Ja sam putovala, doduse ne avionom, ali autom smo putovali. Naravno, trazim wc gdje stignem. Sad odem do centra i odmah znam da cu traziti wc prvom prilikom 🤣.
Komplikacije su 4200 i sad uskoro mi pocinje 45 dana do poroda, imat cu 2 doznake za 9.mjesec, ne smijem to profulati.
30 g. oboje
OTP 9.11.
Ja sam putovala, doduse ne avionom, ali autom smo putovali. Naravno, trazim wc gdje stignem. Sad odem do centra i odmah znam da cu traziti wc prvom prilikom 🤣.
Komplikacije su 4200 i sad uskoro mi pocinje 45 dana do poroda, imat cu 2 doznake za 9.mjesec, ne smijem to profulati.
a steta za komplikacije, mislila sam da su i njih povećali.. moze jedno pitanje ako tko zna, ja sam i dalje zaposlena te bih nastojala ici 45 dana prije na porodiljni. znam da u zakonu pise 28/45 dana, pa me zanima jel tih 45 dana samo za one koje su na komplikacijama ili nevezano za to?
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
a steta za komplikacije, mislila sam da su i njih povećali.. moze jedno pitanje ako tko zna, ja sam i dalje zaposlena te bih nastojala ici 45 dana prije na porodiljni. znam da u zakonu pise 28/45 dana, pa me zanima jel tih 45 dana samo za one koje su na komplikacijama ili nevezano za to?
Bok, ovo mogu odgovoriti, ja nisam bila na komplikacijama i uzela sam 45 dana. Meni je medicinka sestra rekla da sama odlucujem kad cu u tom periodu otici na porodiljni, al sam odlucila uzeti svih 45 dana prije jer mi postaje sve teze raditi j sjediti tako dugo.
30g, OTP 10.11.
Bok, ovo mogu odgovoriti, ja nisam bila na komplikacijama i uzela sam 45 dana. Meni je medicinka sestra rekla da sama odlucujem kad cu u tom periodu otici na porodiljni, al sam odlucila uzeti svih 45 dana prije jer mi postaje sve teze raditi j sjediti tako dugo.
super, odlicno, tako planiram i ja... bas mi postaje sve teze, imam jos i nesto godisnjeg odmora za iskoristiti i jedva cekam malo biti kuci.
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Tina vidjela sam da si uhvatila koronu, kako si ?
Ok sam..nemam temperaturu, već ko prehlada samo sto se osjecam bas slabo,tijelo ne boli.😏
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Evo da se i ja javim. Danas smo bili na 4d i sve je ok. Samo iznenađenje nije curica već 100% čekamo dečka. 3.2 mi je termin. Što se tiče cerviksa nije mi to mjerio,al kaže da je sve ok . Samo me na uvz gledao. Može li to vidjeti preko uvz? Žalila sam mu se na stalni pritisak dolje,al kaže da je posteljica nisko,a i beba je skroz dolje.Kao idući će me put i vaginalno pogledat,ali to je tek za 4tj. Mislili smo se suprug i ja zaletiti na putovanje cca 4-5 dana vožnja avionom cca 2-3h, doktor kaže slobodno,al mene strah jer sam često i na WC-u konstantno mokrim,a još i taj pritisak…tako da moram razmisliti. Radila sam urunokulturu ( sutra će biti gotov nalaz). Putujete li vi u trudnoći ? I još pitanje za kraj . Stokke xplorer x , skupa su al vrijede li? Jako mi se sviđaju 😁
Što se tiče putovanja, ja sam putovala do kad mi u 18. tjednu nije određeno mirovanje, ali ako ti doktor kaže da možeš, nemaš straha, meni je samo doktorica napomenula da nije negdje di nema bas nikakve medicinske skrbi u slučaju nedaj boze (mi trebali na Madagaskar na medeni mjesec al to smo otkantali jer bi bilo ekstremno neodgovorno).
A za kolica, paaaa ja sam ih gledala i prodavačica mi je rekla da ih ne uzimam 😅 veli jao da me šefovi čuju kako prodajem ostala bi bez posla al to vam se stvarno ne isplati
Cure sve čitam ali nisam pojedinačno svakoj od vas odgovorila ! Žao mi je sto neke prolaze, ali hvala bogu sve je rješivo i to je najbitnije. Ja putujem te sam na zadnjem pregledu napomenula da mi se izmjeri cerviks i rekla koji mi je lifestyle kako bi znala jel mogu nastaviti ili moram drukcije.
Sutra idem ponoviti ogtt, kompletna krvna slika, željezo i tsh. Poželite mi sreću 🤣🤷
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Klarolina hvala ti, malo si me ohrabrila. Bit će to dobro, nek se bebači samo razvijaju i jačaju, a mi ćemo u međuvremenu diplomirati Netflix.🤞😁
Upravo tako! Evo i ja sam s pregleda upravo, tu smo negdje s milimetrima. Jel ti preporučena kakva terapija? Meni je doktorica rekla da si uzmem Roidakal jer je dobar za sprječavanje prijevremenog dozrijevanja cerviksa
Cure sve čitam ali nisam pojedinačno svakoj od vas odgovorila ! Žao mi je sto neke prolaze, ali hvala bogu sve je rješivo i to je najbitnije. Ja putujem te sam na zadnjem pregledu napomenula da mi se izmjeri cerviks i rekla koji mi je lifestyle kako bi znala jel mogu nastaviti ili moram drukcije.
Sutra idem ponoviti ogtt, kompletna krvna slika, željezo i tsh. Poželite mi sreću 🤣🤷
Sretno! Di radiš ogtt? Ja isto idem sutra i baš se ne veselim
Jutro svima, cula sam da je sada u osmom mjesecu izglasan novi zakon te da ukljucuje promjene sto se tice primanja, tipa da je ogranicena porodiljna naknada na 7500 umjesto 5800 cini mi se, pa da je minimum sada 3600 umjesto 2300 i to valjda odmah stupa na snagu, tako da za 9.mjesec je vec doslo do promjene na racunu. Zanima me jesu sta dizali komplikacije i koliko ili je i dalje 4200 kn?
4200 su komplikacije i dalje
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
Sortiraj odgovore
Najstariji