Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    keti91
    20. Rujan 2022. 16:12

BlairWaldorf

keti91

Evo cure i moj stomacic https://ibb.co/Fqdfmx0 ja sam vam kao bumbar 🤣🤣🤣..

Aaaaaa ❤️ u dzemperu si ? A mene kreće lovor depra jer je ljeto na izdisaju, uzasno mi je to tesko prihvatit 🤣 ali i podsvjesno jer znam sto me čeka u Zagrebu kad stignem sve su to slatke pripreme ali isto je bolje plaža i mozak na pašu 🤷

Kod nas je ovdje zima bar meni inace sam zimogrozna pa cim malo zima je ja sve moguce navlacim na.sebe 🤣🤣🤣

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• MalaKata
    20. Rujan 2022. 17:33

ivana.s

Cure, danas sam bila na OGTT i nemam dobre vjesti. Imam gestacijski dijabetes.
    Uopce nisam ni slutila na tako nesto, ali imala sam pojacanu zed i ucestalije mokrenje sto su neki od simptoma
    Ima jos tko da nisam jedina??? 🙈😔
    Komplikacije gestacijskog dijabetesa u trudnoci mogu biti prijevremeni porod, rađanje velikog-makrosomnog djeteta preko 4000 g, perinatalnih komplikacija i malformacija djeteta.
    Moram paziti na prehranu, i postignuti pozeljnu tjelesnu tezinu (do 12kg u trudnoci najvise), tako bi i smanjila da kasnije ne razvijem secernu bolest.

Ja sam danas vadila nalaze, imam glukozu u urinu, a u krvi mi je 4,4 na tašte. Sutra idem na pregled, pa ću vidjeti sto dalje. Nemam neke simptome,jedino sto sam u plusu već 12 kg, a 25 tjedana sam. 

• marinelammm
    20. Rujan 2022. 18:08

Ja sam 25+6 i ogtt je bio uredan, dosad sam dobila 7.5 kg. 

• leptirić007
    20. Rujan 2022. 18:10

Vidim da dijelimo trbuhe, pa evo onda i mog
    https://ibb.co/4sHYVWj

I taman da se nadovežem na putovanja, ja sam zasada još poprilično aktivna i putujem, doduše relacije na do 4h i to osobnim automobilom. Ono na što pazim kao što je netko spomenuo da su mi destinacije mjesta na kojima brzo mogu biti u bolnici ak se pokaže potreba. Sad još dva tjedna imam u planu dva jednodnevna putovanja i nakon to.ga planiram smiriti...recimo ova slikica trbuha je slikana na konferenciji u Vodicama prošli tjedan i bome moram priznati da me dosta iscrpilo...na kraju sam prekjučer po noći i zakurila...jučer skoro cijeli dan prespavala i eto i temperatura otišla sa snom...

• marinelammm
    20. Rujan 2022. 18:11

Doduše željezo mi je nisko(6.2) jer nikako nisam podnosila meso, pa sad pijem željezo.
    Evo i mog trbuščića
    https://ibb.co/CQBmSrs

Inna_92
    20. Rujan 2022. 19:08

Ja sam momentalno na + 4 kg, jučer bila na kontroli, sve je u redu, doktorica je zadovoljna. Uskoro idem na OGTT, strah me što će pokazati jer svaki dan ja jednom dnevno (uglavnom popodne) dobijem ogromnu želju za slatkim, pa mrknem 60-70 grama ili keksi ili čokolade. Isto tako i puno vode pijem, ali ne mogu skužiti je li to zbog žeđi, ili jer sam sama sebi nametnula da moram piti puno vode. 🤣

👩 32 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 38 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️

• inesss
    20. Rujan 2022. 19:09

marinelammm

Doduše željezo mi je nisko(6.2) jer nikako nisam podnosila meso, pa sad pijem željezo.
    Evo i mog trbuščića

Koje su ti zeljezo dali da pijes,doktorica mi je rekla da mi je nalaz krvi dosta losiji,anemična sam pa mi je rekla sutra pustiti zeljezo sad ne znam koje i pijes li vitamine kakve uz to

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• inesss
    20. Rujan 2022. 19:11

Inna_92

Ja sam momentalno na + 4 kg, jučer bila na kontroli, sve je u redu, doktorica je zadovoljna. Uskoro idem na OGTT, strah me što će pokazati jer svaki dan ja jednom dnevno (uglavnom popodne) dobijem ogromnu želju za slatkim, pa mrknem 60-70 grama ili keksi ili čokolade. Isto tako i puno vode pijem, ali ne mogu skužiti je li to zbog žeđi, ili jer sam sama sebi nametnula da moram piti puno vode. 🤣

I meni luda zelja za slatkim u zadnje vrijeme ,medutim danas ogtt pokazao super sve 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• ribic
    20. Rujan 2022. 19:27

inesss

marinelammm

Evo i mog trbuščića

Koje su ti zeljezo dali da pijes,doktorica mi je rekla da mi je nalaz krvi dosta losiji,anemična sam pa mi je rekla sutra pustiti zeljezo sad ne znam koje i pijes li vitamine kakve uz to

Ferum je koliko znam na recept.

Meni sugerirao ginic kendural c (na recept uz placanje).

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

BlairWaldorf
    20. Rujan 2022. 19:31

I meni se jako jede slatko. Ali proslo je sedam, za mene je gotovo s jelom za danas ! 😰

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.