Jer ogtt sutra. Javim tezinu sutra 🤷
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ma budi bez brige meni je bilo super ,u osam naraste,onda popila to uopce mi nije bilo problem,a inace mi se od svega povraca pogotovo od toga,i onda jos dva puta vadenje ,lipo sjedila,gledala na mobitel, mir
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Ma budi bez brige meni je bilo super ,u osam naraste,onda popila to uopce mi nije bilo problem,a inace mi se od svega povraca pogotovo od toga,i onda jos dva puta vadenje ,lipo sjedila,gledala na mobitel, mir
Nataste
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Doduše željezo mi je nisko(6.2) jer nikako nisam podnosila meso, pa sad pijem željezo.
Evo i mog trbuščića
https://ibb.co/CQBmSrs
Koje su ti zeljezo dali da pijes,doktorica mi je rekla da mi je nalaz krvi dosta losiji,anemična sam pa mi je rekla sutra pustiti zeljezo sad ne znam koje i pijes li vitamine kakve uz to
Pijem Heferol tablete jednu dnevno do kraja trudnoće. Rekla mi je da ne moram piti ostale vitamine jer je samo željezo loše.
Ja sam momentalno na + 4 kg, jučer bila na kontroli, sve je u redu, doktorica je zadovoljna. Uskoro idem na OGTT, strah me što će pokazati jer svaki dan ja jednom dnevno (uglavnom popodne) dobijem ogromnu želju za slatkim, pa mrknem 60-70 grama ili keksi ili čokolade. Isto tako i puno vode pijem, ali ne mogu skužiti je li to zbog žeđi, ili jer sam sama sebi nametnula da moram piti puno vode. 🤣
Ja isto imam takve želje za slatkim ali eto šećer mi je ipak dobar, iako jedem dosta slatkog 😂
Meni je doktorica uvela željezo jer je rekla da sada više ne mogu unijeti dovoljno željeza prehranom za sebe i za bebu. Tek sad mi je uvela, a na početku mi je bilo željezo malo ispod donje razine.
Rekla je prvo tardyferon, ali pošto sam ga jednom prilikom pila i imala strašne nuspojave, onda mi je dala ili kendural C ili floradix kao najblaži izbor ako mi i kendural bude pretežak.
.
Danas sam prvi put šopingirala za bebu, naručila sam sa minigreeny neke stvarčice što sam dosta vremena škicala.. Sad su na akciji tamo ona njihova gnijezda i dekice za bebe, preslatke su, pa ako koga zanima, da znate.
:)
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Ja sam već radila ogtt i propalo jer sam izrigala. A ionako sam bila prerano kaže doktorica. Valjda će sad biti ok. 😇
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ja mu nigdi sjediti ići ću doma leć i vratim se 🙈
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ja mu nigdi sjediti ići ću doma leć i vratim se 🙈
Ja sam odradila jucer, nije bilo tako strasno. Dobila sam tu glukozu i jednu casu vode. Pila guc ovog, guc vode. I prezivila, drzim fige da izdrzis i da se ne ispovratila opet. 🙂
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sretno cure na ogtt 😊
Ja ne znam jel beba toliko nisko il sta, ali ja imam cure moje takvi pritisak dolje da to nije normalno, ne znam jel jaci dok sjedim il hodam. Iscjedak se dosta pojacao, zna biti i neki vodenasti. Ponekad imam osjecaj da ce mala gurnuti ruku van koliko me streca dolje. Jedva hodam. Pa nije li malo rano za to?
Lani sam bila trudna, ali ja mislim da je taj pritisak krenuo kasnije, vecinu sam lezala i ne sjecam se nekih stvari.
Jedva cekam pregled u utorak, samo neka je sve kako treba biti. Ja sam uvjerenja da zbog aktivnosti nece nista biti s urednom trudnocom, nego da te neke stvari ako dođu, dođu po sebi, nadam se da se ne varam jer stvarno skoro nista ne odmaram, dizem malu koliko moram.
Ima jos koja da osjeca takvi pritisak i da dijete tako lupa dolje kao da ce proviriti? 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji