez pričvršćivanja? Stvarno nisam pametna, a vidim na Pinterestu da svi imaju te drvene, nez odakle. Jer u biti ih ima u ponudi, ali samo za određene komode.

Plan je napraviti tu čvrstu podlogu tj okvir i učvrstiti ju sa stražnje strane, muž voli raditi rukama pa mu evo prilike :D al inače stalno mi iskaču reklame za te podloge, jedino teško pogoditi zbog dimenzija navedenih u opisima jer je to dimenzija samog okvira, ne tog utora (u nedostatku boljeg naziva) koji mora sjesti na komodu :/ jedino sto mi pada na pamet je gledati dimenzije komode za koju je podloga originalno namijenjena? Ne znam jesam uspjela odgovoriti na pitanje 🙈

• ribic
    21. Rujan 2022. 20:05

inesss

ribic

Evo mene s pregleda. Cerviks iznutra zatvoren, 45 mm, T oblik. Vaginalnim pregledom smeksan i pola clanka uloziva. Preporuka mirovati.

Spavacice inace ne volim bas tak da imam jednu od prije iz Primarka i jednu kupila na Sinsay (cca 60-70 kn). I jos tri ce mi frendica posudit da ne kupujem bzvz.

Jeli mirovanje znaci da moras lezati ili mozes sve normalno samo malo pripaziti

Sto manje sjedit/hodat, a sto vise lezat. Al nije strogo mirovanje da sam lezim.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

razigrana
    21. Rujan 2022. 21:08

Bijah danas na pregledu, dijete mi ima 2380 g 🙈. 
    Slusala sam danas trudnicki tecaj pa me blaga panika uhvatila 🤔.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

keti91
    21. Rujan 2022. 21:48

razigrana

Napisi i nama da vidimo jel ce i nas uhvatiti panika 😊🤣 oo bebica velika ❤️

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• marinelammm
    21. Rujan 2022. 22:11

razigrana

Bravo, baš velika beba 😍
    Moja je s 24 tjedna imala 730 grama 

• marinelammm
    21. Rujan 2022. 22:14

Sad sam 26.tjedan pa ćemo vidjeti kolika će biti dalje 

keti91
    21. Rujan 2022. 22:38

marinelammm

Sad sam 26.tjedan pa ćemo vidjeti kolika će biti dalje

Ja sam 32tt pa je beba 1820 teska 🥰

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Sreca ♥
    21. Rujan 2022. 22:51

Pozdrav mame i trudnice sve 😁🤭
    Mi smo u 25tj. Bebica dobro udara 😍😍😍
    Imam jedno pitanje, koliko robice i koje ste spremile za svoje bebe, ili ako ima koja mama koja je vec imala zimsku bebu. Termin nam je pocetkom prvog mjeseca. Zanima nas koliko nam treba i sto najvise preporucujete, posto ce biti zima i mislim da cemo biti vise kod kuce nego vani. 

🤍

razigrana
    21. Rujan 2022. 23:25

Sreca ♥️

Pozdrav mame i trudnice sve 😁🤭
    Mi smo u 25tj. Bebica dobro udara 😍😍😍
    Imam jedno pitanje, koliko robice i koje ste spremile za svoje bebe, ili ako ima koja mama koja je vec imala zimsku bebu. Termin nam je pocetkom prvog mjeseca. Zanima nas koliko nam treba i sto najvise preporucujete, posto ce biti zima i mislim da cemo biti vise kod kuce nego vani.

Ovo i mene zanima!
    Keti91 kako si ti 32.tjedan, a termkn 12.11.?🤔
    Imam pitanje - je li itko od vas osjetio ili povremeno osjeca zarenje/peckanje u desnom dijelu ispod grudi? Nagadam da je to od lupanja...

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.