Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • inesss
    21. Rujan 2022. 12:05

24 tjedna ,dobila pet kilograma,smrsavila sedam kila prve mjesece,sad dobila pet jos uvijek dva manje nego prije trudnoce,inace nemam viska kg

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• ikica_90
    21. Rujan 2022. 12:08

Hej, evo ja sam došla doma sa pregleda i malo sam sad zabrinuta jer sam 25+4, a bebica se već okrenula glavicom prema dolje i pritišće cerviks glavicom.  Cerviksometrija je 31mm, dok je prije 3 tjedna bila na 47mm. Ginekologica je preporučila mirovanje čim više kako ne bih završila na mirovanju u bolnici i pojačala utrogestan na 3x1. Zanima me ima li netko slično iskustvo? Jel postoji mogućnost da se do iduće cerviksometrije koja je za 3 tjedna vanjsko ušče malo zadeblja ili je to moguće samo održavati da se još više ne smanji? Ja sam dobila nekih 6kg do sada. Unaprijed hvala svima

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermia

AIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

snowwhite1410
    21. Rujan 2022. 12:19

Pa vi ste cure sve super s kilažom ja isto jedem kao prije trudnoće ništa previše ali jednostavno kg se lijepe isto jedem i u McDonald's 🙈 i kada hoću kebab i šta mi padne na pamet tako da nije da previše pazim ali opet kg su tu a beba treba dobiti još 2 kg tako računam do poroda a ja ne znam na koliko ću biti inače sam prije trudnoće imala 64 i 168 visoka 😅sada ću imati i 80 kg 😅 bit ću ko balončić 😅

snowwhite1410
    21. Rujan 2022. 12:21

razigrana

Cure, ja imam zasad 3 spavacice. Ja nikad u zivotu nisam kupila spavacicu jer ne spavam u tome i prema tome sam se vodila - jedna za radaonicu i 2 za poslije. Nije mi palo na pamet dati vise od 100 kn, tako da sam u nekim xy trgovinama nasla jednu po 60, a ostale su dvije po 30 kn. Smatram da je to iskljucivo samo za bolnicu, poslije mogu i baciti.

Sto se tice kilograma, ja sam danas usla u 34.tjedan i na +10 sam. To je samo zato sto zadnja 2 mjeseca jedem kao nenormalna. Inace se nikad ne debljam, mrsava sam.

Gdje si našla te spavaćice 😅po 30 kn da kupim i ja 🤗

keti91
    21. Rujan 2022. 12:24

32+4 imala sam viska kilograma prije trudnoce,do sad dobila 5kg samo..a za dalje cemo vidjet dal ce se ko lude kile ljepiti ili ne 😂

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

keti91
    21. Rujan 2022. 12:25

razigrana

Cure, ja imam zasad 3 spavacice. Ja nikad u zivotu nisam kupila spavacicu jer ne spavam u tome i prema tome sam se vodila - jedna za radaonicu i 2 za poslije. Nije mi palo na pamet dati vise od 100 kn, tako da sam u nekim xy trgovinama nasla jednu po 60, a ostale su dvije po 30 kn. Smatram da je to iskljucivo samo za bolnicu, poslije mogu i baciti.

Sto se tice kilograma, ja sam danas usla u 34.tjedan i na +10 sam. To je samo zato sto zadnja 2 mjeseca jedem kao nenormalna. Inace se nikad ne debljam, mrsava sam.

I mene zanima gdje si kupila te po 30? 
    I ove po 60 nisu skupe

🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤

razigrana
    21. Rujan 2022. 12:30

Jednu sam kupila u Kiku, a ostale dvije stvarno ne znam gdje, neka bzvz trgovina no name u kvartu.🤣

30 g. oboje
    OTP 9.11.

keti91
    21. Rujan 2022. 12:50

snowwhite1410

Pa vi ste cure sve super s kilažom ja isto jedem kao prije trudnoće ništa previše ali jednostavno kg se lijepe isto jedem i u McDonald's 🙈 i kada hoću kebab i šta mi padne na pamet tako da nije da previše pazim ali opet kg su tu a beba treba dobiti još 2 kg tako računam do poroda a ja ne znam na koliko ću biti inače sam prije trudnoće imala 64 i 168 visoka 😅sada ću imati i 80 kg 😅 bit ću ko balončić 😅

Ja sam sada kao baloncic kud stomak kud obrazi 🤣🤣🤣

🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤

santina
    21. Rujan 2022. 12:52

ikica_90

Hej, evo ja sam došla doma sa pregleda i malo sam sad zabrinuta jer sam 25+4, a bebica se već okrenula glavicom prema dolje i pritišće cerviks glavicom. Cerviksometrija je 31mm, dok je prije 3 tjedna bila na 47mm. Ginekologica je preporučila mirovanje čim više kako ne bih završila na mirovanju u bolnici i pojačala utrogestan na 3x1. Zanima me ima li netko slično iskustvo? Jel postoji mogućnost da se do iduće cerviksometrije koja je za 3 tjedna vanjsko ušče malo zadeblja ili je to moguće samo održavati da se još više ne smanji? Ja sam dobila nekih 6kg do sada. Unaprijed hvala svima

Ovo je jos odlican rezultat. Ja sam u 24. tjednu imala cerviks svega 20mm. Mene ginekolozi ubjedjuju da se ne moze produziti. Da zavisi samo ko mjeri i kad se pritisne sondom kao on se skrati, pa ko koliko pritisne. 
    Uglavnom, uspori malo, ali mislim da nije previse kriticno, vec si daleko dogurala. 

• leptirić007
    21. Rujan 2022. 12:58

Vidim priča se o kilaži....ja sam 169 cm visoka, prije trudnoće sam varirala između 63 i 64 kg. Zatim sam tijekom prva tri mjeseca jednu kilicu izgubila i trenutno sam na nekih 66,5 kg. Malo me brinulo jer me gyn na zadnjem pregledu malo s čuđenjem pitala da sam samo jednu kilu dobila, valjda bude sad na idućem pregledu bolje....ali evo u principu ne pazim previše što jedem, ali se trudim ubacivati više voća i povrća u prehranu....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.