Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    21. Rujan 2022. 10:04

snowwhite1410

BlairWaldorf

ancy2010

inesss

BlairWaldorf

buhtlica23

BlairWaldorf

Ja mu nigdi sjediti ići ću doma leć i vratim se 🙈

Ja sam odradila jucer, nije bilo tako strasno. Dobila sam tu glukozu i jednu casu vode. Pila guc ovog, guc vode. I prezivila, drzim fige da izdrzis i da se ne ispovratila opet. 🙂

Frendice tu iz Dalmacije u soku kad sam im rekla da su mi u vinogradskoj dali skoro pola litre tog "soka" ,kazu mi da su one dobile dvije manje čašice… Bas me zanima sutra !

Cure sto kazete na ovo ?https://www.minime-beba.com.hr/blagovne-znamke/frida/frida-mom/i_372_komplet-za-porod-i-oporavak-nakon-poroda-frida-mom

Meni je bila neka ogromna casa zajedno sve smiksano,veca je sigurno od 3 deca

Ja sam ga radila u Splitu, dobila oko 3 dcl za popit, ide 75g glukoze oko 3 dcl vode

Evo, prezivjela! 😅 Doduse pobjegla sam doma u krevet, ulovila me kiselina … Stavila mi je limuna u tekućinu pa nije toliko gadno za popit meni je onda kasnije muka kad se to ismućka u zelucu… Ali pila sam laganije, ovaj put ipak malo pametnije a i uvjeti su mi bili puno bolji 🌝 maleni me pošteno izlupao nakon popijenog, njemu se očito svidjelo 🤷🙈😅

Bravo BlairWaldorf 🤗🤰 čitam za onaj set za porod mislim da je to super stvar 😁ja razmišljam da si naručim ☕bebe vole slatko 😅🙈🙈🙈 a da ja jutros od kada sam se digla imam vrtoglavice 🙊🥴

Jel mislis da je puno 100 eura? I ja bi naručila, čini mi se skroz praktično za bolnicu... Osim ako bude carski, onda i nema toliko koristi 🤷 vrtoglavice? Kakvo ti je zeljezo?
    Buhtlice - javim. Valjda danas stizu rezultati.... 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

buhtlica23
    21. Rujan 2022. 10:49

BlairWaldorf

snowwhite1410

BlairWaldorf

ancy2010

inesss

BlairWaldorf

buhtlica23

BlairWaldorf

Ja sam odradila jucer, nije bilo tako strasno. Dobila sam tu glukozu i jednu casu vode. Pila guc ovog, guc vode. I prezivila, drzim fige da izdrzis i da se ne ispovratila opet. 🙂

Frendice tu iz Dalmacije u soku kad sam im rekla da su mi u vinogradskoj dali skoro pola litre tog "soka" ,kazu mi da su one dobile dvije manje čašice… Bas me zanima sutra !

Cure sto kazete na ovo ?https://www.minime-beba.com.hr/blagovne-znamke/frida/frida-mom/i_372_komplet-za-porod-i-oporavak-nakon-poroda-frida-mom

Ja sam ga radila u Splitu, dobila oko 3 dcl za popit, ide 75g glukoze oko 3 dcl vode

Evo, prezivjela! 😅 Doduse pobjegla sam doma u krevet, ulovila me kiselina … Stavila mi je limuna u tekućinu pa nije toliko gadno za popit meni je onda kasnije muka kad se to ismućka u zelucu… Ali pila sam laganije, ovaj put ipak malo pametnije a i uvjeti su mi bili puno bolji 🌝 maleni me pošteno izlupao nakon popijenog, njemu se očito svidjelo 🤷🙈😅

Bravo BlairWaldorf 🤗🤰 čitam za onaj set za porod mislim da je to super stvar 😁ja razmišljam da si naručim ☕bebe vole slatko 😅🙈🙈🙈 a da ja jutros od kada sam se digla imam vrtoglavice 🙊🥴

Jel mislis da je puno 100 eura? I ja bi naručila, čini mi se skroz praktično za bolnicu… Osim ako bude carski, onda i nema toliko koristi 🤷 vrtoglavice? Kakvo ti je zeljezo?
    Buhtlice - javim. Valjda danas stizu rezultati….

Meni su odma govorili rezultate.  Doslovno nakon par minuta mi je sestra rekla rezultate. Doduse ja sam radila u bolnici. Ne znam gdje si isla?  Trebali bi danas javiti jer to nije ne znam kakva pretraga. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

puna_pitanja
    21. Rujan 2022. 10:54

Lonmi

Sretno cure na ogtt 😊
    Ja ne znam jel beba toliko nisko il sta, ali ja imam cure moje takvi pritisak dolje da to nije normalno, ne znam jel jaci dok sjedim il hodam. Iscjedak se dosta pojacao, zna biti i neki vodenasti. Ponekad imam osjecaj da ce mala gurnuti ruku van koliko me streca dolje. Jedva hodam. Pa nije li malo rano za to?
    Lani sam bila trudna, ali ja mislim da je taj pritisak krenuo kasnije, vecinu sam lezala i ne sjecam se nekih stvari.
    Jedva cekam pregled u utorak, samo neka je sve kako treba biti. Ja sam uvjerenja da zbog aktivnosti nece nista biti s urednom trudnocom, nego da te neke stvari ako dođu, dođu po sebi, nadam se da se ne varam jer stvarno skoro nista ne odmaram, dizem malu koliko moram.
    Ima jos koja da osjeca takvi pritisak i da dijete tako lupa dolje kao da ce proviriti? 😂😂😂

Evo identican osjecaj imam, kao da bebač rukom pruza dolje, ekstra neugodno. Dogadja se svako malo i bas mi ne da hodati, a najgore mi je kad vec odem negdje i onda trebam doci doma, a koraka napraviti ne mogu. 

30g, OTP 10.11.

snowwhite1410
    21. Rujan 2022. 11:24

BlairWaldorf

snowwhite1410

BlairWaldorf

ancy2010

inesss

BlairWaldorf

buhtlica23

BlairWaldorf

Jel mislis da je puno 100 eura? I ja bi naručila, čini mi se skroz praktično za bolnicu… Osim ako bude carski, onda i nema toliko koristi 🤷 vrtoglavice? Kakvo ti je zeljezo?
    Buhtlice - javim. Valjda danas stizu rezultati….

Mislim da je puno da ali ako stvarno u tim tako teškim trenucima  kada si sav nikakav pomogne onda ok gledala sam samo spavaćica je minimalno 200 kn pa onda ti oblozi ne znam uopće gdje bi ih mogli nabaviti ako se nešto može kupiti negdje jeftinije neka netko napiše a ja sam nešto slično gledala iz Slovenije tako se kreće cijena od 70€ do 100€ ima kao i porođajni set i poslje porođaja 😅 željezo mi je nisko 4.9 zadnji put i tlak isto tako mi je nizak 100/60🥺

snowwhite1410
    21. Rujan 2022. 11:28

Cure koliko ste vi dobile kg ja sam sada idemo u 31 tjedan dobila 10 kg mrvicu manje 😅

• Kokili
    21. Rujan 2022. 11:50

snowwhite1410

Cure koliko ste vi dobile kg ja sam sada idemo u 31 tjedan dobila 10 kg mrvicu manje 😅

Ja sam na +4 kg 🙃 doduse, imala sam dosta kad sam ostala trudna 🤣

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

Baćo
    21. Rujan 2022. 11:52

snowwhite1410

26+4, dobila 12 kg 😅 pazim zadnjih 7 dana pa nisam nista dobila 😆 ali bi me mogla gin iduci put stavit na dijetu. Sve se bojim
    Inace sam krenila s 81kg. Imam visine 176 ali svejedno je to bila malo prekoracena tezina 

24.12.2022. 💙

buhtlica23
    21. Rujan 2022. 11:52

snowwhite1410

Ja sam na +2 kg.
    Ali ja sam krenila sa velikim viskom kg tako da se nadam da ni necu previse dobiti. Ne bi htjela dobiti vise od 10 kg.. jedem normalno i raznovrsno i kad mi se jede nesto junk jedem. Npr jucer smo jeli u Mekiću 🤣 ali zato danas samo zdravo 🫣 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• klarolina
    21. Rujan 2022. 11:57

Obavila i ja ogtt danas. Došli rezultati i sve idealno. 
    Na kraju mi je ovo bila najdraža pretraga jer sam ju obavila doma na kauču  otvorio se privatni labos u ulici na par sekundi pješke, spustila se izvaditi krv, popila onu slatku splačinu (nije tako strašno), vratila se doma i spustila opet kad je trebalo. 

Što se tiče kilaže, ja sam na +7, počela sam s 47kg, pa pretpostavljam da je to ok, trenutno uživam u nošenju grudnjaka jer prije nisam imala kaj stavit u njega 

razigrana
    21. Rujan 2022. 11:59

Cure, ja imam zasad 3 spavacice. Ja nikad u zivotu nisam kupila spavacicu jer ne spavam u tome i prema tome sam se vodila - jedna za radaonicu i 2 za poslije. Nije mi palo na pamet dati vise od 100 kn, tako da sam u nekim xy trgovinama nasla jednu po 60, a ostale su dvije po 30 kn. Smatram da je to iskljucivo samo za bolnicu, poslije mogu i baciti.

Sto se tice kilograma, ja sam danas usla u 34.tjedan i na +10 sam. To je samo zato sto zadnja 2 mjeseca jedem kao nenormalna. Inace se nikad ne debljam, mrsava sam.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.